Un cetatean roman si unul bulgar au fost arestati, luni noaptea, in Cipru, in urma unei batai intre chiriasii unui bloc de locuinte, scrie Cyprus Mail. Altercatia a izbucnit cand, dupa o cearta, circa 5-6 romani, inarmati cu bate din lemn si tevi din plastic, s-au batut cu chiriasii bulgari.

Potrivit politiei cipriote, incidentul din Limasol a fost cauzat de faptul ca rezidentii bulgari au afirmat ca romanii care locuiesc in cladire cauzeaza probleme.

Luni, in jurul orei 22:00, romanii inarmati cu bate din lemn si tevi din plastic s-au batut cu chiriasii bulgari din cladirea localizata din zona Yermasoyia. Un bulgar a fost transportat de urgenta la spitalul din Limasol dupa ce a fost grav ranit la cap. Starea lui este stabila fiind tinut, in continuare, sub tratament.

In urma altercatiei, politia a arestat un roman in varsta de 39 de ani si un bulgar de 22 de ani, sub acuzatiile de tentativa de a comite o infractiune, vatamare corporala, detinerea unei arme de foc si distrugere de bunuri.