Miercuri, cerul va fi variabil, cu innorari in vestul, centrul, nordul tarii, iar noaptea si in estul teritoriului. In zonele joase se va semnala ceata, posibil asociata cu burnita sau fulguiala, care pe arii restranse va persista, mai ales in regiunile vestice si sudice, potrivit meteorologilor, citati de Mediafax.

Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 8 grade, iar cele minime intre -9 si 1 grad, usor mai ridicate pe litoral, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

La Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea va fi ceata. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade.

Joi, cerul va avea innorari temporare ziua si va fi mai mult noros noaptea. Local in zonele joase va fi ceata asociata cu burnita sau fulguiala si vor fi conditii de polei. In a doua parte a intervalului in regiunile vestice si nord-vestice vor fi precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime, in general, intre -6 si 2 grade.