Exclusiv​

Seful IJP Giurgiu a localizat toata mafia din judet in doua grupari infractionale din comuna Clejani. De ce l-a demis Ministerul de Interne si cum s-a mentinut in functie

de Attila Biro     HotNews.ro
Vineri, 14 octombrie 2011, 20:11 Actualitate | Esenţial


Nicolae Dobrin, IPJ Giurgiu
Foto: giurgiuveanul.ro
Un raport al Corpului de Control al Ministerului de Interne arata ca seful IPJ Giurgiu, Nicolae Dobrin, nu a luat masuri in privinta grupurilor infractionale cu potential violent din judet. Retrogradat pe 24 iunie din functie pentru 34 de abateri disciplinare, Nicolae Dobrin a fost reinstalat pe 20 septembrie la sefia IPJ Giurgiu de o instanta care a suspendat ordinul MI pana la judecarea procesului. In documentele prin care a contestat retrogradarea, Dobrin a aratat ca, de fapt, a urmarit activitatea grupurilor infractionale cu potential violent, dar ca in Giurgiu sunt doar doua in comuna Clejani si ca situatia este sub control si monitorizata in permanenta.
 • In realitate, cazul crimei baschetbalistului Chauncey Hardy arata ca in municipiul Giurgiu clanul Butoane a comis mai multe acte de violenta.
 • Raportul mai arata si ca seful IPJ a comis 34 de abateri grave si nu a pus in aplicare dispozitiile sefilor ierarhici
 • Ministrul de Interne despre seful IPJ: Este iresponsabil, nu se gandeste la infractionalitatea din Giurgiu
Corpul de Control al MAI a constatat, dupa un control realizat in decembrie 2010, 34 de abateri disciplinare la adresa comisarului sef Nicolae Dobrin, seful IPJ Giurgiu. In constatarile Corpului de Control, in notificarea trimisa sefului IPJ si in ordinul ministrului de Interne se retine ca politistul a fost degradat din functie pentru "neglijenta manifestata in indeplinirea indatoririlor de serviciu sau a dispozitiilor primite de la sefii ierarhici".

Cele mai grave acuzatii care ii sunt aduse sefului IPJ de catre Corpul de Control al MAI sunt acelea ca nu a luat masuri in privinta grupurilor infractionale cu potential violent si ca institutia a avut rezultate slabe in privinta evaziunii fiscale. Redam mai jos cateva din constatarile Corpului de Control al MAI. Documentul a fost atasat la dosarul procesului. Mentionam ca Ministerul de Interne a refuzat sa dea publicitatii raportul motivand ca este un document clasificat.
 • In perioada iunie - 30.11.2010 a tratat cu superficialitate aplicarea art 3 al dispozitiilor ordinului S39.526 al IGPR, nu a stabilit sarcini concrete care sa fie executate in vederea cunoasterii, documentarii activitatii infractionale a membrilor grupurilor infractionale care genereaza conflicte.
 • Nu a analizat activitatea grupurilor infractionale. Nu a analizat activitatea de culegere si valorificare a informatiilor, capacitatea informativa si stadiul de cunoastere a persoanelor suspecte.
 • Nu a tratat corespunzator rezultatele obtinute in cadrul supravegherii grupurilor infractionale. Nu a identificat neajunsurile activitatii de supraveghere a grupurilor infractionale si nu a dispus masuri de eficientizare.
 • Procesele verbale referitoare la grupurile infractionale sunt stereotipice si in mare parte identice.
 • Nerespectarea prevederilor legale referitoare la activitatea manageriala a permis aparitia unor disfunctionalitati la nivelul unitatii.
 • Comisarul sef Nicolae Dobrin a tratat cu superficialitate dispozitiile IGPR privind grupurile infractionale.  
 • Nu a dat dovada de interes pentru cauzele de evaziune fiscala. Nu a realizat verificari la nivelul activitatii institutiei. S-au constatat deficiente privind arhivarea dosarelor neclasificate.
 • Nu a solicitat evaluarea psihologica a niciunui politist din cadrul unitatii.
 • Nu a urmarit ca Unitatea de Analiza a Informatiilor sa intocmeasca rapoarte.
 • In perioada premergatoare intocmirii planului judetean de combatere a evaziunii fiscale, nu a solicitat Serviciului de Investigare a Fraudelor o analiza privind fenomenul evaziunii fiscale. Institutia nu a solutionat dosare de evaziune fiscale in noiembrie 2010 fiind solutionate doar cinci cauze.
 • A permis ca analiza activitatii IPJ Giurgiu pe semestrul I si primele 9 luni ale anului 2010 sa fie realizata pe baza unor materiale de bilant care nu contin un numar de inregistrare, structura sau numele persoanei care le-a intocmit, nu sunt rezolutionate sau aprobate.
 • Nu a asigurat convocarea sedintelor tactice impreuna cu reprezentantii IJPF Giurgiu in vederea identificarii masurilor de ordine si siguranta publica, a modului de actiune si a disfunctionalitatilor aparute.
 • Propunerea de degradare din functie este motivata de gradul de vinovatie al politistului conferit de responsabilitatea sa in calitate de sef in cadrul IPJ Giurgiu si din declaratiile formulate de ofiter in cadrul Comisiei de Disciplina.
Comisarul sef Nicolae Dobrin nu a putut fi contactat de HotNews.ro. Nu a raspuns solicitarilor telefonice de a-si prezenta punctul de vedere.

Comisarul sef Nicolae Dobrin a prezentat in dosarul inregistrat la Curtea de Apel Bucuresti si un document in care arata ca in judetul Giurgiu nu exista o problema cu "grupurile infractionale" si ca situatia este monitorizata de IPJ. Dobrin mentioneaza intr-un document ca in judet exista doar doua "grupuri infractionale" violente, ele fiind localizate in comuna Clejani.

Ofiterul a aratat in document ca in afara celor doua grupuri nu exista nici un alt grup infractional violent. Nu face nici un fel de referire la vreun grup infractional localizat in municipiul Giurgiu si nici o referinta la gruparea Butoane. Iata ce mentioneaza seful IPJ Giurgiu despre grupurile infractionale din judet:
 • Am stabilit ca doar doua grupuri care domiciliaza in comuna Clejani ar putea genera stari conflictuale de natura a degenera in conflicte de strada. Cele doua grupuri au fost luate in evidenta in anul 2009 si sunt monitorizate.
 • In afara de cele doua grupuri, nu au fost semnalate alte grupari infractionale care sa genereze conflicte. Analizele lunare efectuate in grupul de lucru nu au indentificat neajunsuri ale activitatii de supraveghere a grupurilor infractionale care pot genera conflicte.
 • Au fost luate in evidenta politiei un numar de 1009 persoane suspecte in 2010, fata de 795 cati erau luati in evidenta in 2009.  
Cazul Hardy Chauncey si clanul Butoane

In timp ce seful IPJ a consemnat ca in Giurgiu sunt doar doua grupuri infractionale violente, cazul mortii baschetbalistului american scoate la lumina faptul ca in municipiul Giurgiu mai multe acte de violenta au fost comise de membrii clanului Butoane. Un martor ocular la incidentul de sambata, 8 octombrie, a relatat pentru Libertatea ca scandalul in urma caruia Chauncey Hardy a decedat a pornit de la faptul ca baschetbalistul a dansat cu fiica unui politist, iar ca cei care au initiat scandalul au fost tocmai membrii clanului Butoane.

"La masa aia erau sase persoane. Fata asta de politist, inca o tipa, un nepot de-al lui Butoane, unul dintre fiii lui, un apropiat al clanului si Gipsy, asta care a iesit singur in fata. Din senin, fara avertisment, aia patru s-au napustit asupra americanului. Toti, nu unul cum se spune... Unul i-a dat in cap cu o sticla de sampanie, dupa care a urmat macelul. Pumni, picioare... La final, cand l-au vazut pe jos, au jucat cu picioarele pe capul lui... Totul a plecat de la dansurile cu fata politaiului, care acum tace malc. Toata lumea a vazut scenele, dar sunt terorizati, le e frica sa nu fie ucisi", a relatat un martor ocular pentru Libertatea.ro.

Presa mai relateaza ca nu este primul incident in care membrii clanului Butoane ar fi fost implicati. Adevarul arata ca Stefan Grecu, zis "Capatana", fiul cel mare al lui "Butoane, a fost implicat in martie 2010 intr-un scandal in fata Cazinoului din oras, unde membri ai clanului "Butoane" s-au batut cu sabii cu cei din clanul "File". Vezi aici

Demis de Igas, repus pe functie de judecatori. In decembrie 2010, MAI a demarat un control la IPJ Giurgiu. Dupa ce Corpul de Control al ministerului a prezentat concluziile controlului, Consiliul Superior de Disciplina al institutiei a decis ca seful IJP sa fie degradat din functie. In iunie, Ministerul a pus in aplicare decizia consiliului de disciplina.

In iulie 2011, seful IPJ a contestat atat raportul prin care era retrogradat, cat si ordinul MAI prin care era pusa in aplicare masura. Curtea de Apel Bucuresti a decis ca pana la judecarea pe fond a contestatiei, ordinul MAI sa fie suspendat. Reprezentantii Ministerului au confirmat ca in acest moment seful IPJ Giurgiu este Nicolae Dobrin. Nu se cunosc motivele repunerii in functie a sefului IPJ de catre Curtea de Apel Bucuresti deoarece decizia nu a fost motivata.

Seful IPJ a contestat decizia de eliberare din functie, mentionand ca raportul de control "nu indeplineste conditiile de forma si de continut" si ca procedura a fost efectuata cu incalcarea dispozitiilor legii. Nicolae Dobrin a contestat mai multe aspecte tehnice ale raportului prin care a fost demis.

Cine este Comisarul sef Nicolae Dobrin

In CV-ul oficial, Nicolae Dobrin spune ca a absolvit Scoala Militara de Ofiteri Activi - Bucuresti si a inceput carierea de politist in 1981 la Giurgiu, in cadrul Serviciului Judiciar -Infractiuni cu Violenta. In 1994 devine Sef al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate. In '97 ajunge la Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Coruptiei in functia de adjunct sef Serviciul Spalare Bani. Din 2006 este instalat in functia de sef al IPJ Giurgiu.

Presa locala a notat in 2009 ca Nicolae Dobrin ar fi vizat de o ancheta a Corpului de Control al MAI. In 2009 insa nu a existat nici o concluzie a acestui control. In 2010 presa a notat ca, dupa o analiza a ministerului care a vizat toate inspectoratele din tara, seful IPJ se afla pe lista de sefi de politie care urmeaza sa fie demisi.

In CV-ul oficial, seful IPJ mentioneaza ca a participat la mai multe stagii de pregatire in strainatate in SUA la FBI si in Anglia la Scotland Yard. La dosarul de la Curtea de Apel, Nicolae Dobrin a depus mai multe diplome printre care si o diploma de excelenta primita de la MAI Bulgaria.

Ministrul de Interne despre seful IPJ: Este iresponsabil, nu se gandeste la infractionalitatea din Giurgiu

Ministrul de Interne a declarat vineri, 14 octombrie, ca este multumit de politistii care au fost la serviciu in noaptea incidentului in urma caruia a decedat baschetbalistul american Hardy Chauncey, insa s-a declarat profund nemultumit de seful politiei judetene. Ministrul de Interne l-a criticat dur pe seful IPJ.
 • "Acest om care a indeplinit functia de inspector sef si inca o indeplineste in conditiile in care justitia a luat o decizie - eu sunt obligat sa o duc la indeplinire - este un om iresponsabil si pentru ceea ce s-a intamplat la Giurgiu si pentru faptul ca urmeaza sa se pensioneze la sfarsitul anului. Este un om care nu se gandeste la inspectorat, nu se gandeste la colegii lui, nu se gandeste la infractionalitatea din Giurgiu. Se gandeste doar strict la el si la cum poate sa plece in pensie cu o pensie mai buna. Nu sunt de acord si nu sustin asemenea demersuri. E o vorba in popor: se spune ca pestele de la cap se impute. Asa este si in cazul Inspectoratului Judetean de la Giurgiu", a declarat Traian Igas.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















8011 vizualizari

 • +27 (29 voturi)    
  Dobrin in Delta la reeducare (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:27)

  caprarul [anonim]

  Domnilor luati epoletii omului Nu-i vedeti aspectul de intelectual rafinat
  Ce scoala are? Niciuna, poate a vietii de borfas
  S-a umflat in uniforma, nu-i vedem si burta
  Ajutati-l sa slabeasca dle Min. Igas in Delta la vasle si vant. Cum il rabda pamantul. Afara din aparatul MAI, pute, s-a imputit tot omul asta si aproipiatii lui din Giurgiu. Va urmarim evolutia
  • -2 (12 voturi)    
   :))))))))) (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:57)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui caprarul

   eu nu inteleg de ce toti baietii astia care ii cheama nicolae dobrin au ochii ca doua prune si in acelasi timp le place si sticla cu prune pe eticheta :D
  • +11 (15 voturi)    
   vina (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 0:54)

   stalin [anonim] i-a raspuns lui caprarul

   vina primordiala ii apartine justitiei, in majoritatea cazurilor din tara. parerea mea!
 • +29 (31 voturi)    
  Pacat de justitia care nu exista.. de loc... (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:45)

  Dan Ioan [anonim]

  E incredibil... e posibil ca sa fie dat jos pt ca nu isi face treaba de nici un fel.. cu atitea chestii cu probleme....
  Si JUSTITIA vine si il pune la oc...
  EU ZICA CA JUSTITIA D ELA NOI LUPTA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN!!!!
  Asa au facut si cind si-au votat singuri pensiile si restul romanilor au pensii de toata mizeria.....
  Asa fac cind sfifeaza pe toata lumea....
  MAI BINE DESFIINTAM JUSTITIA SI NE LUAM pistoale fiecare...ca nu se mai poate!
  • +20 (22 voturi)    
   Nu ne trebuie pistoale. (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:52)

   mircea [anonim] i-a raspuns lui Dan Ioan

   Daca desfiintam justitia ,hotii vor fura mai putin,pentru-ca vor fura numai pentru ei.Nu vor mai trebui sa imparta cu judecatorii si unii politisti.Si vor incepe sa fure de la ei(judecatori).Sa-si recupereze ce le-au dat.
   • +5 (5 voturi)    
    ca doar nu o sa recupereze de la unu' cu casa (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 8:53)

    Butonu' [anonim] i-a raspuns lui mircea

    de chirpici !
    Subscriu la parerea lui Dan Ioan.
    Avem nevoie de ordine; de respect; de revalorizare, ... de multe altele.
    Daca MAI ; daca MPR ; daca MJ nu sunt in stare sa o faca, in schimb, societatea vrea si poate sa o faca .
    Dati fratilor luiber la arme. Un an macar; sase luni .
    Lipsa de persepectiva, creaza gandirea in profunzime. Deci limitat-le profunzimea; luati-le perspectivele (3 an cu suspendare, lipsa disceranmantului, discernamant pasager, ... etc.).
    Societatea nu este in stare sa isi creeze sisteme de imunitate. Atunci se va face in mod individual, urmand in mod evident ca la un moment dat, persoanele cele mai selectate sa se uneasca intre ele.
  • 0 (0 voturi)    
   Asa (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 18:03)

   dumdum [anonim] i-a raspuns lui Dan Ioan

   de acord
 • +22 (24 voturi)    
  e clara treaba (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:53)

  smen [anonim]

  in aceste orase pline de interlopi in care mafia tiganeasca e mana in mana cu politia,procuratura si cu justitia trebuie instituita legea martiala si intrat cu armata,cel putin asta e singura rezolvare pe care o vad eu
 • +24 (26 voturi)    
  nedumerire (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:59)

  traiang [utilizator]

  Este ceva incredibil nu numai acest caz sau mai bine zis cam ce se petrece cu tara asta ,ce legi au fost emise ce judecatiori avem.Nu pot sa-mi inchipui cand un organ de specialitate ii declina competenta oricui intr-un domeniu vine altcineva care nu cunoste nimic si il declara f bun.Un medic caruia i s-a luat dreptul de practica pai numai poate profesa ,un instalator care lucreaza la gaze i s-a luat licenta numai poate face aceasta munca Eu personal nu pot pricepe unde este logica elementara Cu buna stiinta toate aceste persoane devin pericol public
 • -20 (24 voturi)    
  politia si-a facut datoria (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:06)

  marian [anonim]

  Nu vad ce vina are politia in cazul Chauncey. Unul i-a dat altuia un pumn in barba, intr-o discoteca la, 2 noaptea. Lovitul a murit dintr-un ghinion, ca a cazut nasol. agresorul s-a predat si acum este cercetat de parchet. unde e vina politistilor in cazul asta? oriunde in lume se pot lovi doi insi intr-o discuteca, ametiti de alcool si de zbantuiala cu femei. Dup-aia vine politia si il aresteaza pe vinovat. Asa si in cazul asta, cand s-a predat cel vinovat la politie.
  • +11 (13 voturi)    
   marian (Vineri, 14 octombrie 2011, 22:25)

   am [anonim] i-a raspuns lui marian

   n-ai inteles.........aia se zbantuie si se incaiera cum vor ei pentruca stiu ca politia nu face nimic si la o adica o sa-i mangaie pe crestet si o sa accepte ca nici nu au fost in localitate , ca doar sunt pretenari ,nu-i asa....si cu senatoru si cu prefectu si cu dracu mai stie cu cine..........................sub ochii mirati ai Europei
  • +1 (1 vot)    
   Mortul e de vina (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 22:03)

   Nicolleta [utilizator] i-a raspuns lui marian

   Nu cumva americanul este de vina? A sarit cu capul in picioarele interlopilor. Nu i-a fost de ajuns si si-a dat cu o sticla in cap apoi a intrat iarasi cu capul in pumnii lor. Chiar ne crezi idioti???
   Ia luati mai interlopilor si voi coruptilor lopetile si dragati Dunarea, ca tot s-a redus nivelul apei. Poate asa va faceti utili societatii!
 • +12 (14 voturi)    
  Dl.politai... (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:25)

  ionica [anonim]

  Dle.ministru- nu este lipsa de curaj sa spui ca omul este iresponsabil si nu critici iresponsabilitatea magistratilor care au admis contestatia individului?La asa CSM ,asa rezultate(chestia cu capul pestelui parca Dv.ati spus-o).Ce bascalie de legi care sa nu permita administrativ sa retrogradezi fara a cere voie unei instante,si se mai pling magistratii ca au prea multe dosare!!Desfiintati dracului aceste legi de rahat si ocupati-va de mafie si coruptie.
  • +4 (4 voturi)    
   Jungla si legea lui OM (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 12:14)

   Bugetatu [anonim] i-a raspuns lui ionica

   Nu legile sunt vinovate ci Instanta suprema cea care trebuie sa supravegheze aplicarea lor corecta.
   Nu vezi ca justitia la noi aplica"legea lui OM" la cel mai inalt nivel. In cine sa-ti mai pui sperante. Nenorocirea asta parca a fost regizata pentru a exemplifica ce tot scriau cei de la UE in Rapoarte.
 • +17 (17 voturi)    
  Si acum Adevarul... (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:28)

  Costin1968 [utilizator]

  ...tovarasii politisti, de fapt decat niste militieni si nici atat, deci domnii politisti sunt doar sclavi ai mafiei tiganesti...si ai mafiei in general...ne ascundem dupa cires , iar cadavrele cad aruncate la picioarele noastre...
 • +11 (13 voturi)    
  Indigo (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:47)

  MM [anonim]

  Giurgiu - copie la indigo la ceea ce s-a petrecut/petrece in Piatra-Neamt. Oare asa repede uitam? Unde e seful politiei Piatra-Neamt acum, cel care era vecin si in relatii de afaceri cu marele interlop executat???
  • +4 (6 voturi)    
   Infratire (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 0:33)

   blend-a-merde [anonim] i-a raspuns lui MM

   Pai primarul din Giurgiu e bun prieten cu Pinalti. Cine se aseamana, se aduna.
 • +3 (7 voturi)    
  Nu inteleg un lucru (Vineri, 14 octombrie 2011, 23:12)

  Crisis [anonim]

  Daca ministrul are dreptul sa numeasca, de ce nu tare dreptul sa si demita fara explicatii? In cazul asta ar trebui consultata instanta si in cazul numirii...
  • +1 (1 vot)    
   ce are su..... (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 13:41)

   sipu [utilizator] i-a raspuns lui Crisis

   Ce are primaria cu politia ???? daca nu iti convine primarul "SCHIMBAL''
 • +1 (3 voturi)    
  butoane (Vineri, 14 octombrie 2011, 23:18)

  alex [anonim]

  A aflat cineva daca echipa de baschet era finantata de interlopii butoane si ceilalti? Cum sa plateasca ei taxa de "ochi inchisi" la primarie? Prin clubul doamnei primar, nu?
 • +6 (8 voturi)    
  mda (Vineri, 14 octombrie 2011, 23:35)

  Vlad-I [utilizator]

  Sa vina cineva sa-mi arte unde incepe mafia si unde se sfarsete in tara asta, ca vad, politicieni, preoti, politisti si copii de politisti in relatii bune cu interlopii.
 • +3 (5 voturi)    
  o intrebare simpla (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 0:40)

  Mihai [anonim]

  Armata ce face? In vreme de pace, n-ar trebui sa se implice, sa anihileze gruparile mafiote? Sau se ocupa numai cu afaceri cu terenuri?!
 • +7 (9 voturi)    
  trebuie sa luam o initiativa (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 0:45)

  mihai [anonim]

  ce putem face ca si cetateni ca sa determinam justitia sa-si faca treaba?! In primul rand, ar tr sa trimitem scrisori pe la diferite organizatii internationale si europene si sa atragem atentia acestora. Cum e posibil sa ai 5 criminali, sa stie toata lumea, inclusiv sotia primarului de la giurgiu si nimeni sa nu ceara arestarea acestora. Cum putem sa ne uitam cum idiotii invoca ca piticul ala i-a dat baschetbalistului un pumn, care a most mortal. Toata lumea ar trebui sa scrie maine la ei pe profilul FB "dreptate pentru Chauncey Hardy". Hai sa vedem cati oameni strangem care vor sa faca un astfel de statement. Da-ti mai departe si prietenilor aceasta cerere.
  • +4 (6 voturi)    
   Ehhh (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 1:59)

   Flooorin [anonim] i-a raspuns lui mihai

   Romania e putreda.....trebuie sa mai treaca o generatie sa fie dreptate......
   • 0 (0 voturi)    
    Fara speranta (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 12:24)

    Goe [anonim] i-a raspuns lui Flooorin

    Care generatie? Cea a lui gipsi si acoliti?
    In democratie cine nu respecta regulile ar trebui pedepsit exemplar.
    Dar bugetarii nostrii judecatori sunt primi care se "imprietenesc cu banii generatiei tinere" via parinti care nu au fost in stare sa-si educe odraslele.
 • +3 (3 voturi)    
  cand se face curatenie in Institutiile tarii ?? (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 2:21)

  dino [anonim]

  un cocalar in uniforma unei institutii (de Politie) ce se vrea respectata ! Ce fata de borfas are!...
 • +3 (3 voturi)    
  politia nationala (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 8:17)

  panfilache [anonim]

  ar trebui militarizata.
  in acest fel nu mai pot recapata slujba cu ajutorul vreunei doamne judecatoare, miloasa, pe cateva mii de ioroi.
  politia locala, care sa depinda de primarii, sa se ocupe numai de siguranta cetateanului in localitati, poate ramane nemilitarizata, in regim de functionar public.
  in rural, posturi de jandarmi, cum era inainte de tineretile lui ilici. adica pe vremea mosierilor ..
  nu e benzina pentru loganuri, sa fie dotati cu scutere si cai. scutere in orase, cai in rural.
  si sa nu uite ca au si picioare. rondul localitatii zilnic, per pedes, in contact cu satenii.
 • +5 (5 voturi)    
  Seful IJP Giurgiu (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 8:35)

  Steliana [anonim]

  D-le ministru, d-le Sef al Politiei Romane, reveniti acum cu DESTITUIREA acestui sef iresponsabil (aveti acum superjustificare) si sa vedem daca va mai avea curaj sa apeleze la 'cinstita' Justitie. Apelati si la Presa, altfel veti fi infranti!
 • -1 (3 voturi)    
  incercati sa priviti si altfel (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 9:56)

  gabi [anonim]

  Eu nu zic ca lucrurile sunt cum ar trebui. Dar incercati sa vedeti ce se intampla in spatele aparentelor. O tragedie ca asta se intampla....siii.....incep controale...la parchet, la politie la spital....si D-zeu mai stie unde. Poate si la ISU, la scoli....Pana aici totul e in regula....ai zice ca un control are darul de a pune in evidenta ce nu merge bine si de a lua masurile necesare....Eeeeiii....aici e buba....de fapt controalele au rolul de a aduce argumente pentru ca cei vizati sa poata fi pusi pe liber, si altii, cei care trebuie bineinteles, sa se poata instala in locul lor.Intrebare: S-a rezolvat ceva? Nuuuu dragii mei, pentru ca cei nou numiti (dada....numiti, doar nu credeti in prostia cu falsele concursuri) sunt de aceeasi factura...sunt croiti din aceeasi stofa. Si voi dragii mei sunteti expusi aceluiasi pericol cand mergeti pe strada, cu familia la restaurant sau mai stiu eu pe unde. Credeti ca se gandeste cineva la voi? la noi? Nuuuu!!! Nu le pasa nici cat negru sub unghie.
 • 0 (0 voturi)    
  pedeapsa (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 13:31)

  calau' [anonim]

  taiati-i capul si ungeti-l cu sare
 • +1 (1 vot)    
  o lege proasta trebuie revizuita (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 21:16)

  parker [anonim]

  Sunt multe cazuri de directori incompetenti si corupti care nu mai pot fi dati jos din scaunul de sef din cauza unei legi care permite contestarea in instanta a deciziei. In ciuda unor rapoarte de control nefavorabile, judecatorii ii repun in functie.
  JUdecatorii sunt singurii functionari care pot gresi , unii cu voie, altii din incompetenta, care nu dau socoteala nimanui de aceste greseli. De ce nu-si pierd si ei locul de munca sau sa plateasca material?
  Salariile uriase nu ia facut incoruptibili ci dimpotriva, vor mai mult si se comporta ca niste gainari.
 • +1 (1 vot)    
  dar, CSM ce face ? (Duminică, 16 octombrie 2011, 10:28)

  jupanul [anonim]

  ok, l-a repus in drepturi JUSTITIA ROMANA ( ar fi interesant cine sunt judecatorii care au dat sentinata )

  dar , nu ar fi bine ca CSM-ul sa se intereseze , care a fost motivatia JUSTIEI ROMANE

  ca te iei cu mainile de cap , cand auzi:
  politie,procurori,judecatori

  cu mainile de cap te iei, oameni buni
  • 0 (0 voturi)    
   cauza 6171/2/2011 (Luni, 17 octombrie 2011, 18:05)

   codo [utilizator] i-a raspuns lui jupanul

   Secţia a VIII-a de contencios administrativ şi fiscal
 • +1 (1 vot)    
  DOBRIN (Luni, 17 octombrie 2011, 20:19)

  MAREAN [anonim]

  dl dobrin s-a luptat cu evaziunea in permanenta, pentru aceasta a adus multi oameni pregatiti de la vama si pctf, la sif, ei erau deja obisnuiti cu aceasta lupta in gherete prin vama giurgiu, acolo au studiat ff mult fenomenul evazionist si tocmai de atunci i-au pus gand rau, chiar si acum se lupta cu asta, dl dobrin stie pentru ca le-a luat banisorii munciti de ei prin aceleasi gherete si nu-i putea deranja cu mizilicuri cu tenta evazionista, este un om deosebit, d-zeu sa-l ierte..


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by