​In 2011, vrajitoarele incearca sa atraga atentia publicului nu doar prin aparitii TV. Ele intervin, pe Facebook, si in actualitatea politica. O persoana care sustine ca lucreaza cu magie neagra a publicat pe contul de Facebook al lui Mircea Geoana un mesaj prin care ii transmite ca il poate ajuta. "Ganditiva donnule Geoana ca ati fost presedinte pentru o jumatate de ora iar dujmani vau dat jos pirin frmece care sunt ingropate numai stiute de mine (…) Contactactatima urgent ce nu e prea tarziu (greselile gramaticale apartin autorului mesajului - n.red.)", i-a scris cineva care se recomanda Vrajitoarea Melisa, la cateva ore dupa ce Mircea Geoana a fost exclus din PSD.

Mesajul de pe pagina lui Mircea GeoanaFoto: Captura Facebook.com
  • Contactata de HotNews.ro, a confirmat ca ea este cea care a postat mesajul si a explicat ca i l-a trimis lui Mircea Geoana pentru a-i desface vraja pe care tot ea i-ar fi facut-o in 2009 si care de atunci i-ar face rau.
  • "Cand a fost alegerile in 2009, (…) s-a lucrat foarte mult in acea seara si s-a vorbit ca e flacara violeta, ce nu era nicio flacara violeta, era o magie neagra de a cazut din functie. Eu lucrez numai cu magie neagra".

Marti, la ora 22:00, dupa ce Mircea Geoana a fost exclus din partid, fostul lider al PSD a publicat pe contul sau de Facebook mesajul "Adio tovarasi, pe curand prieteni!", la care a primit peste 100 de comentarii. Printre acestea se afla si cel al unei persoane care semneaza Melissa, care la ora 1:00 noaptea i-a scris urmatorul comentariu, insotit de numarul sau de telefon:

"GANDITIVA DONNULE GEOANA CA ATI FOST PRESEDINTE PENTRU O JUMATATE DE ORA IAR DUJMANI VAU DAT JOS PIRIN FRMECE CARE SUNT INGROPATE NUMAI STIUTE DE MINE NU VA GANDITI CA PREOTUL VA ADUCE REZOLVARE PE CARE O DORITI PT CA NU STIE NIMENI UNDE SUNT INGROPATE ACELE FARMECE CONTACTACTATIMA URGENT CE NU E PREA TARZIU NR MEU ESTE --- MELISSA"

Contactata de HotNews.ro, Vrajitoarea Melisa a confirmat ca ea este cea care a publicat mesajul pe contul de Facebook al lui Mircea Geoana, pentru a-i desface o vraja care i-ar fi facut rau fostului lider al PSD. A refuzat sa dea, insa, prea multe detalii prin telefon.

Rep: Dumneavoastra ati publicat acest mesaj pe pagina de Facebook a domnului Geoana?

Vrajitoarea Melisa: Da. Da.

Rep: De ce?

Vrajitoarea Melisa: De ce l-am publicat? Asa cum ati citit acolo, asa este.

Rep: De unde stiati dumneavoastra ca dl. Geoana are un cont de Facebook?

Vrajitoarea Melisa: De unde stiu eu? Pai daca eu sunt o vrajitoare autentica din Romania care lucrez cu magie neagra, cum sa nu stiu?

Rep: Deci prin magie ati aflat?

Vrajitoarea Melisa: Da.

Rep: Dumneavoastra cand v-ati facut contul de Facebook? Dumneavoastra vi l-ati facut sau v-a ajutat cineva?

Vrajitoarea Melisa: Nu pot sa va spun. Acesta este secretul meu.

Rep: Dar de contul dumneavoastra de Facebook cine se ocupa?

Vrajitoarea Melisa: Eu ma ocup.

Rep: Ca am vazut ca ati pus la studii ca ati urmat Hogwarts University of Witchcraft and Wizardry.

Vrajitoarea Melisa: Poftim? Asta ce inseamna?

Rep: Pai asta va intreb pe dumneavoastra, ca eu nu stiu ce inseamna.

Vrajitoarea Melisa: Pai dar eu am baiatul care este pe Facebookul lui si am trimis de pe Facebookul lui.

Rep: Deci baiatul se ocupa de pagina asta.

Vrajitoarea Melisa: Da, da.

Rep: Baiatul v-a invatat cu Facebook-ul, cum sa…

Vrajitoarea Melisa: Nu m-a invatat nimeni. Am vrut sa-i trimit un mesaj catre dansul ca sa stie cu ce se confrunta. Dar asta e tot.

Rep: Ati mai publicat astfel de mesaje, de oferte si altor politicieni?

Vrajitoarea Melisa: Nu, nu.

Rep: Dl. Geoana v-a contactat acum?

Vrajitoarea Melisa: Asta nu pot sa va spun dumneavoastra.

Rep: De unde stiti dvs. unde sunt ingropate acele farmece?

Vrajitoarea Melisa: Pentru ca eu le-am facut.

Rep: Dvs. i-ati facut farmecele?

Vrajitoarea Melisa: Da. Cand a fost alegerile in 2009 cu dl Basescu si Geoana, dl Basescu a luat presedintia. Dar atunci s-a lucrat foarte mult in acea seara si s-a vorbit ca e flacara violeta, ce nu era nicio flacara violeta, era o magie neagra de a cazut din functie.

Rep: Si magia neagra ati facut-o dvs?

Vrajitoarea Melisa: Da. Eu lucrez numai cu magie neagra. Stiu unde sunt ingropate de a avut probleme foarte mari cu sanatatea, probleme foarte mari cu serviciul.

Rep: Si cine a venit la dvs. sa-i faceti acele farmece?

Vrajitoarea Melisa: Eu nu pot sa vorbesc prin telefon.