Malina Olinescu va fi inmormantata, joi, la cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, dupa ce miercuri dupa-amiaza trupul neinsufletit al cantaretei va fi depus la capela aceluiasi cimitir, a declarat pentru Mediafax cantaretul Calin Geambasu, prieten apropiat al artistei. Cei care au cunoscut-o si apreciat-o pe Malina Olinescu isi pot lua ramas bun de la aceasta incepand de miercuri dupa-amiaza la capela cimitirului Sfanta Vineri. Inmormantarea va avea loc, joi, tot la cimitirul Sfanta Vineri. Pana la momentul difuzarii acestei stiri, nu a fost stabilita ora ceremoniei.

Potrivit lui Calin Geambasu, accesul presei nu va fi restrictionat la funeralii, insa familia Malinei Olinescu doreste ca ziaristii sa se manifeste decent si sa respecte memoria artistei.

De altfel, intr-o declaratie acordata luni presei, Doina Spataru, mama Malinei Olinescu, a rugat presa sa trateze "cu discretie, cu decenta si cu respect" moartea fiicei sale, care a trecut prin viata cu discretie: "Va multumesc tuturor si am o rugaminte. Asa cum Malina a trecut prin viata cu discretie, va rog din tot sufletul - si sunt convinsa ca este si dorinta ei - sa tratati trecerea ei dincolo cu discretie, cu decenta si cu respect", a spus Doina Spataru.

Malina Olinescu avea 37 de ani si era fiica cantaretei Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu. Ea a murit, in noaptea de duminica spre luni, cazand de la etajul sase al blocului in care locuia, situat in zona Garii de Nord din Bucuresti, a declarat, pentru Mediafax, coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita. Echipajul SMURD a sosit la locul incidentului la ora 0.58, in noaptea de duminica spre luni. Membrii echipajului SMURD au facut timp de 30 de minute manevre de resuscitare, fara a avea succes.

Totodata, Parchetul Tribunalului Bucuresti a deschis dosar privind imprejurarile in care s-a produs decesul cantaretei Malinei Olinescu, primele indicii sugerand faptul ca artista s-a sinucis, au declarat, luni, pentru Mediafax, surse judiciare. Procurorii de la Serviciul Omoruri din cadrul Parchetului Tribunalului Bucuresti au adunat probe de la locul unde s-a prabusit artista, dar si din locuinta acesteia. Totodata, mai multe persoane vor fi audiate pentru a clarifica motivul pentru care Malina Olinescu a recurs la acest gest.