Zonele Obor si Obregia sunt cele mai frecvente locuri unde a fost raportata prezenta unui barbat cu semnalmentele celui care l-a ucis, in 4 octombrie, pe taximetristul Nicolae Coicea, potrivit Politiei Capitalei, citata de Mediafax.

Portretul robot al suspectuluiFoto: Politia Capitalei

Pana luni, au fost primite 83 de apeluri telefonice la numarul de urgenta 112, majoritatea referindu-se la portretul-robot. Apelantii au precizat ca l-ar fi vazut pe acest barbat in diferite locuri.

"Din datele oferite de catre cetateni a rezultat, pana in prezent, ca zonele Obor si Obregia sunt cele mai frecvente locuri unde a fost observat un barbat cu semnalmentele celui din portretul robot", informeaza Politia Capitalei intr-un comunicat.

Din datele anchetei a rezultat ca, in 4 octombrie, taximetristul a plecat din cursa din zona Obor si a parcurs traseul Piata Iancului - Piata Muncii - Soseaua Mihai Bravu - Calea Vacaresti - Piata Sudului - Bulevardul Alexandru Obregia, politistii studiind imaginile luate de camerele de supraveghere din peste o suta de locuri din sectoarele 2, 3 si 4 din Capitala.

De asemenea, s-a stabilit cu certitudine ca ultimul pasager a fost luat in taxi la un semn pe strada, si nu la o comanda telefonica, mai arata comunicatul Politiei Capitalei.

Taximetristul omorat pe Bulevardul Alexandru Obregia a fost injunghiat de opt ori in zona gatului, moartea fiind violenta, potrivit rezultatelor autopsiei, a declarat in 5 octombrie procurorul Bogdan Staicu, de la Parchetul Tribunalului Bucuresti.

Acesta a precizat ca anchetatorii iau in calcul toate posibilitatile in ceea ce priveste mobilul crimei, inclusiv pe cea a jafului.

Taximetristul, in varsta de 49 de ani, a fost omorat, in data de 4 octombrie, pe Bulevardul Alexandru Obregia din Capitala.

Anchetatorii au facut, pe baza indiciilor date de martori, un portret-robot al barbatului care l-a omorat pe taximetrist.