Vineri, cerul va fi mai mult noros in regiunile intracarpatice si la munte, unde local vor cadea precipitatii, predominant sub forma de ninsoare. In restul teritoriului vor fi innorari temporare si doar pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe mixte, la inceputul zilei mai ales in regiunile estice, iar noaptea in cele sudice. Izolat vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, iar cele minime se vor situa intre -8 si 2 grade. Dimineata va fi ceata local in zonele joase din sudul tarii si doar izolat in rest, informeaza Mediafax.

La Bucuresti, cerul va avea innorari temporare, iar noaptea este posibil sa fulguiasca. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade. Dimineata se va semnala ceata.

La munte, cerul va fi mai mult noros si local vor cadea precipitatii, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va fi in usoara scadere fata de ziua precedenta.

In cursul zilei de sambata cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii mixte in Dobrogea, unde vor fi conditii de polei, predominant sub forma de ninsoare local in Muntenia si doar ninsori izolat in celelalte regiuni, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Noaptea cerul va deveni partial noros si va mai ninge slab pe arii restranse in sud-estul, centrul tarii si la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte, in sudul Banatului si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 7 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 0 grade. Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase, izolat va fi ceata.

La Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si indeosebi pe parcursul zilei, temporar, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 3 grade, iar cea minima de -3...-2 grade.

La munte, cerul va fi mai mult noros si local se vor semnala precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta.

Duminica, cerul va fi variabil, mai mult noros seara si noaptea in regiunile vestice, centrale si nordice. Indeosebi spre sfarsitul intervalului, pe arii restranse, in Crisana si Maramures se vor semnala precipitatii mixte si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, iar ziua si in estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade, iar cele minime se vor situa intre -8 si 2 grade, mai coborate in depresiuni. Pe arii restranse in zonele joase se va produce ceata, asociata cu depunere de chiciura.

La munte, cerul va fi partial noros si mai ales noaptea, pe arii restranse, se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari. Temperatura aerului va fi in usoara crestere fata de ziua precedenta.