O eleva minora de la Liceul "Jean Monnet" este cautata de politisti, iar o alta este cercetata, dupa ce au furat un telefon mobil si o camera foto de la doua studente, in noaptea de joi spre vineri, in timp ce se aflau intr-un club din Capitala, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat ca furtul a fost anuntat la numarul de urgenta 112 de catre una dintre studente, care sustinea ca cele doua minore au furat un telefon de la ea si o camera foto de la prietena ei.

Potrivit unor surse judiciare, cele doua minore care au furat bunurile sunt eleve in clasa a XI-a la Liceul "Jean Monnet" din Capitala.

Sursele au declarat pentru Mediafax ca cele doua eleve minore au petrecut cu studentele in noaptea de joi spre vineri, consumand alcool la o terasa din Centrul Vechi al Capitalei, apoi intr-un club, in zona Lizeanu.

Potrivit lui Alexandru Niculae, cele doua studente au descoperit lipsa telefonului mobil si a aparatului de fotografiat la ora 3.30, in momentul in care au decis sa paraseasca clubul si, suspectandu-le pe cele doua eleve, au alertat personalul de paza al localului.

Una dintre eleve a fost imobilizata de un bodyguard, bunurile fiind gasite asupra sa, insa a doua a reusit sa fuga.

Politistii Sectiei 6 de Politie s-au deplasat la fata locului, eleva prinsa si cele doua studente fiind duse la sectia de politie pentru audieri.