Mai multi membri din Clanul Duduienilor si Clanul Sadoveanu - doua dintre cele mai puternice grupari bucurestene de interlopi - sint invinuiti de trafic de persoane si trafic de minori. Procurorii au ridicat pentru audieri noua persoane, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Astfel, procurorii sustin ca Mitrache Vasile, Duduianu Ion, Stelea Florina, Cretu Petrica Ion, Cretu Georgeta, Mitrache Mard, Constantin Aron, Uca Cristian si Dumitrascu Gheorghe au recrutat prin rapire, amenintare si violenta patru persoane, din care doua minore, in varsta de 14 si 17 ani, pentru a le obliga sa se prostitueze.

Procurorii sustin ca interlopii le luau victimelor actele si bunurile personale, apoi acestea erau batute si sechestrate in imobile din satul Tunari, judetul Ilfov. Ulterior, victimele erau obligate sa se prostitueze in aceste locatii si in zona Soselei de Centura a Municipiului Bucuresti.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti au facut opt perchezitii domiciliare, la sediul D.I.I.C.O.T. fiind aduse in vederea audierii noua persoane, fata de care urmeaza a fi dispuse masurile legale.