O politista in varsta de 23 de ani din Mehedinti a fost injunghiata in abdomen in noaptea de sambata spre duminica de un barbat beat, transmite Realitatea TV. Colegul femeii a tras sapte focuri de arma, din care trei l-au atins pe agresor. Politista a fost transportata la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, unde a fost operata.

Potrivit informatiilor, politista facea parte dintr-un echipaj solicitat sa aplaneze un conflict izbucnit intre cinci barbati din localitatea Poroinita.

Patru barbati care consumasera alcool ar fi incercat sa il loveasca pe un altul si sa ii vandalizeze masina, insa acesta a sunat la 112.

La locul incidentului a ajuns un echipaj de la Politia Vanju Mare, format dintr-o politista si un agent. Cei doi oameni ai legii au reusit sa il incatuseze pe unul dintre scandalagii, moment in care altul a scos un cutit pe care l-a infipt in abdomenul politistei.

Colegul femeii a tras sapte focuri de arma, din care trei l-au atins pe atacator.

Atat politista, cat si agresorul ei au fost transportati la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, unde au fost operati.

Agresorul femii va fi cercetat pentru ultraj. Ceilalti barbati implicati in scandal au fost dusi la audieri.

Parchetul de pe langa Tribunalul Mehedinti ancheteaza cazul.