Aproximativ patru sute de persoane, membri ai unor organizatii de revolutionari, s-au adunat luni dimineata in Piata Victoriei pentru a protesta impotriva taierii indemnizatiilor si neacordarii lor pentru luptatorii in Revolutia Romana, anunta Agerpres. "Este ultima chestiune pe care noi o solicitam vizavi de masurile care s-au luat de taiere a indemnizatiilor, neacordarea lor pentru categoria de luptatori in Revolutia Romana", a declarat pentru Agerpres Vasile Pestreanu, presedintele Asociatiei Victoria Revolutiei din Bucuresti.

El a adaugat ca manifestantii isi doresc un dialog cu reprezentantii Guvernului: "Vrem un dialog. Vrem macar bucuria asta. Vrem sa fim primiti chiar daca vom fi mintiti frumos".

In Piata Victoriei participa luni la un miting membri ai Blocului National al Revolutionarilor 1989, ai Asociatiei Victoria Revolutiei din Bucuresti, precum si ai Asociatiei Luptatorilor 22 Decembrie 1989 Turda-Cluj. Manifestantii arboreaza pancarte si cu steaguri tricolore si scandeaza lozinci antiguvernamentale si antiprezidentiale. De asemenea, ei striga: "Timisoara, Timisoara!", "Pacat, pacat de sangele varsat!", "Bucuresti trezeste-te!".