Cele mai interesante comentarii postate pe site-ul www.hotnews.ro in perioada 7 noiembrie - 7 decembrie primesc premii! Puteti castiga unul din cele 5 seturi de carti de Nobel din partea Okian, iar cel mai bun comentariu va fi premiat cu un reader Kindle. Vezi regulamentul concursului.

Art. 1 Organizatorul concursului:

1.1 Concursul este organizat si desfasurat de catre HotNews.ro si Okian, denumiti in continuare "Organizator". Toti participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit in continuare Regulament oficial).

1.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificarii publice prealabile a modificarii.

Art. 2 Dreptul de participare:

2.1 La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs. Angajatii HotNews.ro, rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere implicate in derularea concursului nu pot fi desemnati castigatori in cadrul acestui concurs. Fiecare participant are dreptul de a inscrie un singur mesaj in concurs.

Art. 3 Mecanismul Concursului:

3.1 Inscrierile si participarea la concurs se fac prin inregistrarea ca utilizator www.hotnews.ro. Participantii trebuie sa scrie comentarii la articolele postate pe www.hotnews.ro. Textele primite vor fi aprobate in maxim 24 de ore si vor aparea pe site-ul www.hotnews.ro.

3.2 Castigatorii vor fi desemnati de catre un juriu format din reprezentanti www.hotnews.ro pe baza mesajelor postate si se vor premia comentariile care respecta urmatoarele criterii: corectitudinea informatiilor transmise, incadrarea in tema articolului la care a fost postat, gradul de originalitate si decenta limbajului.

3.3 Vor intra in concurs doar comentariile validate de moderatori.

3.4 Pentru a oferi sanse egale tuturor participantilor, o persoana poate fi o singura data castigatorare.

Se vor fi afisa doar mesajul si numele persoanei, fara datele de contact ale acesteia. Datele de contact (adresa si numarul de telefon) vor fi folosite pentru livrarea premiului, in cazul in care mesajul postat este selectat castigator.

Art. 4 Conditii de participare:

4.1. Participantul la acest concurs va trebui sa fie utilizator inregistrat al www.hotnews.ro.

Daca nu are cont pe www.hotnews.ro, acesta va trebui sa intre in pagina de inregistrare (click pe butonul "Fa-ti cont pe HotNews" din coltul dreapta sus al site-ului http://www.hotnews.ro/) si sa completeze formularul de inregistrare.

Participantii la concurs sunt rugati sa completeze corect datele personale din sectiunea de inregistrare.

In concurs vor intra toate comentariile la articolelele postate pe site-ul www.hotnews.ro in perioada de desfasurare a concursului.

Inscrierea este valida doar daca participantul s-a inregistrat ca utilizator al siteului www.hotnews.ro si a postat un comentariu la articolele postate pe www.hotnews.ro pe durata desfasurarii prezentului concurs.

4.2 Mesajele ce vor fi inscrise in concurs trebuie sa aiba maxim 250 de caractere (inclusiv spatiile).

4.3. Textele trimise intra intr-un proces de moderare, timp in care nu sunt vizibile pe site. Dupa aprobarea de catre un moderator ele devin vizibile in pagina.

Art. 5 Calendar de desfasurare:

- Perioada de desfasurare a concursului: 7 noiembrie - 7 decembrie2011

- Anuntarea castigatorilor se va face in intervalul 7 - 9 decembrie 2011.

- Expedierea premiilor:9 - 16 decembrie 2011

Art. 6 Desemnarea castigatorilor:

6.1 In intervalul 7 - 9 decembrie 2011 vor fi desemnati cinci castigatori de catre reprezentantii HotNews.ro. Mesajele castigatoare vor fi selectate dintre mesajele postate pana in ziua de 7 decembrie 2011 (ora 23.59). Autorii mesajelor castigatoare vor fi contactati prin e-mail pentru comunicarea informatiilor de contact si vor fi anuntati pe site-ul www.hotnews.ro si prin e-mail. Daca in termen de 24 ore de la desemnarea unui castigator, nu se primeste un e-mail de raspuns cu datele de contact in vederea expedierii premiului, se va desemna un nou castigator.

Art. 7 Premii:

7.1 Vor fi acordate 5 premii, constand fiecare in cate 2 carti, si un premiu pentru cel mai bun comentariu, reprezentand un Kindle.

Cele 10 carti care sunt oferite de Okian ca premiu sunt:

7.2 Premiile ce constau in produse nu se pot compensa in bani.

7.3 In cazul in care castigatorul este un minor sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu sau cu capacitate de exercitiu restransa, acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului numai daca este insotit de unul din parinti sau de catre reprezentantul legal. Acesta din urma va semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere ce va decurge din acordarea premiului precum si de plata oricaror daune interese sau alte pretentii de orice natura legate de premiul obtinut.

Art. 8 Evaluare:

8.1 Materialele inscrise in concurs sunt afisate pe site dupa criteriile:

  • incadrarea in tema (comentarii pe tema articolului ales)
  • gradul de originalitate
  • corectitudinea argumentarii
  • decenta limbajului

8.2 Cele 5 mesaje castigatoare vor fi alese prin tragere la sorti, conform mecanismului descris in Art. 6Desemnarea castigatorilor.

8.3 Desemnarea castigatorilor se va face de catre reprezentantii HotNews.ro dintre comentariile postate pe site in perioada concursului si care respecta toate criteriile de admitere in concurs.

Art. 9. Drepturile de autor:

9.1 Materialele inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor, precum si drepturile de proprietate intelectuala si drepturile exclusive de orice alta natura recunoscute de lege. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs sau sa detina drepturile corespunzatoare de utilizare cu privire la acestea.

9.2 Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a inscrierii materialelor in acest concurs. Participantii pastreaza drepturile de autor asupra materialelor.

9.3 Trimiterea comentariilor prin formularul special de comentarii desemnat implica acordul ca materialele inscrise in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre HotNews.ro, cu mentionarea numelui autorului, prezentul reprezentand consimtamant al autorilor si titularilor de drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceasta forma de utilizare, nelimitat in timp si spatiu.

Art. 10. Politica de confidentialitate:

10.1 Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Art. 11 Forta majora:

11.1 Prin forta majora se intelege acel eveniment imprevizibil, insurmontabil, independent de vointa vreuneia dintre parti si intervenit ulterior debutului concursului si care pune, in mod obiectiv, Organizatorul in imposibilitatea de a executa in mod corespunzator, in totalitate sau in parte, concursul.

11.2 Reprezinta caz de forta majora, fara a se limita la acestea,si cu conditia sa nu fie provocate sau favorizate de neglijenta partii care il invoca, evenimente precum: incendii, cutremure, inundatii sau alte calamitati naturale, schimbari sau reglementari ale legislatiei, incidente grave, razboi etc.

Art. 12 Intreruperea concursului:

12.1 Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora de catre Organizator, asa cum s-a precizat si definit in Art. 12 Forta Majora, sau prin decizia Organizatorului, dar acestea vor putea fi realizate doar dupa ce Organizatorul a auntat in mod oficial publicul.

Art. 13 Litigiile si legea aplicabila:

13.1 Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabila este legea romana.

Art. 14 Contact:

14.1 Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]hotnews.ro.

Art. 15 Clauze finale:

15.1 Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.

15.2 Prin participarea la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.

15.3 Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor de identitate sa intre in baza de date a organizatorului, acestea putand fi folosite pentru desemnarea castigatorului si in activitatile de marketing ale organizatorului.