Şerban Huidu, care a provocat un accident soldat cu doi morţi, a rămas internat la Spitalul Judeţean Braşov, deşi are un traumatism cranian minor, având în vedere "antecedentele sale neurologice", potrivit medicilor, la spital aflându-se în continuare şi soţia sa, în timp ce copiii au fost externaţi, potrivit Mediafax.

Cei doi copii ai lui Şerban Huidu, în vârstă de 2 şi 4 ani, au fost externaţi de la Spitalulul Judeţean Braşov, unde le-au fost făcute tomografii, fiind luaţi din unitatea medicală de către prieteni de familie.

La Spitalul Judeţean Braşov au rămas însă internaţi Şerban Huidu, care a suferit un traumatism cranian minor, şi soţia acestuia, care a suferit un traumatism la gleznă şi o contuzie toracică.

Şerban Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fără a avea pierderi de memorie, declara managerul SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, care a precizat că realizatorul TV nu urma nicio medicaţie.

Potrivit medicilor, lui Huidu i-a fost făcută o tomografie şi s-a stabilit că este în afara oricărui pericol, însă s-a luat decizia ca acesta să rămână în continuare internat date fiind "antecedentele sale neurologice".

Alături de copiii lui Şerban Huidu a fost externată şi bona acestora, ajunsă şi ea la spital în urma accidentului, după ce a suferit leziuni minore.

La Spitalul Judeţean Braşov se află în continuare internat şi un bărbat de 57 de ani, Ion Garbiş, din municipiul Braşov, care se afla în autoturismul Dacia Logan izbit de maşina lui Huidu, pe contrasens.

Bărbatul de 57 de ani se află în starea cea mai gravă, fiind în comă indusă, la secţia de terapie intensivă, după ce a suferit traumatisme toracice şi craniene, având şi o hemoragie internă. El a fost operat şi se află în stare critică, potrivit medicilor.