Realitatea TV (aripa Elan Schwarzenberg) isi produce emisiunile in cladirea Willbrook Platinum Busines, imobil localizat pe DN-1 Bucuresti-Ploiesti. Studioul a fost amenajat la etajul doi al cladirii, intr-un open space pe cateva sute de metri patrati. La 24 de ore de la ruperea in doua a televiziunii, echipa lui Elan Schwarzenberg a “incropit” un studio din care transmite jurnalele Realitatea TV si unde isi primesc invitatii. In acelasi spatiu deschis a fost organizata si redactia unde reporterii si-au instalat birourile.

RTV-RealitateaTVFoto: Hotnews

De cealalta parte, RTV (aripa Sebastian Ghita) isi transmite programul pe Internet din acelasi studio din Casa Presei. Jurnalista Corina Dragotescu a relatat pe Imapactnews.ro cum s-a scindat postul TV. Corina Dragotescu a postat mai multe imagini video in care a suprins “momentul istoric” in care Realitatea TV din Casa Presei a devenit RTV- televiziunea lui Sebastian Ghita.

Vezi mai jos imagini din studioul Realitatea TV (aripa Elan Schwarzenberg)

Vezi mai jos imagini cu studioul RTV din Casa Presei- imagini filmate de jurnalista Corina Dragotescu. Vezi si relatarea de pe Impactnews.ro