Un copil de la Gradinita nr.195 din Militari a ajuns la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitala in coma profunda dupa ce a cazut de pe toboganul pe care se juca nesupravegheat, a declarat joi pentru Mediafax coordonatorul Departamentului de medicina scolara, dr. Tania Radulescu. "Copilul se juca nesupravegheat pe toboganul din curte. A cazut de acolo. Asistenta medicala a intervenit imediat. Vazand ca este un caz foarte grav a chemat SMURD. Medicii au venit imediat si au dus copilul la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti", a declarat medicul Tania Radulescu.

UPDATE: Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru Mediafax, ca micutul a cazut de la fereastra unei bai situate la etajul cladirii, unde era nesupravegheat, si nu s-a lovit pe tobogan, asa cum s-a spus initial.

Copilul a cerut să fie lăsat la baie, unde s-a dus nesupravegheat. El a căzut de la geamul băii respective, situate la etajul clădirii.

O echipă de poliţişti se află la faţa locului pentru cercetări, a precizat Diana Sarca.

Copilul a ajuns la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală în comă profundă, el fiind în sala de operaţie la ora transmiterii acestei ştiri.

La randul lui, purtatorul de cuvant al SMURD, Bogdan Oprita, a precizat ca atunci cand echipajul a ajuns la gradinita, copilul era deja in coma profunda: "Nimeni nu a stiut sa ne spuna ce s-a intamplat", a spus medicul Bogdan Oprita.

Copilul a fost intubat si transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, de unde a fost trasferat apoi la Spitalul "Bagdasar - Arseni".

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a cerut unitatii de invatamant sa demareze o ancheta in legatura cu acest caz.