Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta a inceput o ancheta interna pentru a stabili cauza decesului a trei bebelusi nascuti prematur, care au murit in cursul zilei de sambata in maternitatea spitalului, transmite Mediafax.

Directorul medical al unitatii spitalicesti, Catalin Grasa, a declarat ca cei trei bebelusi au venit pe lume inainte de termen si cu mari probleme medicale, iar sansele lor de supravietuire erau reduse.

"Cei trei aveau sub 30 de saptamani cand s-au nascut si foarte mari probleme de sanatate. Doi dintre ei au fost adusi la Spitalul Judetean Constanta de la Tulcea deoarece starea lor era foarte grava. Este o coincidenta ca ei au murit in aceeasi zi. Pana in prezent, nu am primit nicio reclamatie din partea parintilor", a afirmat Catalin Grasa.

El a mai precizat ca a fost deschisa o ancheta interna in acest caz pentru a se stabili imprejurarile exacte in care a survenit decesul celor trei bebelusi.

Trei bebelusi nascuti prematur au murit in cursul zilei de sambata la maternitatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta sustin ca, pana in prezent, nu au primit vreo sesizare in legatura cu acest caz.