Scrisoare halucinanta a judecatoarei Gabriela Birsan catre CSM: "Cand v-ati dat votul pentru avizarea perchezitiei la domiciliul sotilor Birsan, ati spus cumva colegilor dumneavoastra de cate ori ati fost in domiciliul respectiv?"

de Red. Stiri     HotNews.ro
Vineri, 14 octombrie 2011, 11:07 Actualitate | Esenţial


Gabriela Birsan
Foto: Agerpres
Judecătoarea Gabriela Bîrsan, acuzata de trafic de influenta de procurorii DNA, a publicat pe site-ul Juridice.ro o scrisoare in care ii intreaba pe cativa membri ai CSM - Mona Pivniceru, Cristian Danilet, Horatiu Dumbrava si Alina Ghica - de ce au aprobat cererea de perchezitionare a domiciliului, desi au avut diferite legaturi cu familia sa.

Cititi in continuare scrisoarea halucinanta a Gabrielei Birsan, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie:“- Doamna prof. univ. dr., judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, preşedinte al Asociaţiei Magistraţilor din România şi membru al Consiliului Superior al Magistraturii, Mona Maria Pivniceru, atunci când v-aţi dat votul pentru avizarea percheziţiei la domiciliul soţilor Bîrsan, aţi spus cumva colegilor dumneavoastră de câte ori aţi fost în domiciliul respectiv? Aţi spus cumva că, întâmplător, cunoaşteţi una dintre persoanele al cărei nume este atât de vehiculat în legătură cu numele judecătoarei Gabriela Victoria Bîrsan? Doamna prof. univ. dr., judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, preşedinte al Asociaţiei Magistraţilor din România şi membru al Consiliului Superior al Magistraturii, oare o minimă atitudine deontologică nu ar fi trebuit să vă determine eventual să vă abţineţi de la exprimarea votului? Eu cred că nu, pentru că a fi judecător înseamnă a fi om înainte de toate, iar dumneavoastră, deşi aţi avut şansa să cunoaşteţi un OM în adevăratul sens al cuvântului, aţi fost printre puţinii care nu aţi învăţat nimic de la persoana respectivă.

- Domnule judecător Cristi Danileţ, când v-aţi exprimat votul, în calitate de membru al Secţiei pentru judecători a CSM, oare nu aţi pus în balanţă faptul că în urmă cu 4-5 ani, când vă exprimaţi gândurile de judecător apăsat de sistemul în care vă desfăşuraţi activitatea, aţi primit o scrisoare de undeva de la Strasbourg de la titularul domiciliului pentru care v-aţi dat avizul de percheziţie, scrisoare pe care ulterior aţi prezentat-o cu atâta mândrie în cadrul reuniunilor asociaţiei din care făceaţi parte şi prin care profesorul de atunci vă spunea că e alături de dumneavoastră pentru că are o soţie judecător în acelaşi sistem? Domnule judecător, eu cred că un judecător trebuie să ia hotărâri responsabile şi pe care să şi le asume singur.

- Domnule judecător Horaţiu Dumbravă, în prezent preşedinte al CSM, când v-aţi exprimat votul, aţi pus vreo clipă în balanţă faptul că în anul 2007, cu ocazia unor întâlniri profesionale pentru unificarea jurisprudenţei, aţi înmânat judecătorului al cărui domiciliu urma să fie percheziţionat o hotărâre despre care aţi spus că este printre primele obţinute de la CNSAS ca urmare a solicitării formulate de asociaţia profesională din care făceaţi parte, hotărâre care privea judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie? Domnule judecător, personal cred că un judecător, atunci când adoptă o hotărâre, fie ea şi sub forma unui „aviz”, ar trebui să pună în balanţă mult mai multe elemente, pe lângă eventuale frânturi de convorbiri telefonice scoase din context.

- Doamna judecătoare Alina Ghica, membru al Consiliului Superior al Magistraturii şi, respectiv, al Secţiei pentru judecători, când v-aţi exprimat votul aţi pus în balanţă vreo clipă rugămintea pe care mi-aţi adresat-o personal de a participa la întâlniri cu judecătorii Secţiei pe care o coordonaţi la momentul respectiv la Curtea de Apel Bucureşti, în considerarea, spuneaţi dumneavoastră, a efectului pozitiv pe care îl are practica instituită de mine personal la Secţia de contencios administrativ de la Înalta Curţe de Casaţie şi Justiţie în ceea ce priveşte unificarea jurisprudenţei? Doamna judecătoare, am învăţat, ca vechi judecător sau poate „învechit”, că judecătorul trebuie să fie cumpătat şi mai ales echilibrat în luarea deciziilor care privesc într-o formă sau alta înfăptuirea actului de justiţie.

Şi pentru că eu cred că, din păcate, nu v-aţi pus nicio clipă aceste întrebări, vă asigur domnilor judecători, ca, de altfel, pe toţi colegii magistraţi care au crezut şi mai cred în mine că, în continuare, nu voi face decât să lupt cu singurele arme pe care le-am folosit în cele 3 decenii în care am îmbrăcat roba: legea şi principiile care guvernează aplicarea unei norme legale. Ştiu că am avut şi am lângă mine pe omul de la care am învăţat, învăţ şi voi învăţa ce înseamnă să fi OM, pentru că numai aşa poţi fi JUDECĂTOR.

P.S.: Probabil că, la citirea acestor rânduri, veţi fi votat deja în unanimitate şi reţinerea învinuitei, deoarece am convingerea că tot ceea ce a început în seara zilei de 6 octombrie şi va urma nu are NIMIC în comun cu înfăptuirea actului de justiţie pe care l-am slujit cu demnitate şi credinţă peste trei decenii.

Oricum, linşajul mediatic pe care cu unanimitate l-aţi încuviinţat şi care mă vizează nu numai pe mine, dar şi pe omul de la care aţi învăţat şi veţi continua să învăţaţi din paginile scrise, reprezintă deja o sentinţă de condamnare, aşa că, ce rost mai are să invocăm art. 6 din Convenţia europeană a drepturilor omului?

Aşa aţi demonstrat, în sfârşit, care este menirea organismului mult râvnit, garant al independenţei justiţiei.

Gabriela Victoria BÎRSAN, judecător"


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.38722 vizualizari

 • +140 (154 voturi)    
  Tupeu maxim (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:12)

  Relu [anonim]

  Nu mai gandeste .In mod public le cere sa musamalizeze afacerea.Ii minjeste pe toti si da de inteles ca au luat favoruri de la ea.O fi ca prea zice cu foc.Or fi mancat si ei.Nu este de mirare. Ameninta ca ii trage dupa ea ca stie si ea multe....Asta arata ce este cu CSM si cu Justitia Romana la cel mai inalt nivel.De fapt este o contradictie in termeni" justitia romana"???? este asa ceva ?
  • +87 (91 voturi)    
   gresit, mai draga ! (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:32)

   nelu [anonim] i-a raspuns lui Relu

   nu'i tupeu, e numai puterea obijnuintei..
   obijnuinta este a doua natura.
   e mare mirare, cum, noi intre noi !?
   nu se face, mai draga !
   pai !
   • +107 (111 voturi)    
    Intr-adevar normal (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:59)

    ictin [anonim] i-a raspuns lui nelu

    Si ma refer la scrisoare, care nu e halucinanta ci absolut normala. Asta este mentalitatea magistratilor din romania, asta e parerea lor despre lege. Cred ca ne amintim cu totii de judecatoarea care a provocat un accident beata moarta fiind, iar politistii care au arestato au fost suspendati de catre colegii magistrati, iar judecatoarea a scapat.
    Asta e normalitatea in capetele lor seci. Asta e modul in care impart dreptatea masgistratii din romania: a pe tine te cunosc, deci nu esti vinovat. A, imi dai si mie ceva, atunci te cunosc.
    Stiu de o magistrata care era revoltata ca o colega de-a ei a fost arestata pentru o spaga de 2000 de euro: "Cum domne', pentru atata lucru sa arestezi un om?"
    Cred ca pana la urma doamna Birsan, involuntar, a pus punctul pe i si a spus clar si pe fata cum functioneaza justitia in romania, ca sa nu mai fie nici un dubiu si sa ne mai facem iluzii prostesti ca deciziile instantelor se bazeaza pe lege, sau ca romania ar fi un stat de drept.
    • +44 (46 voturi)    
     Au absolvit (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:12)

     Dreptul Stramb [anonim] i-a raspuns lui ictin

     Sunt absolventi de Facultate de Drept.Drept la spaga ca sunt ei smecheri.Asta invata la facultate sa ia dreptul lui de jmeker.Toti sunt la fel.
     • +67 (67 voturi)    
      halucinant (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:54)

      timis [anonim] i-a raspuns lui Dreptul Stramb

      Din aceasta scrisoare reiese perfect ce crede acest cast al judecatorilor despre restul populatiei... Este un sistem inchis in care o mana o spala pe alta... Imi vine sa vomit cand ma uit la vrajitoarea asta batrana si machiata ca Lady Gaga. Ne-ati distrus tara, ne-ati furat viitorul pentru cativa euroi de la smecheri, interlopi si bastani. Urmasii vostrii nu va vor ierta!
      • +43 (43 voturi)    
       Veniti la Constanta (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:21)

       Gigi Beecali [anonim] i-a raspuns lui timis

       Justitia la Constanta este o gluma.Toata instantele functioneaza pe baza de cumetrie si se judeca cele mai bizare sentinte care sfideaza orice legi si proceduri.Celebri judecatori rude intre ei si cu avocatii toti de aceiasi etnie isi bat joc zilnic de justitie la Constanta.Si CSM se face ca nu vede.
     • -24 (42 voturi)    
      JUSTITIE CORECTA VOM AVEA ATUNCI CAND: (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:06)

      micu [anonim] i-a raspuns lui Dreptul Stramb

      1. Atunci cand inregistrarile telefonice si ambientale vor fi facute de o instutie ce nu se afla sub influenta politica si inafara serviciilor secrete conform normelor democratice si a cerintelor UNIUNII EUROPENE

      2, Atunci cand inregistrarile digitale vor avea semnatura electronica. Serviciile noastre au aceasta tehnologie de ce refuza sa o implementeze? Oare pentru ca nu ar mai putea masluii dupa aceea inregistrarile?

      3. Atunci cand inregistrarile nu vor mai fi facute abuziv sub egida sigurantei nationale.

      4. Atunci cand inregistrarile se vor face doar cu aprobare legala.

      5. Atunci cand serviciile secrete vor preda originalul inregistrailor si nu copii neautentificate

      6. Atunci cand serviciile nu vor mai distruge inregistrarile originale si nu vor secretiza aparatura cu care se fac inregistrarile pentru ca instanta sa poata analiza autenticitatea sau neautenticitatea inregistrarilor.

      7. Atunci cand inregistrarile nu vor mai fi colate , scoase din context si puse in ordine necronologica.

      8. Atunci cand arestarile nu se vor mai face doar seara cand judecatori cu soti/sotii proaspat albiti/albite de DNA sunt de serviciu.

      9. Atunci cand procurorii vor fi angajati pe criteriu al competentie si nu unul politic.

      10. Atunci cand procurorii se ocupa cu instrumentarea corecta si aprofundata a realelor cazuri de coruptie si nu de instrumentarea de falsuri impreuna cu serviciile secrete.
      • +49 (49 voturi)    
       Trimisa la verificari profesionale (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:49)

       Marian [anonim] i-a raspuns lui micu

       Asta trebuie arestata numai pentru prostia de care da dovada. Oamenii astia au facut din tara noastra o cloaca in care notiunea de justitie a disparut.
      • +31 (31 voturi)    
       Raspuns (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:51)

       Decebal [anonim] i-a raspuns lui micu

       Judecatoarea e bonlava-in gandire iar tu esti partinitor. Lucrurile pe care le mentionezi pot fi usor lasate pe dinafara de o judecata dreapta. Judecata dreapta vom avea atunci cand judecatorii vor fi drepti si vor aplica legea in litera si spiritul legii. Restul e gargara.
      • +39 (41 voturi)    
       Ce tot aberezi tu acolo (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:00)

       ictin [anonim] i-a raspuns lui micu

       Ce legaturile au inregistrarile cu judecata corecta a magistratilor?
       Ca un exemplu, cazul profesorilor care au dat in judecata statul pentru taierea salariilor. Cum de jumatate din instante au dat dreptate unor profesori, si alta jumatate au dat dreptate statului? Ce legatura au inregistrarile cu faptul ca judecatorii nu pot da o decizie legala?
       Ce legatura au inregistrarile cu faptul ca nenumarati indivizi au devenit proprietari cu acte false, doar ca il cunosteau pe judecator?
       Si sa iti spun un lucru. In romania un judecator poate da orice decizie vrea muschiul lui fara sa fie tras la raspundere. Poate sa te omoare cineva in sala de judecata, in fata judecatorului, iar judecatorul sa il achite pe criminal fara nici o consecinta.
       Si apropo de inregistrari, te vaiti de serviciile secrete, dar iti scapa din vedere ca UTI, o firma privata, poate sa te inregistreze constant si sa afle tot ce ai facut intr-o zi. Exact ca in povestea cu barna si paiul.
       • -22 (28 voturi)    
        PROFESORII NU ABEREAZA (Vineri, 14 octombrie 2011, 16:01)

        PROFESOR [anonim] i-a raspuns lui ictin

        Explicatia este simpla...

        Judecatorii impartiali si corecti au dat sentinta favorabila profesorilor.. e la mintea cocvosului ca profesorii au dreptate.. contractul e contract si ori cum ai citi si interpreta toate legile... tot au dreptate..

        Unii judecatori de frica sau din alte motive... au decis in favoarea puterii... si a intereselor acestia...

        Nu cam marea coincidenta.. ca Corupti sunt doar acei JUDECATORI CE REFUZA SA DEA SENTINTE NELEGALE FAVORABILE PUTERII POLITICE?
        • +24 (26 voturi)    
         Dvs sunteti profesor ??? (Vineri, 14 octombrie 2011, 18:22)

         nick [anonim] i-a raspuns lui PROFESOR

         Predati cumva limba romana ?
         Daca da, atunci suntem pierduti, toti, generatie dupa generatie.
         • +6 (8 voturi)    
          da (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:54)

          MirceaA [utilizator] i-a raspuns lui nick

          e profesor de tumbe
       • 0 (0 voturi)    
        cine este UTI? (Marţi, 18 octombrie 2011, 12:10)

        dragos [anonim] i-a raspuns lui ictin

        Da , dar cine este UTI? mai precis cine sunt stapanii UTI? despre securitate ati auzit?
      • +35 (35 voturi)    
       Ai musca pe caciula ? (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:12)

       Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui micu

       Asta e abureala in 10 puncte...

       Oare scrisoarea de mai sus este tot "creatia" SRI, sau a unei judecatoare disperate ca a fost prinsa cu coruptia-n gura ?

       Autorizarea pentru interceptarile ambientale a dat-o tot un judecator, de unde se vede ca uneori corbul mai scoate ochii si altui corb, nu sunt toti "frati" intru coruptie...
       • +2 (2 voturi)    
        Vasileee ,ce zic astia bah? E de belea! (Duminică, 16 octombrie 2011, 1:53)

        DanielO [utilizator] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

        Fratele meu ,judecatorul ala a dat aviz favorabil de nevoie. Probabil ca DNA avea dovezi prea solide si omul nu a avut ce face.Zic asta pt. ca mosul imediat ce a dat avizul a si dat duma unui alt prieten judecator sa o avertizeze pe "Lady Gaga" asta ca are tel. ascultat.Asa ca ramane tot "corb la corb nu-si scoate ochii" Sigur aveau astie dovezi prea solide avand in vedere ca prietenii ei din CSM au dat aviz favorabil perchezitiei in unalimitate (cu toate ca lady gaga ia OMENIT si ajutat in cariera). Trist este ca acesti oameni nici nu mai realizeaza ca ajutand un "om de afaceri" sa tepuiasca bugetul statului constitue infractiune. Sincer cred ca Lady Gaga considera ca a fost OM cu invinuitul si la ajutat la nevoie nicidecum ca a favorizat infractorul si a fost complice la tepuirea statului. Coruptia e atat de generalizata la ICCJ incat acesti batrani judecatori nici nu mai fac diferenta intre rau si bine.
      • +18 (18 voturi)    
       Pentru Micu (Vineri, 14 octombrie 2011, 16:21)

       adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui micu

       Vad ca esti obsedat de inregistrari. Ce ai patit? Nu mai poti pune la cale prin telefon toate potlogariile?
       Nu te enerva! Foloseste porumbei calatori.
      • +17 (17 voturi)    
       Judecatorii & serviciile secrete (Vineri, 14 octombrie 2011, 18:56)

       derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui micu

       Procurorii & serviciile secrete se ocupa intradevar de "instrumentarea de falsuri" si alte mizerii - IMPREUNA cu judecatorii. E o schema clasica care functioneaza impecabil de 20 de ani.
       Verificati pe site-ul csm: 70% din judecatori au soti, tati, fii, cumnati etc. in servicii, in politie, in procuratura, in sri si in barouri (informatorii nu se declara). M-am intrebat de multe ori cum s-o intampla chestia asta: un ofiter sri si o judecatoare se intalnesc intamplator in Cismigiu si isi dau seama ca sunt facuti unul pt. altul? si tot asa de 800 de ori?
       Judecatorii au facut totdeauna parte din aceasta oculta infecta fromata din fosti si actuali securisti, procurori, politisti, informatori, oameni politici etc. Nu au nici o problema cu asta, e mediul lor natural - singura problema e nu cumva sa devina ei SUBIECTII falsurilor si abuzurilor de care vorbiti - ei vor numai sa le "instrumenteze".
       Iar cu securistii mai au in comun cel putin o chestie fundamentala: nici macar teoretic nu se pune problema sa raspunda vreunul pt. ceea ce face - e un fel de acceptiune extinsa a ideei de "inamovabilitate" - fata de care presupun ca aveti un anumit atasament.
      • +5 (5 voturi)    
       Nici aici n-ai nici un rost, du-te acasa ca esti . (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:37)

       Nick [anonim] i-a raspuns lui micu

       Totusi, pentru un papagal pe interes vad ca esti destul de bine "ïnformat" si "pregatit" ......
       Care este postul tau si pe langa care judecatorie lucrezi??
       Hai fii cinstit, sa afle toata lumea de pe forum cam care este "lantul slabiciunilor"....
      • +1 (1 vot)    
       justitie vom avea cand se va aplica legea 18 (Duminică, 16 octombrie 2011, 12:45)

       trandafir [anonim] i-a raspuns lui micu

       se pare ca doamna judecator uita sa ne spuna esentialul: nu poate sa isi justifice averea.
       In rest, cui ii pasa daca un hot a fost prins legal sau nu????
     • +44 (44 voturi)    
      Adrian Nastase (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:30)

      Matusul Tamar [anonim] i-a raspuns lui Dreptul Stramb

      Deaia sta procesul lui de 6 ani la Inalta Curte.Ptr ca cineva a fost acasa la el,pardon la matusa Tamara si are obligatia de a nu il judeca.
      • +29 (29 voturi)    
       Nu acasa (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:39)

       Cassa Loco [anonim] i-a raspuns lui Matusul Tamar

       La casa.Adica caserie .
      • +10 (12 voturi)    
       sau... (Vineri, 14 octombrie 2011, 19:12)

       ajabot [anonim] i-a raspuns lui Matusul Tamar

       sau cineva dintre judecatori i-a spalat termopanele.......
    • +50 (54 voturi)    
     Eu am incredere (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:17)

     Galileo Galilei [anonim] i-a raspuns lui ictin

     Eu am incredere in justitie.Am dat banii si am rezolvat.Sunt oameni de cuvant.Daca dai banul te ajuta sa iei ce sentinte vrei.Eu am vrut una cum ca Pamantul este plat si mi-au dat-o.Ma cam costat da a meritat ...
     • -38 (44 voturi)    
      MANIPULARE HALUCINANTA (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:09)

      Halucinogeanu [anonim] i-a raspuns lui Galileo Galilei

      Este dedreptul halucinata si griteasca manipularea opiniei publice si linsajul mediatic de cea mai joasa speta. Aceste lucruri sunt intentionat facute pentru a distrage atenia opiniei publice de la tentativa puterii de a plasa parchetul si DNAul oficial sub tutela SECURITATII (pardon SRI).

      Disperarea este maxima! Basescu stie…. recesiunea nu s-a terminat.. si va fi mai rau in 2012… ca urmare nu are cum castiga alegerile cu pomeni electorale si caldari pline de malai! Basescu are nevoie sa controleze total justitia, ultima veriga a democratiei romanesti, iar toti acei judecatori corecti si cu putere de a rezista santajului si presiunilor portocalii sunt persecutati mai rau ca pe vremea lui Ana Pauker!
      Toata perdeaua de fum impotriva judecatorilor de la inalta curte incerca sa impuste mai multi iepuri dintr-o lovitura:
      1. Controlul total al deciziilor inaltei curti pentru a asigura decizii favorabile puterii portocalii pe dosarele trucate ale SRI.
      2. Preluarea controlului defacto al procuraturii de catre SRI fara sa mai aibe nevoie sa se ascunda de vazul lumii.
      3. Sa impanzeasca curtea suprema de judecatori corupti si deci santajabili pe care Basescu sa ii aibe la mana in momentul cand dosarele sale de furt national vor reaparea la lumina.
      4. Controlul total asupra statului pentru fraudarea alegerilor in special prin metoda votul prin corespondenta.
      • +24 (32 voturi)    
       Sunt de acord (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:29)

       Galileo Galilei [anonim] i-a raspuns lui Halucinogeanu

       Sunt de acord cu SRI cu puteri sporite .Bine le face.Statul asta nu se poate conduce decat cu securitatea/sri .Numai hoti peste tot.daca nu le este frica de securitate nu se potolesc.Stia nea Nicu Ceausescu ce stia.Noua securitate srl sa puna legea pe ei si sa ii stranga de galci.Pentru oamenii cinstiti nu este nici o problema ca imi asculta telefoanele ca nu fac ilegalitati.Sa se teama marii hoti din tara asta : vamesii,judecatorii corupti,procurorii corupti,executori judecatoresti,politisti corupti,profesori corupti,medicii corupti,parlamentarii corupti,clanurile tiganesti ,si toti coruptii.Numai cu frica potolesti pofta de coruptie.Cine a pierdut in justitie un proces prin coruptie stie despre ce vorbesc.
       • -13 (17 voturi)    
        SI DACA SRI SUNT HOTII? (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:55)

        miruna [anonim] i-a raspuns lui Galileo Galilei

        Si ce te faci daca cei la putere sunt hotii cei mai mari...? cum mai scapi de ei .. cu o securitate brici...? iarasi asteptam 50 de ani sa organizeze vreo super putere o lovitura de stat?

        Am si eu intrebarea prostului.. de ce se axeaza DNA pe coruptia sumelor mici si nu investigheaza unde au disparut cei 12.5 miliarde de Euro cheltuiti anul trecut de oamenii lui Basescu pe asa zise INVESTII SI CONSUMABILE!!! Unde sunt aceste investii ca eu nu le vad.. de ce nu investigheaza nimeni nimica..?!?!?!? CE FACE DNAul?
       • -10 (14 voturi)    
        Asa revenim la comunism.... (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:04)

        gigel [anonim] i-a raspuns lui Galileo Galilei

        Cine te asigura ca noua securitate nu este corupta sau nu face ilegalitati? Si de ce ar trebui sa aibe SRI puteri sporite? De ce ar rezolva ei ce nu pot rezolva parlamentul/guvernul/justitia? De ce crezi ca "noua securitate srl" o sa fie o gasca de parveniti (cum a fost noua clasa polititca dupa '89)
        • +12 (16 voturi)    
         E simplu (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:33)

         Galileo Galilei [anonim] i-a raspuns lui gigel

         Vom avea un singur responsabil.Si pentru starea de sanatate a democratiei si pentru combaterea coruptiei care este mai daunatoare pentru democratie decat orice.SRI cu atributii sporite va deranja doar pe cei care sunt corupti sau clanuri mafiote sau cei care saboteaza economia nationala.SRI nu va avea atributii impotriva democratiei asa ca vei continua sa votezi pe cine vrei si sa zbieri pe strada ce vrei sa emigrezi unde vrei sa strigi jos guvernul sau jos basescu si televiziunile vor continua sa improaste cu noroi pe cive vor ele ca plateste patronul.Noul SRI va face alceva : ne va proteja tanara democratie de judecatori gen Barsan si Costiniu ,senatori gen Voicu,functionari guvernamentali gen Remus Baciu de la restituiri propietate,va supraveghea Bursa si smekeriile de acolo , vama si garda financiara ,primari si consilieri locali hoti. Toti astia sunt protejati de partide si de justitie.Daca nu se pune SRI pe ei nu reusesti nimic .Politia ii protejaza .
         • +4 (12 voturi)    
          Erata (Vineri, 14 octombrie 2011, 15:12)

          Galileo [anonim] i-a raspuns lui Galileo Galilei

          Pe senatori si deputati poti sa ii treci pe toti.De ei avem sa ne protejeze cineva.Cine ne protejaza de justitie?de politie?garda financiara,primarii si consilierii locali?Sunteti chiori? Nu vedeti ca nu mai merge nici o instituitie in tara asta?Nu vedeti gradul de corutie care a cuprins toata societatea???Cine mai pune ordine?Numai SRI cu puteri sporite.Sau ca in Bosnia.Judecatori straini.Olandezi si finlandezi.
         • +3 (7 voturi)    
          SRI (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:10)

          ion [anonim] i-a raspuns lui Galileo Galilei

          Este f. bine daca SRI va face si anchete penale. Sunt convins ca se va face traba. Oamenii cinstiti nu au de ce sa se teama.
       • 0 (8 voturi)    
        mai, sa fie... (Vineri, 14 octombrie 2011, 15:18)

        un moromete [anonim] i-a raspuns lui Galileo Galilei

        man, tu esti si mai dus decat cel caruia i-ai raspuns... mai citeste o data ce-ai scris, cand iesi din mahmureala :))) ce zici tu, deja incepe sa sune a "1984". cartea. bine, e usor exagerat da' aia-i directia...
      • +19 (21 voturi)    
       Raspuns (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:55)

       Decebal [anonim] i-a raspuns lui Halucinogeanu

       Prietene comentariul tau nu are nimic comun cu scrisoarea. Judecatoarea e bonlava clar. A ajuns in punctul in care anormalul devine in mintea ei normal. Ai luat ceva prafuri?
      • +21 (21 voturi)    
       asta-i (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:22)

       politic_incorect [utilizator] i-a raspuns lui Halucinogeanu

       rupta de la gura lui ponta si a lui ilici. "e o conspiratie, domnule. ati vazut coruptie pe vremea PSD-ului?! nu e coruptie, niste golani agitati care vor sa destabilizeze democratia. de dna nici nu e nevoie pentru ca atunci cand o sa fim noi la carma tarii o sa fie liniste si pace, iar pentru golani se gaseste o bata pe masura, in cel mai rau caz importam una de la moscova".
       daca ai o varsta care iti permite sa compari situatia de astazi cu cea de pe vremea anei pauker foarte probabil ai trait degeaba, reflecteaza putin ca poate inca nu e prea tarziu, daca nu, las-o mai moale cu sedintele de partid... aia nu e zana cea buna, e un tovaras secretar de partid mult prea longeviv.
       • -8 (10 voturi)    
        ADEVARUL (Vineri, 14 octombrie 2011, 16:08)

        Halucinogeanu [anonim] i-a raspuns lui politic_incorect

        Stimabile....

        Jur pe ce vreti voi ca la ultimele doua runde de alegeri parlamentare si prezidentiale... am votat Basescu si PDL... si ca nu am votat niciodata in viata mea cu PSD si sau Iliescu... si nici nu intentionez sa votez vreodata pe cineva afiliat PSD... si nu.. nu sunt peremist sau dan diaconescu sau alte prostii... sper ca asta sa va puna pe ganduri...
      • +15 (15 voturi)    
       what?!? (Vineri, 14 octombrie 2011, 15:14)

       un moromete [anonim] i-a raspuns lui Halucinogeanu

       "justitia, ultima veriga a democratiei romanesti".... man... !!!! pe ce lume traiesti?!? e frumos acolo, la tine?1 :)))) poate o fi vreo veriga si justitia asta din Romania, da-i veriga SLABA! cea mai slaba.... si mai si pute infiorator de la cat puroi a adunat in ea... bleah...
    • +28 (28 voturi)    
     o fi fost tot aia care, (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:18)

     panfilica [anonim] i-a raspuns lui ictin

     l'a condamnat pe mosulica ala, de peste 70 de ani, ca a mutat un tzarus....

     ...........................

     Stiu de o magistrata care era revoltata ca o colega de-a ei a fost arestata pentru o spaga de 2000 de euro: "Cum domne', pentru atata lucru sa arestezi un om?"
     • -13 (15 voturi)    
      CEVA PUTE!!! (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:11)

      alina [anonim] i-a raspuns lui panfilica

      De ce linsaj mediatic?

      De ce probe doar inregistrari audio?

      De ce coincindenta cu incercarea de plasare a procurorilor sub tutela SRI?
      • +9 (9 voturi)    
       pentru alina (Vineri, 14 octombrie 2011, 17:01)

       adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui alina

       Oare ce intelegi tu prin "linsaj mediatic"? Caut sa ma transpun in situatia unui om dezinformat si debusolat ,cum esti tu, si sa incerc sa pricep. Tu ai vazut la Antene si Realitate, programe T.V. de stiri, ce fac parte din media , ca a fost " linsata" doamna judecator Barsan? Ce ai vazut tu acolo ( eu nu ma uit la aceste posturi si nu stiu) , care te-a facut sa afirmi ca a fost linsata?
      • +10 (10 voturi)    
       Nu e linsaj, este sinucidere mediatica (Vineri, 14 octombrie 2011, 19:28)

       bilbofil [utilizator] i-a raspuns lui alina

       Despre ce linșaj mediatic este vorba în scrisoarea de mai sus în care un magistrat la cea mai înaltă instanță judecătorească a României cere colegilor săi, de la CSM, să nu aplice legea pe motiv că se cunosc?

       Autorul unei asemena scrisori ar trebui alungat cu huiduieli din magistratură de confrații săi pentru lipsa de etică și pentru incompetența profesională de care a dat dovadă publicînd un astfel de text...
   • +48 (48 voturi)    
    Mai e nevoie de alte dovezi ? (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:09)

    Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui nelu

    Numai pentru scrisoarea asta merita niste ani de puscarie pentru ca instiga la neindeplinirea atributiilor de serviciu, cu consecinte grave asupra Romaniei !
    • +17 (21 voturi)    
     pai si cu ceilalti "ajutati" (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:51)

     bariz [anonim] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

     pai cu dovezile astea ar trebui si ceilati sa se duca cu ea ....la mititica nu doar ea
   • -10 (16 voturi)    
    mai, draga! (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:17)

    bubu [anonim] i-a raspuns lui nelu

    unii "obijnuiesc" sa scrie corect!
   • +23 (23 voturi)    
    frica ? (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:23)

    AK-47 [utilizator] i-a raspuns lui nelu

    Dar frica si teama ce spun ?
    Nu cumva astea sunt reactii de om speriat care realizeaza ca totul se prabuseste in jurul lor iar ei nu pot controla acest lucru ?
   • +19 (19 voturi)    
    Este un mesaj catre colegii de teapa ei (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:45)

    Jude Law [anonim] i-a raspuns lui nelu

    Mesajul este ,Strangeti randurile ca ne fac astia si ne iau painea si cutitul din mana.Si murim de foame.Nu tu excursii exotice,nu tu bijuterii,nu tu friptura,nu tu conturi externe,revelioane in austria si vacante in insule.Toate astea sunt ale noastre de drept.Adica intrun stat de drept.adica un stat unde "se da dreptul"
    • 0 (0 voturi)    
     este si cum zici (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 19:04)

     judge roy bean [anonim] i-a raspuns lui Jude Law

     este mirare, in primul rand, apoi teama ca se schimba lumea si, nu in ultimul rand, semnal de alerta generala, tutulor celor ce i'au trecut ..pragul ! :-)
  • +43 (45 voturi)    
   Se impute treaba! (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:32)

   Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui Relu

   Se pare ca ce incepuse senatorul Catalin Voicu, adica mafionazlirea instantelor de judecata, s-a intamplat in unele locuri, daca nu peste tot!
   Inalta Curte de Coruptie este un exemplu concludent in care noul val reprezentat de Cristian Danilet se pune la masa cu oameni de cea mai joasa speta ca Mona Pivniceru. Ne ma miram ca avem atatea procese si nici unul nu s-a terminat? Ca DNA aresteaza pe banda rulanta si magistratii ii scapa pe interlopi si politicieni?
   Trebuie sa iesim pasnic in strada si pana nu pleaca din magistratura oameni ca Barsan, Costiniu, Pivniceru sau Lupascu sa nu plecam! Sa nu mai platim nici un impozit macar daca ne e lene sa iesim. Sa facem o greva fiscala pana ii da pe astia jos, pusi acolo de PSD si PNL!!!
   • -16 (20 voturi)    
    TRUCAJE DNA (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:17)

    DAN [anonim] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

    DNA este cea mai tare casa de productii.. merita premiu pentru cele mai bune inscenari!

    Cum naiba sa se dea sentinte pe dosarele contrafacute de DNA? Judecatorii nu sunt sinucigasi sa dea sentinte gresite pe probe neexistente... doar ca acu e la putere BASESCU... la anu nu o sa mai fie si toate incalcarile legale adevarate se pedepsesc mai devreme sau mai tarziu!
  • +53 (53 voturi)    
   coruptie (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:37)

   Razvan007 [utilizator] i-a raspuns lui Relu

   Prin venele ei curge coruptie nu sange - se vede din raspunsul dat.

   Cu alte cuvinte, daca s-au vizitat acasa unul pe altul nu mai trebuie sa autorizeze actiuni in justitie unul impotriva altuia.

   Alt aspect - legat de imbecilitatile doamneu judecator - trebuie sa fii OM cica ca sa judeci. Nu doamna, pt a fi judecator trebuie sa:

   1. te duca capul sa interpretezi legea;
   2. sa o aplici asa cum este nu asa cum ai vrea sa fie;

   Calitatea de "om" - implica un singur lucru: merge si asa. Ne intelegem unii pe altii, suntem "oameni".

   Cu alte cuvinte, nu aplicam legea pt ca de "cei care gresesc sunt si ei oameni".

   Avem de-a face cu o femeie corupta moral din toate punctele de vedere.
   • -12 (14 voturi)    
    Interesant este sa te pui in pielea ei (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:30)

    Constantin [anonim] i-a raspuns lui Razvan007

    si sa incerci sa gandesti dupa logica ei. Daca reusesti vei face lumina intr-o parte a lumii care acum o vezi neagra, ciumata.
  • +48 (48 voturi)    
   Macar de ar porni odata bolovanul... ! (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:38)

   Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui Relu

   Concluzia scrisorii :
   1. Muscati mana care v-a hranit
   2. M-ati popit voi pe mine, dar cand v-oi popi si eu...

   Abia astept mai multe dezvaluiri, demisii, demiteri, arestari, poate devenim si noi un stat de drept...
  • +38 (38 voturi)    
   excelenta scrisoare (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:04)

   toiu [utilizator] i-a raspuns lui Relu

   In fine, cineva (din disperare sau prostie) ne sugereaza cum functioneaza "Sistemul"("Caracatita"). O mana spala pe alta. Sper sa ajunga cu totii dupa gratii
   • +18 (18 voturi)    
    Mi-ai (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:35)

    zizi_m [utilizator] i-a raspuns lui toiu

    luat-o inainte, exact asta vroiam sa zic si eu. Bine ca in afara de penala mai e si proasta.
  • -24 (30 voturi)    
   Prezumtia de Nevinovatie (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:09)

   lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui Relu

   Personal consider ca acest principiu trebuie sa fie garantat in articolele si atitudinile presei. Iar din acest punct de vedere, D-na Barsan are dreptate cand pomeneste de linsaj mediatic.
   In al doilea rand, n-am nici o idee despre care ar fi elementele ce constituie actul de acuzare si probele aferente. Mi-e deci imposibil sa ma pronunt, fie si ca opinie personala. Nu-mi dau seama cum ceilalti au "judecat" deja, fara drept de apel.
   In fijne, sunt sceptic cu privire la aceste cazuri mediatizate de coruptie. Incep indeobste la comanda politica, pt a demonstra "determinarea autoritatilor in lupta impotriva coruptiei". Ataca niste cazuri periferice, care nu pun in pericol sistemul coruptiei la nivel inalt, sub modelul tapului ispasitor.
   Un fel de capul lui Motoc.
   Ma indoiesc ca Bruxelles-ul va cadea pe spate de admiratie, ori ca romanii vor gandi: arestarea lui Birsan contrabalanseaza vanzarea flotei la pret de fier vechi, jaful lui Videanu, coruptia de la Transporturi, Vuittoanele d-nei Udrea...
   • +19 (21 voturi)    
    Auzi (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:37)

    zizi_m [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

    musiu, eu cred ca matale esti parte din si beneficiar al sistemului asta. Altfel nu iti inteleg reactia. Unul din afara sistemului ar zice, indiferent de optiunea politica, "o penala care e pe duca". Daca tu intelegi sa-i iei apararea insemna ca asta iti aduce un avantaj, altfel nu pot sa-mi explic ...
    • -15 (21 voturi)    
     Aud (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:13)

     lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui zizi_m

     Stimabile,
     Nu e vorba de a lua cuiva apararea, ci de respecta legile, in spiritul si litera lor, in primul rand prezumtia de care pomeneam.
     Daca se va sfarsi cu o decizie de condamnare definitiva, atunci sa ne bucuram...
     Am observat insa, de la sosirea "Jucatorului" la Cotroceni, ca multe cazuri dintr-acestea pornesc in tromba si sfarsesc in flop. Cel mai celebru: adversarul politic si marele corupt A. Nastase.
     Si mai e un aspect: faptul ca aceste actiuni ale Justitiei pornesc in momente "oportune" politic, imi da de gandit. Aceasta semnifica ca ele insele sunt manipulate politic. ori tocmai aici e buba:
     Justitia trebuie sa fie justa, dar mai ales Independenta. Fara aceasta, separare a Puterilor in stat - baza Democratiei - restul e vorbarie si show mediatic. Ori doar circ, in vreme ce painea se fura...
     • +20 (22 voturi)    
      Vrei decizie de condamnare definitiva. (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:37)

      nick [anonim] i-a raspuns lui lucky luck

      Pai cine sa o dea ?
      Uita-te in sectiunea de pe HN referitoare la dosare blocate de ani de zile in instante.
      Cine sa hotarasca in acele dosare, Costiniu, Jipa, Birsan, etc ?
      De ce ar face-o ? De ce sa nu le tinem pe rol, sa le analizam temeinic, sa se prescrie, sa fim oameni.
      Mi-e sila, ca oricarui roman, de ce se intampla dar mi-e de 100 de ori mai sila de faptul ca incercati sa-i spalati mai ceva ca detergentul.
     • +14 (16 voturi)    
      Auzi, dar nu intelegi (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:43)

      Linus Torvalds [anonim] i-a raspuns lui lucky luck

      dosarele sfarsesc in flop pentru ca judecatorii se apara unul pe altul si pe businesmanii care dau banii. ce alta dovada de independenta mai vrei?

      Ce treaba are jucatorul de la Cotroceni? A, vezi ca ne mai coace una, maine seara a dat comanda sa se faca frig in Bucuresti, 1 grad noaptea. Sa vezi de nu-i asa...
      • -10 (12 voturi)    
       Oare?! (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:35)

       lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui Linus Torvalds

       "Jucatorul" (a se remarca ghilimelele totusi) are treaba, caci "joaca" inclusiv in si prin Justitie.
       Atata vreme cat se va exercita presiune, trafic de influenta si santaj (numiri, controlul Ministerului public, etc) si va exista comanda politica in Justitie, coruptia unui judecator este un fapt anecdotic, fata vizibila a iceberg-ului.
       Si inca o chestiune: nu sunt si nu am votat vreodata USL-ul si nici nu sunt in sistem. Iar, ca opinie personala: USL-ul, PDL-ul si ansamblul esicherului politic parlamentar de dupa 2000 constituie fatetele aceluiasi unic sistem care poate fi generic intitulat: Oligarhia securista postdecembrista, care a confiscat statul si resursele de care acesta dispune in interese personale si de grup. Restul... circ si fumigene!
   • +12 (16 voturi)    
    @lucky luck (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:29)

    Balthazar [anonim] i-a raspuns lui lucky luck

    Prezumţia de nevinovăţie nu se aplică numai la cine vrei tu (deşi....madam' Bârsan s-a demascat singură-singurică aşa că prezumţia de nevinovăţie nu se mai aplică !) ci şi la cei pe care îi numeşti ori sugerezi !
    Pune dovezile pe "masă" şi te susţin ! Dar să nu-mi spui că aşa a zis la A3 şi la RTV că nu dovedeşti decât că ai creierul spălat şi repeţi ce ţi se spune lunea, la şedinţele USL !
   • -5 (5 voturi)    
    -16 din 22 (Vineri, 14 octombrie 2011, 19:48)

    lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

    Prezumtia de nevinovatie primeste -16 din 22. Propun scoaterea ei din legislatie, la dorinta publicului votant de pe Hotnews, care este acelasi cu cel de la alegerile prezidentiale din 2000, din 2004, din 2009, si care vor mai urma...
    Propun, de asemenea, scoaterea Romaniei, nu doar din UE, ci si dintre natiunile civilizate, si alaturarea acesteia unui ansamblu de natiuni precum Iranul, Namibia, Zairul, China, Coreea de Nord...
    Dat fiind ca respectul principiilor de echitate si de drept este considerat drept superfluu, inutil, ba chiar nociv de catre dragii mei concetateni...
    • +5 (5 voturi)    
     hai sa nu incurcam lucrurile (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:13)

     Anonimus [anonim] i-a raspuns lui lucky luck

     toti comentatorii de pe pagina asta sunt oripilati in primul rand de scrisoare. pe care a scris-o singurica si n-are nicio legatura cu vinovatia/nevinovatia ei. prezumtia de nevinovatia nu inseamna ca n-ai voie sa faci perchezitie la madam Birsan.

     apoi vorbesti, ca si Birsan, de linsaj mediatic. pai nu s-a spus singura la asa ceva? intai cu declaratiile cu imunitatea, apoi cu porcaria asta? (ok, n-a trimis-o ea la presa, da' era clar ca la cat e de groasa o sa sifoneze). ce? le vezi pe pusoiu, corbu si avocata SIE comentate in disperare pe aici? nu, pentru ca au avut macar inspiratia, daca nu vreo urma de bun-simt, sa taca. si nu le-a linsat mediatic nimeni.
    • +3 (3 voturi)    
     Ai perfecta dreptate... (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:15)

     Radu56 [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

     E obligatoriu sa se scoata prezumtia de nevinovatie,chiar daca ar cadea si cateva capete nevinovate...Macar pe o perioada de 5 ani.Din cauza ei am ajuns " rasu planetei"...Poate fi valabila intr-o democratie adevarata nu intr-o parodie,intr-un stat complet mafiotizat...Treziti-va!!!
  • +25 (27 voturi)    
   Grav ! Oameni buni (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:35)

   patraulea [anonim] i-a raspuns lui Relu

   Doamna dezvaluie o anume logica : " daca ma cucosteati cum ati dat o aprobare importiva mea "? Cu alte cuvinte doamna dezvaluie ca atunci cand judeca un cunoscut niciodata nu a dat o sentinta impotriva lui ! Grav , foarte grav !
   • -10 (14 voturi)    
    Confuzie (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:39)

    lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui patraulea

    Stimate Domn,
    Doamna spune ca nu poti fi judecata de cunoscuti (=conflict patent de interese, care falsifica obiectivitatea deciziei). Principiu elementar, mon cher Wattson, care se va traduce prin viciu de procedura si prin abandonarea urmaririi penale. Din pacate, Doamna are dreptate...
    • +11 (13 voturi)    
     Las-o că măcăne! (Vineri, 14 octombrie 2011, 15:23)

     sorin [anonim] i-a raspuns lui lucky luck

     Auzi stimabile, du-te si te culcă. Citind printre randuri cred ca majoritatea mesajelor cu minus îţi aparţin. Nu mai veni cu vrăjeli din-astea că nu mai ţine. Nu prosteşti pe nimeni.Nici măcar pe aceia care nu sunt jurişti. Problema e simplă, o judecătoare asupra căreia planează suspiciuni de corupţie şi faţă de care s-a început urmărirea penală - care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie-, încearcă prin diverse modalităţi să blocheze cercetările, invocând pretinse vicii de procedură, declarând recurs la încheierea prin care s-a dispus percheziţia!!! şi reclamând o "imunitate" a soţului, care vezi-doamne se răsfrânge şi asupra ei, însă inaplicabilă în speţa de faţă. E penibil, un judecător - în special cel de la Î.C.C.J. ar trebui să fie un exemplu de cinste, corectitudine...Pe când d-na ce face, se ascunde în spatele soţului, a unor asa-zise vicii de procedură, în loc să lase justiţia să-şi facă treaba...Oricum, a căzut în ridicol, l-a tras după ea si pe sot şi creează o imagine negativă justiţiei în general şi chiar României. Şi mai mult, cred că trăieşte într-o altă lume, după modul cum pune problema în scrisoare...
     • -6 (10 voturi)    
      De acord (Vineri, 14 octombrie 2011, 16:05)

      lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui sorin

      Nu am nimic de replicat la cele ce spuneti si cu care sunt absolut de acord. Ceea ce insa nu infirma faptul ca, juridic vorbind, are tot dreptul sa invoce viciu de procedura dat fiind relatiile personale care o legau de cei care au semnat inceperea urmaririi in cazul acesta. Nu e nimic contradictoriu aici.
      • +7 (7 voturi)    
       Gindire in oglinda (Vineri, 14 octombrie 2011, 19:42)

       bilbofil [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

       Dacă doamna judecător ar fi invocat dușmănia față de ea a persoanelor la care se referă ar fi fost corect ceea ce spuneți.

       Doar că în scrisoare, ea reproșează acelor judecători că au ignorat relațiile de amiciție invocate și au dat curs cererilor în ciuda acestora.

       La un alt nivel, dacă membrii CSM ar apuca să își declare opoziția față du magistrat pe o problemă oarecare, ar deveni acel magistrat mai presus de lege și imun la anchete disciplinare ori penale pentru că nu mai are cine da un aviz favorabil??
       • 0 (4 voturi)    
        Aveti dreptate... (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:57)

        lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui bilbofil

        si nu-mi par rau sa o recunosc. Cu simpatie, I.J.
  • +15 (15 voturi)    
   loool (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:31)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Relu

   o lua baba pe aratura...

   s-a suparat si arata obrazul altora ca au prins-o cand a pus si ea mana la cascaval :)))))))))
  • +12 (12 voturi)    
   Uluitor ! (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:50)

   mara [anonim] i-a raspuns lui Relu

   Ce putem sa mai spunem noi , oamenii simpli ? Asemenea elemente impart dreptatea in aceasta tara ? Ai dreptate , tupeul ...........maxim ...........putin spus .
  • +10 (10 voturi)    
   :P (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:50)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Relu

   trebuia sa se semneze

   Fost Judecator,
  • +6 (6 voturi)    
   reteaua de "doctoranzi" si protejati ai lui birsan (Vineri, 14 octombrie 2011, 17:24)

   andrei [anonim] i-a raspuns lui Relu

   Acesti birsani si-au creat de fapt o intreaga retea de "protejati" pe care ii promovau (prin ce mijloace obscure, ramane de vazut) in tot felul de posturi cheie in justitie, la varf. Ex acelei Corbu Cristina, fosta mare pe la CSM, e doar unul; cand un impostor (sau un mare nimeni) ajungea brusc sa ocupe o pozitie f buna prin varful justitiei si te intrebai cine e si cum naiba a promovat, auzeai de multe ori formula magica: "e doctorandul lui birsan"; sunt multi in situatia asta, si prin csm si pe la instante..
  • +6 (6 voturi)    
   scrisoare (Vineri, 14 octombrie 2011, 17:39)

   cristoiu [anonim] i-a raspuns lui Relu

   Iata un autodenunt in toata regula.
  • +3 (3 voturi)    
   Ghici ciuperca... (Vineri, 14 octombrie 2011, 17:46)

   cristoiu [anonim] i-a raspuns lui Relu

   Intrebarea adresata dnei.Mona se refera cumva la dl.Vantu ?
 • +61 (63 voturi)    
  HALUCINANT!!!! (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:13)

  ovid [anonim]

  intr-adevar, aceasta doamna ii ia pe toti colegii la santaj sentimental? cand o sa ne trezim?

  e cea mai grava problema in romania, cand se va asana justitia o sa poata functiona si restul!
  • +35 (35 voturi)    
   Teoria conspiratiei (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:39)

   enter [utilizator] i-a raspuns lui ovid

   D-na judecator insinueaza ca
   - Mona Maria Pivniceru ar fi trebuit sa se abtina, deoarece opinia sa ar putea fi subiectiva, tinand cont de istoria comuna a ei si a persoanei detinatoare a apartamentului perchezitionat
   - Cristi Danileţ trebuia sa aiba alta atitudine, deoarece sotul d-nei Birsan a avut odata ocazia de a-si exprima solidaritatea cu dl. Danilet.
   - Horaţiu Dumbravă ar fi trebuit sa nu aiba nimic de zis, deoarece ii inmanase in urma cu o vreme documente de la CNSAS d-nei Birsan.

   Oricum, observ ca toate aceste paragrafe personalizate fac referire la 'ati cantarit' . Stiu ca e treaba unui judecator sa 'cantareasca', dar e bine sa o faca folosind doar criteriile specificate in lege.
  • +5 (5 voturi)    
   nu-i doar (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:12)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui ovid

   santaj sentimental. e cum zice @relu mai sus.
 • +52 (56 voturi)    
  Pe merit (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:16)

  dana [anonim]

  Măcar acum doamna în cauză are ocazia să vadă pe pielea dânsei în ce fel de sistem a lucrat, cred că îi va prinde foarte bine!
  • 0 (0 voturi)    
   sper (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 8:25)

   banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui dana

   sa ai dreptate cu afirmatia A LUCRAT !
 • +59 (61 voturi)    
  Cum va permiteti sa aplicati Legea? (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:16)

  Alex [anonim]

  Domnilor judecatori, cum va permiteti sa aplicati Legea? Legea e doar pentru muritorii de rand, colegii dumneavoastra nu intra in categoria "muritori de rand". Cum de v-ati permis sa permiteti perchezitii in case in care ati mai fost? Halal gandire..... Si cand te gandesti ca oamenii ca Birsan decid cine e vinovat si cine nu.
  • +31 (31 voturi)    
   Definitiv (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:35)

   alexandru [anonim] i-a raspuns lui Alex

   Nu numai ca decid vinovatii, dar aceste decizii sunt definitive, adica nu pot fi atacate cu recurs. Asta este cel mai grav.
 • +47 (47 voturi)    
  Dreptul la spaga (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:17)

  Vlad [anonim]

  Scrisoarea este un manifest deschis pentru dreptul la spaga si pentru complicitatea colegilor.Ii minjeste pe toti..Ce mai justitie. Vai voua justitiabililor care treceti usa justitiei romane ,dreptate nu vi se va face daca nu aveti bani de dat ......
  • +18 (20 voturi)    
   Pai si nu e mai simplu! (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:39)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui Vlad

   Ce atatea legi si documente care oricum societatea nu prea le cunoaste, castiga cel care da spaga mai mare! Regula asta o cunoaste toata lumea.
 • +34 (36 voturi)    
  sa-i sugereze careva (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:17)

  gigel [anonim]

  sa modifice semnatura de la:
  >> Gabriela Victoria BÎRSAN, judecător"
  la
  >> Gabriela Victoria BÎRSAN, fost judecator mafiot, actualmente inculpat pe buna dreptate.
 • +36 (36 voturi)    
  inutil (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:18)

  vladstoica [anonim]

  Un text finalmente inutil, si o dovada in plus al felului in care se procedeaza la nivel inalt in justitia-cumetrie din Romania.
  Sper ca DNA sa-si faca treaba corect.
  • -8 (10 voturi)    
   Adica, (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:01)

   gaga [anonim] i-a raspuns lui vladstoica

   vrei sa spui ca parlamentul sa nu desfinteze DNA?! Pai cum?...DNA, pensionarii si statul social sunt de vina! Mafia, controlul (de fapt lipsa controlului) banului public, evaziunea fiscala sunt perfecte, rupte din Rai! Transpartinice...trans- orice in Romania!
  • +14 (14 voturi)    
   TEAMA (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:02)

   nero47 [utilizator] i-a raspuns lui vladstoica

   tare mie teama ca de acum ,prin intermediul "antenelor" se va lupta nu impotriva judecatorilor corupti ci impotriva DNA si a celor ce vor o justitie dreapta. nu cred ca am sa-l vad pe ponta sa ia atitudine impotriva unor astfel de judecatori. nu-l vad pe antonescu sa se revolte cu"manie proletara" impotriva coruptiei din justitie,dupa cum nu vom vedea nici un lider de sindicat sa ia atitudine si sa scoata oamenii in strada pentru astfel de "fleacuri"
 • +45 (45 voturi)    
  ce sa inteleg? (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:19)

  iulian [anonim]

  cam ce zice doamna in mesajele de mai sus: va cunosc pe fiecare din voi; cu totii ma cunoasteti.
  Cum indrazniti sa aprobati o cerere legala a procurorilor?
  Cum indrazniti sa semnati fara sa ma sunati?
  Cum ramane cu: o mana spala pe alta?

  ce ar trebui sa deduc... ca daca ma cunosc pe toti judecatorii nu ma poate aresta / perchezitiona nimeni?
  cu totii avem perioade cand suntem pe val si fiecare ne lauda, ne cunoaste, ne apreciaza. cand calcam stramb pierdem toate astea si ne scufundam.

  azi se pare ca va scufundati...
  nici o problema... va asteapta o pensie de 120mil si zeci de procese in care o sa aratati ca sistemul e de vina.
 • +37 (37 voturi)    
  ref scrisoare (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:19)

  Nicolae [anonim]

  Sunt stupefiat. D-na judecator barsan, amesteca lucrurile si ajunge sa le reproseze judecatorilor CE ?? Ca trebuiau sa ii acopere presupuse fapte care pentru mine la nivelul acesta nici nu ar fi trebuit sa existe ??? Adica domnilor colegi " de ce nu ati pus batita pe tambal"
 • +35 (35 voturi)    
  Intr-adevar ... (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:20)

  romaya [utilizator]

  Halucinant, aiuritor , incredibil ,deplorabil,penibil..pentru justitia romana!!
  Astept raspunsul C.S.M ...
  • +20 (20 voturi)    
   Halucinant (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:20)

   Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui romaya

   Ce fel de viata au dus acesti inalti demnitari ai statului? Au pierdut legatura cu realitatea, cu oamenii, cu morala, cu orice. Cazul este evident medical, daca nu cumva se mimeaza intentionat schizofrenia. Boala n-ar trebui sa mai fie o scutire pentru faptele penale.
 • +42 (42 voturi)    
  sigur sigur (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:20)

  zippo [anonim]

  tin sa reamintesc doamnei: in cartile de justitie nu gasesc nici o referire la "ne cunoastem noi, ne-am mai intilnit si am mai birfit pe holuri" ca argument pentru a lua o hotarire. nici idea de "vedetism" nu apare ca argument suprem.
  iar povestea "ar trebui să pună în balanţă mult mai multe elemente" ne-a a dus justitia in gaura.
  • +14 (14 voturi)    
   "doamna" (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:58)

   Ana Armanca [utilizator] i-a raspuns lui zippo

   Dacă n-a învăţat până la vârsta asta, "doamna" nu mai are nici o şansă să înveţe ce scrie prin cărţile de justiţie!
   Iată faţa adevărată, nemachiată, nefardată, nespălată, a justiţiarului român. De aceea justiţia noastră se comportă mai rău ca şi curvele de pe centură. Printre acelea, cred că mai sunt şi femei pe care poate foamea, sărăcia le împinge să facă mizeria pe care o fac.
   Nici o scuză pentru justiţiari.
 • +33 (33 voturi)    
  Mocirla juridica (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:22)

  Cetateanul de rand [anonim]

  Iata ce increngatura e in justitie. Ce jeguri ne fac legea??? Se vede din scrisoarea acestei Barsan(e)
  cata pilarae, cat jeg si cata mizerie se ascunde in justitie. Am in mine o greata DEFINITIVA>
 • +45 (45 voturi)    
  n-a inteles nimic (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:22)

  Langusta [anonim]

  Doamna aceasta, in cei 30 de ani de cind slujeste justitia, nu a inteles absolut nimic. Scrisoarea ei dovedeste ca habar nu are ce insemna un act de justitie. Ptr ea faptul ca cineva a fost in casa ei e similar cu a o sustine pina in pinzele albe indiferent de ce a facut.
  Pai de-aia se pupa interlopii cu judecatorii si cu senatorii, pentru ca stiu ca o asemenea "fratie" le da imunitate in fata legii.
  Doamna, va rog sa va retrageti impreuna cu cel care v-a invatat atitea lucruri in meserie. Patria va va fi recunoscatoare. Pe bune.
  • +16 (16 voturi)    
   te doare capu' (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:08)

   Langusta [anonim] i-a raspuns lui Langusta

   Am mai citit o data scrisoarea doamnei. E incredibil, parca dinsa traieste intr-o lume paralela.
   "profesorul de atunci vă spunea că e alături de dumneavoastră pentru că are o soţie judecător în acelaşi sistem? Domnule judecător, eu cred că un judecător trebuie să ia hotărâri responsabile şi pe care să şi le asume singur."
   Din categoria "doua vorbe trei prostii": deci domnu' profesor, sotul dinsei, l-a sustinut pe judecatorul C.D. pentru ca are si el o sotie judecator ??? Adica nu are nici o legatura cu eventuale competente juridice, sau integritate profesionala de exemplu? "sa si le asume singur" eu un pleonasm care se invata a se fi evitat prin clasele primare - doar un comentariu colateral.
   Domnilor so doamnelor, faceti-o sa taca ptr ca ne deprima pe toti ! Cum o fi judecat doamna aceasta ? E fix din categoria Voicu, sotii Costiniu, sau maritul ala de politist de la Neamt care se intreba in direct la TV, "ca ce mare lucru a facut nu stiu ce interlop, a facut camata, ei si? sunt procurori care fac camata".
 • +36 (36 voturi)    
  Efectul domino! (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:23)

  shuly [utilizator]

  Iata cum se discuta in interiorul castei judecatoresti.Intre ei si interlopii care ne bat pentru ca ne distram in discoteca sau pentru ca cerem bon fiscal la spalatorie nu este nici o diferenta.Asta este o explicatie majora a faptului ca interlopii sunt la putere astazi in Romania si ca ei fac legea cu ajutorul judecatorilor.Interlopii sunt chiar peste oamenii politici care sunt la mana lor pentru a face rost de voturi.Concluzia este clara!Curatati justitia romana si de abia de atunci va incepe adevarata democratie si bunastare in Romania.
 • +36 (36 voturi)    
  Doamna Barsan (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:23)

  Cip [anonim]

  Doamna Barsan

  Indatoririle de judecator vin inaintea slabiciunilor omenesti. Dumneavoastra ati uitat asta.

  Reprosurile adresate colegilor dumeavoastra sunt ridicole.
 • +33 (33 voturi)    
  judecătoare transformată în muritor de rând (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:25)

  blindjustice [anonim]

  O mare judecătoare a ajuns un justiţiabil la mila foştilor colegi.
  Îi este frică de arestare şi ameninţă voalat că îi va da în "primire" pe cei ce vor da aviz de reţinere?
  Abia acum va înţelege cu adevărat ce înseamnă justiţia din România şi art. 6 CEDO
 • +13 (13 voturi)    
  halucinanta (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:26)

  jack [anonim]

  \
  pentru cine?
  • +12 (14 voturi)    
   exact! (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:30)

   mem [anonim] i-a raspuns lui jack

   halucinanta pentru cei din afara tarii, care nu stiu cum functioneaza legea in Romania :))
  • +9 (9 voturi)    
   Scrisoare e perfect normala! (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:03)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui jack

   Halucinant ar fi fost sa recunoasca modul profesional de actiune al colegilor ei pentru perchezitia propriului ei apartament chiar in miezul noptii.
 • +22 (24 voturi)    
  eu am mare incredere (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:28)

  dona temniceru [anonim]

  eu am mare incredere ca atata timp cat voi vedea personaje ca doamna mona pivniceru, justitia romana va fi praf
  • -13 (15 voturi)    
   eu nu... mai deloc... (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:52)

   Bogdan [anonim] i-a raspuns lui dona temniceru

   Pivniceru, pana una-alta, si-a dat acordul, retine asta! Gandeste-te ca procurorul-sef de la Giurgiu a dosit de-a dreptul dosarele in care erau acuzati cei din clanul Butoane de exemplu...
   Problema doamnei Pivniceru e insa alta. Nu vrea in ruptul capului sa-i predea Justitia din Romania lui Basescu, dupa ce Parlamentul si Guvernul au devenit simple anexe ale vointei sale. Iar asta o face foarte nepopulara...
   Sa postati bine! :P
 • +17 (17 voturi)    
  pai... (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:30)

  mda [anonim]

  ce ar fi sa invoc si eu astfel de motive ca invinuit intr-un proces in fata onorabilei judecatoare?
  si daca pierd, ma duc la CEDO la titularul domiciliului...
 • +29 (29 voturi)    
  dumnezeule... (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:31)

  sucaa [utilizator]

  astia sunt judecatorii nostrii de la ICCJ? asa gandesc? asa dau hotarari?
  daca au fost ani in urma in casa unui infractor, dau decizie bazata pe acest fapt???
  judecatorul pune in balanta faptele inculpatului cu faptul ca a fost o data la el in casa???
  asta e justitia din Romania???
  i-am blamat pe olandezi si finlandezi, dar tind sa le dau dreptate. nu avem ce sa cautm nici in UE, daramite in schengen. cu asemenea judecatori nu avem ce cauta acolo.
  jurnalistii de la hotnews au fost diplomati... asta nu este halucinant, este horror, dezastru...
  trebuie sa cerem TOTI public demisia aceste individe numai pt aceasta epistola. pt afirmatiile din aceasta scrisoare deschisa. chiar daca nu e vinovata, la cum gandeste nu are ce sa caute in justitie. nici macar intr-un oras uitat de lume. mai e si sefa pe la cea mai inalta instanta judecatoreasca din tara. ma ingrozesc. asa cred ca sunt majoritatea haitei altfel o eliminau de mult, nu avansa pana acolo.
  cred ca tuturor judecatorilor trebuie sa li se faca URGENT un control psihiatric.
 • -24 (26 voturi)    
  Asta e jurnalism obiectiv? (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:31)

  vlad [anonim]

  Habra n-am daca respectiva judecatoare e vinovata sau nu (desi asa cum am apucat sa vedem in Romania mai orice sitem este corupt nu judec eu vinovatia ei)

  Insa jurnalismul nu se face prin influentarea cititorilor prin adjective subiective. Halucinant ar fi sa aflam ca si adresantii scrisorii au fost implicati in diferite aranjamente (din nou, deloc improbabil)

  Dar asa s-a ajuns, ca presa sa faca justitie (de obicei la comanda), justitia sa faca politica, samd.
  • +14 (18 voturi)    
   Asta e comentariu obiectiv ? (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:15)

   Victor [anonim] i-a raspuns lui vlad

   Ai citit scrisoare judecatoarei Gabriela Birsan catre CSM ? Chiar este "halucinanta". Comentariul tau denota rea-credinta.
 • +16 (20 voturi)    
  da ,incredibil., toti sunt manjiti... (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:37)

  singeorz [utilizator]

  asa e ,scrisoarea asta denota faptul ca toti sunt corupti intr-un fel sau altul ..si daca acum se vor denunta unul pe celalat ..cu atat mai bine !Mafia in justitie ,si nu numai.. trebuie sa dispara!!!!!!!!Sa se zdrobesca , mai intai capetele celor puternici care ii vor trage in jos si pe ceilalti complici ai lor ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !CA ERA PREA MULT!
 • +18 (20 voturi)    
  unde e logica? (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:38)

  politic_incorect [utilizator]

  deci pana acum s-a crezut despre distinsa doamna ca este o persoana onorabila, iar acum exista anumite probe care trezesc suspiciuni ca nu ar fi asa, ergo colegii de breasla trebuie sa faca scut uman in jurul ei. este o gandire tipica egocentrista adusa la rang de arta: eu, eu, eu detin adevarul absolut, toti ceilalti sunt niste prosti si de care, de altfel, mi se rupe.
  in urma scrisorii halucinate pot doar sa spun: felicitari doamna ca v-ati maritat atat de bine (sau poate nu e suficient?!).
 • +21 (23 voturi)    
  URAAAAAAAA....... (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:39)

  Kata [anonim]

  Intarata-i drace.... Poate asa se va sparge "Fratia" mafiota. Doar cand se dau in gat unii pe altii mai afla si prostimea cate ceva despre mersul lucrurilor. Toata stima celui ce a facut posibil acest lucru. Stima si respect inca o data....
  • +6 (6 voturi)    
   corect (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:26)

   alex [anonim] i-a raspuns lui Kata

   Sper sa se dea toti in gat si sa isi rupa nasu...
  • +7 (7 voturi)    
   pacat (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:09)

   nero47 [utilizator] i-a raspuns lui Kata

   ca cel care a starnit viesparul nu mai poate fia les inca odata !
   • -3 (5 voturi)    
    uita-te la partea plina a paharului (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:22)

    politic_incorect [utilizator] i-a raspuns lui nero47

    o sa mai numeasca o data prim-ministrul.
    • 0 (0 voturi)    
     Habarnistule ! (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 8:33)

     banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui politic_incorect

     Nu prim-ministru numeste judecatorii !
 • +20 (22 voturi)    
  jenant (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:41)

  Ovidiu [anonim]

  femeia asta e disperata, ca multi altii, dar cat de proasta poate sa fie sa dea in scris amenintari?
  • +9 (9 voturi)    
   la fel de proasta (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:48)

   Anonimus [anonim] i-a raspuns lui Ovidiu

   cum a fost si cand a vorbit la telefon ca ii e ascultat telefonul. ce pretentii mai aveti si voi ... judecator la Inalta Poarta inteligent, onest, stiutor de carte ... de fapt, nu cred ca e prostie. e pur si simplu o crasa nesimtire. ce-i lipseste cucoanei e minima decenta si respectul pentru semenii ei.
 • +14 (14 voturi)    
  Sa va fie rusine!!!! (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:48)

  WOLAND [utilizator]

  Aloooo, domnilor judecatori, procurori, profesori de drept si asa mai departe. Ati uitat de mult ca sunteti muritori. De prea mult va credeti dumnezei.
  Nu conteaza ce faceti sau ati facut, puteti muta pamantul din loc, puteti sa il intreceti pe Leonardo da Vinci, sa deveniti Homo Universalis, sa descoperiti elixirul tineretii sau raspunsul la intrebarile ce il macina pe om de cand se afla pe pamant.
  Toate astea la un loc nu va vor face sa fiti mai presus de lege, nu va vor da mai multe drepturi decat sunt garantate de Constitutie sau mai putine obligatii decat prevad normele de drept si de morala.
 • +16 (16 voturi)    
  Fara speranta in Romania (Vineri, 14 octombrie 2011, 11:57)

  aura [anonim]

  Astfel de cazuri numai la CEDO mai pot fi judecate corect, in afara "Fratiei olimpiene".

  Ups! dar la CEDO e domnul Birsan, sotul inculpatei Gabriela Birsan. Daca si judecatorii CEDO au fost la domiciliul sotilor Birsan? Alt conflict de interese.

  Ne trebuie o instanta de judecata extraterestra :)
 • +13 (13 voturi)    
  Cine-o impartit dreptatea, mai dorule mai.... (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:01)

  vaxus [anonim]

  Acesti jegosi indeplinesc functia de judecatri ai inaltei curti (intentionat scris cu lit mici)
  Sunt de acord ca trebuie sa aiba salarii si pozitii sociale pe masura functiei, dar in acelasi timp sa raspunda pentru faptelor cu aceiasi ocaua!!!!
  Ma intreb retoric: de la una ca asta astept EU dreptate??????????????
 • +11 (11 voturi)    
  tupeu (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:03)

  obs. [utilizator]

  Tupeu specific unor vremuri apuse ""afara e intuneric si el vrea sa-ti demonstreze ca e lumina".Oare cand vom scapa de asemenea specimene.
 • -7 (9 voturi)    
  ... (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:04)

  x [anonim]

  nu pot sa nu remarc jenantul santaj emotional al judecatoarei si pseudo-argumentele care lovesc in gol. dar la fel, nu pot sa nu remarc tendinta manipulatoare a redactorului hotnews care a scris articolul, sau daca nu asta, cel putin lipsa de obiectivitate si cautarea senzationalului care nu ar trebui sa se regaseasca la un ziarist, prin introducerea epitetului "halucinant" in titlu.
  putina decenta nu ar strica. din partea ambelor parti. [inca] cred ca hotnews nu e un tabloid.
  • +5 (5 voturi)    
   Epitete pe masura "argumentelor" (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:15)

   Victor [anonim] i-a raspuns lui x

   Exista momente in viata cand ai revelatii. Toata lumea stie ca justitia din Romania este corupta insa cred ca sunt putini care se asteptau la asemenea "argumente" din partea unui judecator de la ICCJ. Aceasta scrisoare te lasa (aproape) fara cuvinte. Simti ca singurele cuvinte potrivite trebuie sa fie pe masura "argumentelor" doamnei judecatoare. Si atunci nu ai alternative: folosesti epitete de genul "halucinant".
 • +11 (11 voturi)    
  NOI CAND IESIM IN STRADA? (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:09)

  andrei [anonim]

  ca deja e prea mult chiar si pentru mamaligari ca noi!
 • +11 (11 voturi)    
  la fel.... (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:10)

  horia1962 [utilizator]

  cum postam ieri in rev.22 pe aceasi tema cred acum odata in plus ca singura solutie ptr.curatirea magistraturii trebuie sa fie una extrema si foarte dura(nu sunt extremist).situatia aceasta nu mai poate continua astfel.din cauza acestor personaje sufera o tara intreaga(la propriu).este inadmisibil.
  • 0 (0 voturi)    
   Propunere de evitare a conflictului de interese (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:18)

   bilbofil [utilizator] i-a raspuns lui horia1962

   Pentru ca reproșuri de conflict de interese ca cele ale d-nei Bîrsan să nu se mai facă auzite, CSM ar trebui reorganizat.

   Astfel, cererile adresate CSM să fie soluționate prin arbitraj, de persoane cel puțin parțial din afara magistraturii (un arbitru ales de cel care formulează cererea - parchet, parte lezată, etc. - unul numit de magistratul pus în discuție, și președintele completului ales prin consens de primii doi ori de o autoritate de nominalizare neutră).

   Pentru a se evita conflictul de competență, aceeași procedură ar trebui aplicată și în cauzele în care magistrați de la ICCJ sau de la curțile de apel sînt parte. (Judecătorii de la judecătorii ori tribunale ar putea fi judecați de magistrați de la instanțe de pe raza altei curți de apel decît cea în jurisdicția căreia lucrează.)

   Evident, pentru a respecta litera și spiritul Constituției, sentințele arbitrale vor fi supuse controlului ICCJ, care însă va putea doar să caseze acele sentințe date cu încălcarea normelor procedurale ori a Constituției, fără a se putea pronunța pe fond.

   Îi rog pe cei de la Hotnews să analizeze oportunitatea unei campanii în acest sens.
 • +14 (14 voturi)    
  judecatoarea Barsan (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:10)

  Steliana [anonim]

  Doamne sfinte, ai grija de noi si nu ne duce pe noi in vreo instanta!
 • +14 (14 voturi)    
  FARA CUVINTE ! (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:11)

  cata [anonim]

  Colegele de birou s-au speriat cand mi-am tras o pereche de palme -vroiam sa fiu sigur ca sunt treaz ,ca nu dorm si ca ceea ce citesc este adevarat.Nu,tot nu pot sa cred.Daca pana acum ii blamam pe olandezi pentru Schengen,de acum ii rog in mod public si pe ei,si pe finlandezi si pe ceilalti sa ne tina deoparte pana nu se remediaza catusi de putin nebunia asta.
 • +15 (15 voturi)    
  bun (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:11)

  flo [anonim]

  ca roman de rand este o satisfactie sa vad un rahat cum explodeaza in public. Astept sa vad o clasa diferita de judecatori. Asta ne va scoate in 10-30 ani din categoria de tara de rahat....
 • +17 (17 voturi)    
  JUDECATORI (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:18)

  Dr. G [anonim]

  Este evident ca doamnele si domnii JUDECATORI (cu litere mari pentru ca sunt supraoameni) nu trebuie sa dea socoteala pentru faptele lor. Ei sunt Dumnezei si trebuie aparati de colegii lor tot JUDECATORI pentru ca altfele s-ar putea ca si colegii sa fie verificati. Nu este nici o diferenta decit de citiva ani de scoala si facultate intre clanul judecatorilor si clanul Ghenosu sau Butoane. De aceea ii apara si aceste clanuri de interlopi prolifereaza. La fel se intimpla, de altfel, si in Politie.
  Bietul om de rind are tot felul de sefi care il judeca. Ei au insa imunitate.
 • +8 (8 voturi)    
  vai (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:24)

  tyut [anonim]

  vai de mama noastra .se tot discuta peste tot in presa tv radio de coruptie la politicieni medici profesori s a m d gresit ,principalii corupti si in acelasi timp vinovati din rominia sunt judecatorii ei pot hotari pt cel mai de pret lucru in viata omului libertatea . cit timp nu exista raspundere si control a deciziilor lor vom ramine o tara saraca si murdara . coruptia in justitie e cea mai mare dintre toate profesiile cred ca este peste 60 70 %.pacat de tara.......
 • +7 (7 voturi)    
  sanatate dn Danilet (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:26)

  Sergiu [anonim]

  aceata falsa judecatoare cred ca nu va avea pretentii la pensie.Sunt din Cluj si am avut o cauza cu mafia lui Funar si a justitiei clujene,singur corect si necorupt din Cluj este acest super domn Cristi Danilet.Ce va ramane an aceasta viata este corectitudinea si omenia,acest judecator a ajuns datorita corectitudini dansului.Va rog sa verificati furaciunile Judecatorului Griga Ioan de la CSJ ,impreuna cu Ghita Funar au nenorocit orasul.Saracutu de judecator a primit pentru copil un spatiu ultracentral concesionat pe 49 de ani cu suma modica de doua sute dolari care la randul lor lau subanchiriat cu 12.000 de euro.La asa furaciuni cum sa nu tii spate furaciunilor din politica
 • +11 (11 voturi)    
  Reiese.... (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:33)

  stea [anonim]

  ...din mai toate comentariile ca judecatorii nu mai trebuie sa fie STAT in STAT! Sunt cetateni ca toti ceilalti si trebuie sa li se aplice legea ca oricarui cetatean de rand. Avantajele materiale pe care le au in Romania ar trebui sa fie suficiente pentru a-si exercita meseria aplicand cinstit si corect legile in fiecare caz. S-au gandit dumnealor vreodata la salariile sau PENSIILE majoritatii romanilor in comparatie cu veniturile lor? S-au gandit vreodata ca nu trebuie sa-l manie pe Dumnezeu fiindca le-a dat cu varf si indesat? S-au nascut sa fie deasupra tuturor? Cineva trebuie sa opreasca aceasta nebunie ce aminteste de ,,Ferma animalelor'!
 • +5 (5 voturi)    
  Pariul (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:33)

  Iulian [anonim]

  Punem pariu ca nu se va intampla nimic cu acesti judecatori cercetati?
  • -8 (8 voturi)    
   DE ACORD CU TINE!! (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:22)

   Maria [anonim] i-a raspuns lui Iulian

   Sunt de acord cu tine... DNA nu are nici o proba.... conversatiile asa zis inregsitrate nu releva nimica.. iar suspiciunile nu sunt colaborate de nici un altfel de proba.... Din pacate pentru toti postcii portocalii.. am o veste proasta... JUSTITIA se face pe probe.. si nu pe linsaj mediatic.... Aveti puterea sa distrugeti imaginea unui om.. dar nu sa etichetati vinovatia acolo unde ea nu este...
   • +12 (12 voturi)    
    I-au pus si scrisoarea asta in carca! (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:46)

    Constantin [anonim] i-a raspuns lui Maria

    O asemena persoana cu o astfel de logica nu este capabila sa dea decizii in conformitate cu legea.
 • +7 (7 voturi)    
  Halucinant.... (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:39)

  Ronin [utilizator]

  .....e putin spus....tipa asta se crede deasupra tuturor......bun venit in realitate......
 • +14 (14 voturi)    
  Chiar este judecatoare ?? (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:47)

  exe [anonim]

  D-na judecator Barsan a gasit de cuviinta sa bata obrazul colegilor !! Ei bine asa se procedeaza la acest nivel?? Se pare ca dumneaiei, impreuna cu sotul, sunt asezati deasupra breslei, intr-un turn de fildes si colegii trebuie sa la aduca osanale.
  Rusinos este putin spus. Asa ca sper ca propunedea CSM de a nu se acorda pensii de serviciu, magistratilor care au incalcat legea sa fie aprobata. va imaginati cum sunt date Hotararile ??? si de ce CEDO le infirma ?? Oricum aceasta scrisoare ( de ce nu a fost pierduta ?) va produce o furtuna (tzunami) la nivelul MJ si CSM!
 • +7 (7 voturi)    
  Ehee...justitia (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:49)

  scaraotzky [anonim]

  As dori ca toti din justitia romana care sunt nepatati sa faca un pas in fata si sa asaneze cloaca de justitiari corupti. Numai asa cred ca se va reabilita justitia in Romania. Deci numai cei din bransa pot face ceva.
 • +2 (6 voturi)    
  Justitia Romana (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:52)

  profesoru' [anonim]

  In aceasta situatie, cred ca mai avem o singura solutie : Sa folosim , ca instanta de judecata, STABORUL tziganilor( pardon-rromilor ). Cred ca ei sunt, totusi, mai obiectivi, macar numai ca nu au femei printre ei, care au ludecata " limpede" si " Obiectiva" pe care o au... femeile, din care foarte multe sunt astazi, judecatoare.
 • +2 (6 voturi)    
  HAI OLANDA! , HAI FINLANDA! (Vineri, 14 octombrie 2011, 12:55)

  arkan [anonim]

  Judecatorii si medicii se cred trimisii lui Dumnezeu pe pamant...si chiar sunt! Esti la "mana lor" ei decid "libertate sau puscarie" si "viata sau moarte",,,in ce mod se poate observa si din...HAI OLANDA! , HAI FINLANDA!
 • 0 (2 voturi)    
  epic fail (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:06)

  hmpf [anonim]

  "[...]oare o minimă atitudine deontologică nu ar fi trebuit să vă determine eventual să vă abţineţi de la exprimarea votului? Eu cred că nu, pentru că a fi judecător[...]"
  pai asta s-a si intamplat, nu l-a determinat sa se abtina. dincolo de nesi, te-ai astepta macar sa aiba un aparat logic cat de cat decent, deh, ditai judecatoarea. bine ca ii striga p-astia pe numele intreg si ocupatia, ca si cum s-ar afla in sala de judecata si ea le da sentinte morale, sanchi, de efect.
 • +10 (10 voturi)    
  Scrisoare deschisa adresata judecatoarei BARSAN (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:06)

  poweraxxel [anonim]

  Daca as putea, as trimite si eu o scrisoare judecatoarei respective ...
  "Romania zilelor noastre arata mult diferit fata de ce am vrea noi …
  Astfel, daca pentru romanul de rand, fost component al paturii medii Romania arata astazi precum un cavou urias, rece si fara nici o scara de acces pentru iesire, pentru alt fel de cetateni Romania arata mult mai accesibil.
  Acest “alt fel de cetateni” sunt cei care singuri se socotesc “de rang I”. Ma refer la judecatori, la politicieni, si la majoritatea imbogatitilor de genul “nu ma intrebati cum am facut primul milion” …
  Romania te trateaza altfel daca esti judecator. Iti permiti sa consideri ca pensia ta este ferita de criza in care o tara intreaga se zbate. Iti impui crezul conform caruia tu esti mai presus decat oricare alt cetatean, ca drepturile tale sunt mai mari decat ale oricui si ca in fata legii doar ceilalti sunt egali. Iti acorzi dreptul de a decide ce parti din legi ce se contrazic cu alte legi sa fie aplicate in functie de cat de bine te avantajaza pe tine. Daca esti judecator esti cetatean de rang I al unei tari care se comporta altfel cu tine …
  Romania te trateaza altfel daca esti politician. Iti permiti sa traiesti pe banii statului fara sa dai explicatii. Iti impui dorintele asupra viitorului celorlalti cetateni de “rangul II” fara sa dai socoteala. Iti acorzi drepturi ce depasesc limitele bunului simt, ale rusinii si ale respectului fata de semenii tai. Daca esti politician esti cetatean de rang I al unei tari care se comporta altfel cu tine …
  Romania te trateaza altfel daca esti bogat. Asa cum de altfel ar trebui sa faca pentru toti cetatenii sai, Romania iti ofera sanatate, mediu propice de afaceri, un viitor, etc. Toti ceilalti cetateni de rang I iti vor sari in ajutor, te vor sustine si ajuta.
  http://poweraxxel.wordpress.com/2011/10/14/romania-cetatenilor-de-rang-i/
 • +7 (7 voturi)    
  Nesimtire si dispret (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:11)

  dorin bretan [anonim]

  femeia asta ne considera prosti, mici si obligati sa -i platim salariul imes si sa-i acceptam murdariile . Asa e cand rascolesti rahatul , pute ,femeie ca doamna nu esti.
 • +5 (5 voturi)    
  Va doresc ce le doresc tuturor oamenilor politici (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:15)

  Ionut [anonim]

  Stimata bipeda humanoida,va doresc din tot sufletul ce le doresc tuturor politicienilor si judecatorilor corupti romani:
  multa sanatate si forta de munca,sa va dea dumnezeu ca sa ajungeti la cel putin venerabila varsta de 100 de ani,in puscarie.

  Semnat de un inginer care doreste ca Romania
  sa fie condusa de Vlad Focus (nu Tepes ca e cam costisitor).
 • 0 (4 voturi)    
  Astia suntem (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:15)

  Covrig Eugen [anonim]

  Trist dar adevarat , suntem latini si ne place piata.
 • 0 (6 voturi)    
  Aşa le trebuie judecătorilor (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:22)

  Quantikon [anonim]

  Aşa le trebuie judecătorilor dacă i-au "mangâiat pe creştet" întotdeauna pe procurori. Dacă sunt "colegi" din punct de vedere legal, profesiile fiind reglementate printr-o singură lege. Aşa au ajuns cu toţii la cheremul procurorilor.

  Să nu uităm că, doamna magistrat Mona PIVNICIERU locuieşte în vila Camerei de Comerţ şi Industrie, pusă la dispoziţie de către dl. VLASOV. Acolo nu trebuie o percheziţie?
 • +7 (7 voturi)    
  barsan (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:35)

  luci [anonim]

  Este evidenta atitudinea tip 'Nastase patru case'.Infractoarea e uimita ca tocmai ei,atat de bine protejata de scutul sistemului mafiot,i se poate intampla asa ceva.Ca pe vremea romanilor,din cand in cand ni se serveste un pic de circ,o mazilire meritata dealtfel.Ce ne facem insa cu restul de 99,99% de mafioti care si-au intins laturile peste ROMANIA ?
 • +6 (6 voturi)    
  in afara subiectului (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:39)

  politic_incorect [utilizator]

  vreau sa sesizez in mod oficial, trendul absolut ridicol intalnit in randul doamenlor judecatoare si avocate de a se impopotana ca niste pomi de craciuni, de a manipula prost fardul si rujul, nu numai legea, de a frapa prin culori tipatoare si nu prin profesionalism, de a purta camasute transparente peste sutiene cupa h, in loc de a-si face profesia in conditii de transparenta, etc....

  PS desi lookul anilor 70 va fi intotdeauna la moda, ponytailul strengaresc la 60 de ani arata absolut ridicol apropo de poza folosita.
 • +3 (3 voturi)    
  bravo (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:52)

  steli [anonim]

  Felicitari tinerilor judecatori pt curajul lor, singura speranta ne in voi. daca miza e sa castigam pariul cu justitia merita sacrificati si prieteni si dusmani.
 • +6 (6 voturi)    
  Iazma ca "Zapada" (Vineri, 14 octombrie 2011, 13:53)

  doubleS [utilizator]

  Am avut nefericirea de a ajunge in instantele iccj. Mizerie morala si profesionala ca la aceste instante, ma refer la contenciosul administrativ, rar se mai regaseste prin alte parti.
  Cocoana, scriitoreasa, se lauda ca are 32 de ani de cariera, exclusiv ca judecator. Stiti ce inseamna, de fapt asta?! Si-a inceput activitatea in 1979, iar pe vremea aia in magistratura aveau acces doar persoanele cu dosar beton, fiind stilp de nadejde al regimului ceuasist 10 ani.
  Asa ca, burgheza rosie epistolara, ar face bine sa-si bage nasu-n pamint si sa se tot duuuuuca, asa ca la vreo mie de ani pe pustii. (Indemnul e retoric, desigur. Individa n-are nici o legatura cu bunul simt.)
 • +1 (3 voturi)    
  Romafia (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:02)

  lauterbach [anonim]

  Trebuie schimbata doar o litera in numele tarii, si avem o descriere perfecta.
 • +5 (5 voturi)    
  PUNCT. SI DE LA CAPAT! (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:02)

  procurorul 10 [anonim]

  Bravo tanti judecator!!!Bravos!!!Vedeti oameni buni,toti spuneti ca nu aveti drepturi in tarisoara asta,iata, dansa va demonstrat(prin pozitia si functia detinuta) ca se poate,aveti dreptul sa le atrageti atentia celor care iau decizii in defavoarea voastra ca nu e corect,nu e bine ,puteti sa le trimiteti si voi cate o scrisoare,sa-i laudati, sa-i urecheati,ca doar duduia prin aceasta scrisoare asta ne arata si ne invata.Ne indeamna sa avem tupeu, sa nu ne fie frica sa spunem ce gandim!

  Dragilor, vorbind serios acum:NU-I ASA CA ATI VREA IN LOC DE JUDECATORI CORUPTI, UNSI SI MANJITI sa fiti ascultati si apoi judecati de JURATI,asa cum se intampla si-n alte parti ale lumii?Prin comentt-urile de aici, nu suntem altceva decat mici jurati.Sunt sigur ca unii ati scris prin prisma a ceea ce se intampla in tara, cand toti vorbim de ceva(coruptie, corupti), dar fara sa vedem condamnari cu executare a pedepsei,de fapt tot ce se intampla la noi e ceva de domeniul fantasticului:toti vorbim de OZN-uri dar nici unul dintre noi n-am vazut un omulet verde.

  RUSINE,RUSINE,RUSINE ACESTEI "DOAMNE" sa-i zic "Judecator" sau de fapt "FOST JUDECATOR",prin ceea ce a facut nu poate fi catalogata in nici un fel:RUSINE ACESTEI DUDUI.
 • +1 (3 voturi)    
  scrisoare deschisa??????? (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:09)

  mihai [anonim]

  Foarte multa lume e dezgustata de scrisoarea deschisa a d-nei judecator (sau ce o fi, dar numai magistrat nu e). Va rog sa va ganditi ca ceeace s-a intamplat acum e numai un episod din gama DEZBINA SI STAPANESTE, carte care a inceput sa fie jucata de circa 2 ani. Cei ce cititi, sa va ganditi la acest principiu de functionare al unui sistem neocomunist in care traim cu totii astazi. Acesta e numai un exemplu pentru a controla alte sisteme de control si manipulare. De mult se doreste sa se dea un exemplu de coruptie la nivel inalt,( s-a dorit la nivel inalt -la PIVNICERU, dar nu s-a putut) si din INTAMPLARE, acesta a picat, nu a fost cautat. La acest moment nu mai conteaza, cine pica, cine e sacrificat. Sunt pierderi colaterale. Dar sa stiti ca acest exemplu este dat pentru ca sistemul de justitie sa nu mai fie monitorizat de care structurile de informatii externe, si cei care manipuleaza sa poate lucra in voie. Sa vedeti liniste acum la cele 2 structuri.MINISTERUL PUBLIC, si MINISTERUL DE JUSTITIE, cele care au magistrati in componenta si se doresc foarte INDEPENDENTI. cu stima......
 • +2 (4 voturi)    
  Hmmm (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:22)

  Dan D. [utilizator]

  Ok, hai ca pot sa fiu de acord din punctul de devere al "omului" - nimeni nu vrea sa aiba locuinta perchezitionata, mai ales daca te consideri nevinovat - dar sa folosesti ca argument personal cum ca ceilalti judecatori au fost primiti in casa ta anterior impotriva perchezitionarii si ca afront personal adus doamnei si sotului doameni mi se pare deplasat. Daca nu aveam nimic de ascuns ash fi declarat ca mi se pare trist ca s-a ajuns aici, dar pot sa perchezitioneze cit vor pentru ca nu vor gasi nimic incriminant in respectiva cauza, punct.
 • +4 (4 voturi)    
  Dna barsan nici macar nu are computer (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:25)

  CARTARESCU [anonim]

  Avand in vedere declaratiile doamnei Barsan...comentariile noastre nu vor fi vreodata citite de doamna judecator...ca cica doamna nu foloseste computerul acasa... sau nu are computer pesonal..halal....judecator
 • +4 (4 voturi)    
  o intrebare pentru judecatoare (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:28)

  Valentin [anonim]

  Aveti dreptat d-na judecatoare cand spuneati "judecătorul trebuie să fie cumpătat şi mai ales echilibrat în luarea deciziilor care privesc într-o formă sau alta înfăptuirea actului de justiţie." insa ati uitat sau ati omis cela mai principal - judecatorul trebuie sa fie in primul rand cinstit si incoruptibil. Ce se vede ca cam lipseste in cazul dvs.
  Acu imi pun intrebarea referitor la sotul dvs, care ar trebui sa-si depuna demisia de onoare
 • +1 (3 voturi)    
  ce va mai mira?! (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:44)

  costica [anonim]

  Azi Guvernul Romaniei l-a numit pe mafiotul Luca la CESE.
  Uitati-va ce este la Giurgiu...ce increngatura politicieni-interlopi.... Romania e pierduta, nici o speranta de-acum.....
  Va mai mira ceva?!!!!!!!!!!!!
 • +4 (4 voturi)    
  purtam cu fala in lume un nume de roman (Vineri, 14 octombrie 2011, 14:46)

  justitia e chioara [anonim]

  Asteptam ca cei de la DNA sa reuneasca aceasta familie mare si fericita dupa gratii. Mi se pare f frumos ca "doamna" judecatoare sa fie lasata sa vorbeasca sa spuna cat mai multe si mai ales sper ca sa se aplice macar acuma idea cu "unde-i lege nu-i tocmeala"
 • +4 (4 voturi)    
  cadou (Vineri, 14 octombrie 2011, 15:04)

  buridan [anonim]

  sa aleg intre Pivniceru si Barsan...
  ma uit la poza si ma intreb daca nu cumva perlele de la gat sunt cele cu pricina?
 • +5 (5 voturi)    
  judecatoare (Vineri, 14 octombrie 2011, 15:05)

  tzepes [utilizator]

  Cred ca madama incepe sa-si fabrice prima linie de aparare ( instabilitate psihica ); numai un psihopat ar putea publica o asemenea scrisoare. Se poate ca unii "coledzi" sa o si compatimeasca , mititica !
  • +2 (2 voturi)    
   Asa si este (Vineri, 14 octombrie 2011, 16:13)

   Florea Daniel [anonim] i-a raspuns lui tzepes

   Gasca din Justitie plange pe umarul cucoanei (vezi comentariile la scrisoare : http://www.juridice.ro/169664/mesaj-retoric-jud-gabriela-birsan.html )
 • +3 (3 voturi)    
  Sistemul Juridic (Vineri, 14 octombrie 2011, 15:36)

  Grigore [anonim]

  Tot asa zisul sistem de justitie din Romania este unul MAFIOT , eu am avut procese cu un fost puscarias care mi-a violat proprietatea , in Drobeta Turnu Severin absolut toti -respectiv politisti , procurori si judecatori au fost de partea fostului puscarias , deoarece acesti indivizi care lucreaza in aceste asa zise structuri ale statului NU POARTA RASPUNDEREA PENTRU FAPTELE LOR , nu raspund in fata nimanui si se acopera uni pe alti , Mafia este o oragnizatie blanda pe langa ce este in Romania
 • +3 (3 voturi)    
  MAFIA (Vineri, 14 octombrie 2011, 15:39)

  Cristian Botez [anonim]

  Mafiiile din Justiţie, Parchete şi Poliţie, la un loc cu administraţiile locale, au pus pe tavă ţara ţiganilor, hoţilor şi jefuitorior. Contra cost, desigur. ;)
 • -5 (5 voturi)    
  scrisoare (Vineri, 14 octombrie 2011, 16:11)

  Paul [anonim]

  Oameni buni, din ce am citit eu, nu li se reproseaza respectivilor judecatori decat un singur lucru: ca nu s-au abtinut de la vot, in conditiile in care se aflau in stare de incompatibilitate din cauza relatiilor apropiate pe care le aveau cu persoana supusa cercetarii penale.

  Nu vreau sa iau apararea nimanui dar mi se pare ca ne cam grabim sa stabilim vinovatia unei persoane, fiind in totala necunostinta de cauza.
  • +2 (2 voturi)    
   gresit (Vineri, 14 octombrie 2011, 17:10)

   sfinx [anonim] i-a raspuns lui Paul

   Si ce se faceau cei de la CSM daca toti erau in relatii apropiate? Ai? Nu mai pot lua decizii din cauza ca se cunosc? Si nu vad nici urma de incompatibilitate in ce se abereaza madam...
 • -1 (1 vot)    
  adevarul este ca (Vineri, 14 octombrie 2011, 16:16)

  visio [anonim]

  fara justitie corupta si fara politisti "murdari" societatea romaneasca, in ansamblul ei, nu era in situatia jalnica de azi; daca nu ar fi existat politisti corupti care sa inmatriculeze masini furate poate ca aveam accesul la Schengen asigurat; daca nu aveam judecatori corupti, aveam accesul in Schengem asigurat; fara oameni ca ion iliescu, adrian nastase, hrebengiuc, basescu, berceanu, videanu, geoana, sov, catarama, voiculescu, etc (imi prezint scuzele celor uitati), Romanii aveau drept de circulatie oriunde in Europa; din pacate, coruptia si hotia generalizata este mostenirea lasata de partidele politice in general, si de psd in particular; crede cineva, cu tarie, ca oameni ca antonescu sau ponta pot fi o varianta viabila pentru Romania? crede cineva cu tarie ca elena udrea sau emil boc reprezinta solutia meritata de acest popoor care de sute de ani face numai sacrificii? si pentru ce aceste sacrificii? pentru binele boierilor mentionati mai sus? e timpul sa ne dam un raspuns sincer si mai ales sa dam o sansa creierelor romanesti capabile sa scoata aceasta tara din "problema"; in afara de promisiuni, ce ne ofera ponta si antonescu? dar udrea si voinescu? absolut nimic; sacrifciile parintilor nostri, a inaintasilor nostri trebuie sa se concretizeze intr-un rezultat favorabil platitorului de salariu al functionarului public; pana acum, am dat si spaga si salariu; daca vrem o viata normala, pentru noi si urmasii nostri, trebuie sa taiem aceste "beneficii"...nu de alta, dar romanii nu au rezistat mii de ani in fata diversilor pentru a se vinde atat de ieftin unor Voiculesti, sau basesti, sau iliesti, sau nastasesti, antonesti, Geoanesti, etc...acestia trebuie sa isi caute servici la somaj; cu cat mai repede, cu atat mai bine....
 • 0 (0 voturi)    
  ceao unde esti (Vineri, 14 octombrie 2011, 17:23)

  cosmin [anonim]

  traim intr-o societate bolnava,avem sange balcanic si asta ne marcheaza, trebuie sa ne obisnuim cu noi insine, nu vom fii niciodata nemti,francezi, olandezi sau altceva, suntem romani si avem stilul nostru pe care nu o sa-l schimbam, lasitatea, minciuna si coruptia ne caracterizeaza, uita-te in jurul tau si da-mi dreptate, oricum acum frica ne guverneaza,
 • 0 (0 voturi)    
  Uauuu! (Vineri, 14 octombrie 2011, 17:23)

  Mialu Barsan [anonim]

  Ce apetit la romanasi pt dreptate (indiferent care o fi aia, si cum o arata ea). Ba baieti, m-ati spart! Ce mai!
  Mai stie cineva ce s-a intamplat cu judecatorii care au judecat loturile de intelectuali si antibolsevici ai anilor 50'? Au murit linistiti in casele din Primavarii.
  Copii lor au terminat elitistul liceu Zoia Kosmodemianskaia. Acum sunt cadre de nadejede ale Puterii (ca in totdeana).Maurii au murit! Maurii si-au facut datoria
  Mergeti mai copii la un film, la o cofetarie, beti un Cico, pupati-va prietena . Asta nu e joc pt. domniile voastre, copii. Asta este intre ei; asa ca de la elitist, la elitist . Nu vedeti ca al II-lea cuvant este barba'-su . Madama ??? Canci
  Cluburi si serate literale; sezatori artistice, scrisori de recomanndare cognag si armagnac fin a la Strassbourg, foaie gras, vin de Rhone, ciocolata alsace, cruciulite de la Reims si Metz. Bai baieti!Voi v-ati cam incins . Ati cam incurcat liga.
  Lasatii judecatorasii sa vina la mine. Lasati-i pe baieti sa dea din casa tot. Si tata asta si-a cam ridicat poalele in cap. Chiar vrea sa dea din casa totul. Si cred ca are ce sa dea. Daca fata isi doreste, de ce nu lasati ?
 • +2 (2 voturi)    
  "Calitate Birsan" (Vineri, 14 octombrie 2011, 18:01)

  Dan [anonim]

  La varsta dumneaei este cam penibil "expunerea" bustului, probabil ca asta a fost "valoarea" cu care a promovat.
 • +1 (1 vot)    
  fratilor (Vineri, 14 octombrie 2011, 18:28)

  fretello [anonim]

  fraticilor, pana nu scapam de matracucele astea, judecatoarea porno, judecatoarea beata si multe judecatoare hoate, adio pe veci justitie in Romania. Numai cand le vezi cum arata iti vine sa iti iei campii.
 • +1 (1 vot)    
  penibil (Vineri, 14 octombrie 2011, 18:54)

  jujitu [anonim]

  imi pare tare rau pentru d-na,dar, daca tacea filozof ramanea

  mi se pare penibila, se vaita de linsaj mmediatic?

  pai d-na Costiniu ce sa mai spuna?

  d-na Barsan a fost totusi o norocoasa, media a anuntat
  dar, cat era necesar
  nu cum a fost la Costiniu

  si tot a avut demnitate, d-na Costiniu

  nu sunt una din fanele dansei, tin sa precizez
 • +1 (1 vot)    
  suprema (Vineri, 14 octombrie 2011, 19:25)

  ionicaleeep [anonim]

  învăţ şi voi învăţa ce înseamnă să fi OM
  oare doamna judecator nu stie sa scrie?
 • +2 (2 voturi)    
  mama coruptei ,ai mitei,ai injustitei (Vineri, 14 octombrie 2011, 19:40)

  canada [anonim]

  iata pe cine plateste statul,un stat banditesc din banii publici.

  iata de ce Romania imparte ultimul loc in reforme occidentale democrate dupa Bulgaria si Albania si primul loc in coruptie,ticalosie si hotie la cele mai inalte institutii acelui stat in europa
 • +1 (1 vot)    
  A fi om! (Vineri, 14 octombrie 2011, 19:45)

  banateanul. [utilizator]

  Aceasta (autocenzura).........oare are COLOANA VERTEBRALA ? Sau ? vrea sa vorbeasca ? dece sa CADA doar capul EI, foarte bine,hai deschideti gura !
  Si spune tot ce stii ! dece sa cada doar CAPUL TAU ?
 • -2 (2 voturi)    
  Mesaj pentru doamna (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:09)

  Cu stima din UK [anonim]

  LONDON - British Defence Secretary Liam Fox resigned on Friday amid a furor over his friendship with a businessman with defence interests, dealing a blow to Prime Minister David Cameron's government and casting doubts on efforts to reform the military.


  The British media have in the last week been awash with stories about the nature of the relationship between Fox and his former flatmate and best man at his wedding, Adam Werritty, who met frequently with Fox and falsely claimed to be his adviser.


  Cameron had given Fox, 50, his support pending the findings of an inquiry, due within days, into whether he had broken ministerial rules by allowing Werritty to benefit from their friendship or have access to classified information.


  "I mistakenly allowed the distinction between my personal interest and my government activities to become blurred," Fox said in a resignation letter to Cameron.


  "The consequences of this have become clearer in recent days. I am very sorry for this."
 • +1 (1 vot)    
  /// (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:18)

  feri [anonim]

  Oare de ce nu pleaca ciumatii astia din tara in locul medicilor? Tocilarii lu peste! Doctorii astia sunt tot spagari da parca sunt mai utili pentru societate.Magistratii,adica tocilarii,trebuie pedepsiti mult mai aspru....nesimtita asta trebuie eliminata din sistem!
 • 0 (0 voturi)    
  Se rupe lantul (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:22)

  Lucianmotzul [anonim]

  escroci fosti securisto comunisti ,au furat toti de au stins se cunosc intre ei ,sunt pe o mina si se acopera unul pe altul ,mafia cripto comunista care nu a fost inlaturata de gasca lui Iliescu ,care asa au decimat tara ,avind puterea si justitia in mina lor .Asti sunt ,guita PSD <PNL <mai actual USL. sa ia CILANUL SI APOI TINETE FRATE LA FURAT si escrcheri. Votati in consecinta trebuie facuta curatenie generala ,taiat raul dela radacina psd ul trebuia sa dispara nu PNTCD ,dar asta trebuie sa dea de gindit
 • +1 (1 vot)    
  pai asa i-ati invatat (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:23)

  eu cel mic [anonim]

  Citez :" mă vizează nu numai pe mine, dar şi pe omul de la care aţi învăţat şi veţi continua să învăţaţi din paginile scrise".

  Or fi simtit oamenii un vant rece si au schimbat macazul.

  Citez din nou, din Caragiale : ori toti sa traim, ori toti sa muriti...

  Ati aruncat cu noroi asupra intregii magistraturi din Romania, nu ca ar fi cei mai si cei mai.

  Pana la urma, beneficiati de prezumptia de nevinovatie. De ce atata scandal?

  Eu m-as pune la dispozitia anchetatorilor tocmai pentru a mi se dovedi nevinovatia. Pana acum nu s-a vehiculat ca e ceva politic.

  Dar daca aveti ceva dubii asupra acestei nevinovatii, reactia pare normala.

  Daca aceste principii v-au calauzit in viata, ati imbatranit degeaba.


  Penibil, este mult, dar mult prea putin spus.
 • -3 (3 voturi)    
  "Multumim" basescule pentru unde ai dus Romania (Vineri, 14 octombrie 2011, 20:39)

  dan [anonim]

  Asta e Romania lui base, boc si a politicienilor PDL. Ultimii din pdv economic dar primii la coruptie furt si inselaciune. Ca si "jurnalistii"... nici un articol in tot hotnews-ul despre pdl-istul de la Giurgiu infratit cu interlopii locali!!!
  In schimb despre ce rea e opozitia in frunte cu Antonescu si Ponta e plin.
  Asta e romania si de asta traiesc in alta parte!
  • +3 (3 voturi)    
   pai (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:07)

   eu cel mic [anonim] i-a raspuns lui dan

   daca ai plecat, de ce te bagi in seama?

   Vino aici si lupta pentru tara ta.

   Nu sunt adept Basescu, desi l-am ales in lipsa de altul ( in Romania nu se scrie "basescu" sau esti neam cu Radu Florin Raducioiu?), dar as mentiona ca mizeria in care suntem nu a inceput, chiar daca a continuat, cand a ajuns Basescu la putere.

   Basescu este presedintele ales al Romaniei. Asa cum este, trebuie respectat ca un presedinte si eu chiar asta am facut si voi face.
   Incearca un exercitiu simplu de democratie, daca l-au ales toti prostii, inclusiv eu, macar abtine-te de la comentarii. Macar ai fost la vot?

   Asa suntem noi, astia care traim in tara, mai prosti.
   Nu am avut ocazia sa ne dezvoltam intelectul ca tine

   Totusi, eu pot paria ca esti in tara.
  • +2 (2 voturi)    
   Ramai acolo... (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:48)

   Zgabeartza Iftode [utilizator] i-a raspuns lui dan

   nu-i nici o pierdere pentru noi...
   • 0 (0 voturi)    
    Totusi e o pierdere (Vineri, 14 octombrie 2011, 23:40)

    Andy [anonim] i-a raspuns lui Zgabeartza Iftode

    Avand in vedere intelectul care a plecat ... eu cred totusi ca e o pierdere pentru tara.
    Dar nu va faceti griji, ramanem unde suntem.

    Daca suntem plecati nu mai avem dreptul la parere? Nici macar sa postam pe hotnews?

    Mai scutiti-ne.
    • 0 (0 voturi)    
     aveti dreptul la parere, bineinteles (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 15:12)

     eu cel mic [anonim] i-a raspuns lui Andy

     dar cu ceva constructiv si cu bun simt. Totusi, daca sunteti asa grozavi, aici in tara v-ati inceput ascensiunea ( nu toti, dar destui). Si da, sunt de acord sa ramaneti acolo.
 • +1 (1 vot)    
  Am intrat in epoca"ROMANIA HLUCINANTA" (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:46)

  ion roata [anonim]

  Acum ne putem da seama cat de justificata este atitudinea de punere la colt a Romaniei,pe coji de nuca pentruca suntem o tara corupta pana in maduva oaselor,de aceia olandezii si finlandezii ca si nemtii si francezii nu ne vor in acel spatiu.
  Suntem o tara corupta si aceasta coruptie pleaca de la justitie care nu este in stare sa faca ce trebuie facut.
  Nu va mai mirati atat de ce nu folosim fondurile europene,pentruca ii furam si nu facem ce trebuie.Ce va mirati atat ?
 • +2 (2 voturi)    
  ???? Cucoana asta e JUDECATOR????? (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:57)

  A9 [utilizator]

  Am citit de doua ori!!! Uniunea Europeana, citeste ce scrie un judecator roman, intr-o scrisoare deschisa?!
  Domnu' Iliescu, sunteti multumit de ce (offf, ce inima grea am) oameni pregatiti, de onoare, ati plantat acolo????

  CSM-ul asta trebuie schimbat din radacini!!!!
  Acolo sa fie oameni de 40-45 ani!!! Sa nu depaseasca 45 de ani.

  Inadmisibil asa ceva, de neconceput!!!
 • +1 (1 vot)    
  barsanca (Vineri, 14 octombrie 2011, 21:59)

  kurdoaica [anonim]

  nu exista dreptate in romania,barsanca va fi legata,adica ea are dreptate.la munca!invatati,invatati ,invatati -a spus lenin cind a vazut carnetul de note a lui stalin
 • +1 (1 vot)    
  arhaic (Vineri, 14 octombrie 2011, 22:26)

  dorel [anonim]

  se vede ca doamna judecator are o gandire arhaica, in legatura cu faptele ei penale, sotul ei ar trebui sa-si dea demisia imediat, isi face tara de ras, sau nu conteaza pentru el, la CEDO, un judecator poate fi demis chiar de catre colegii lui, intr-un fel avem noroc, ca nu stam in decizia de la bucuresti
 • 0 (0 voturi)    
  masura,masura dom'profesor (Vineri, 14 octombrie 2011, 22:58)

  kurdoaica [anonim]

  Ce-aveti mai fratilor cu ea,va deranjeza sinceritatea ei(vecina cu prostia),asa va bucurati majoritatea ca o leaga,dar cine o leaga?Tot unii ca si ea, si nu din spiritul dreptatii si al legii ci de frica sa nu fie ei in locul dansei.Atat timp cat in Romania nu avem dreptul la trecut ,nu putem spera la un viitor mai bun,suntem in continuare o tara sub ocupatie.Nu va mai aruncati in comentarii infieratoare asupra unei femei care totusi stie ce spune,cand va spune,cui va spune si cu ce pret va spune.In Romania toti suntem corupti,dar la nivele diferite,noi astia mai mici luam de la servici un pix,o saiba,ceva ca sa nu ia vantul servieta,iar ala care nu ia ceva ,nu ia ca nu poate si nicidecum ca ar avea constiinta iar de necaz ca nu poate fura face pe justitiarul sub anonimat pe forum.Cand lupul e prins in lat,sar toti cainii sa-l muste.
 • +4 (4 voturi)    
  Gabriela Barsan si...gasca. (Vineri, 14 octombrie 2011, 23:09)

  Justitiabil [anonim]

  ...Gunoaie.
  Am ajuns un popor intreg sa fim judecati (si condusi) de gunoaie. Evident, nu toti, dar mult prea multi ! Inghitim si ne vaitam ca impotentii ! Mai ne ramane doar sa stingem lumina...
 • 0 (2 voturi)    
  neam prost (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 0:19)

  Gigi [anonim]

  Zice lumea ca OM-ul, adica barbatu-sau, e cel mai prost judecator de la CEDO. Nu are opinie proprie niciodata si mereu voteaza ca si presedintele Sectiei/Curtii. E un tip lipsit de coloana vertebrala si un judecator prost. Nu are nicio autoritate printre colegi. Vai de capul nostru...
  • 0 (0 voturi)    
   Asa este! (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 8:58)

   Fetele de la Apaca [anonim] i-a raspuns lui Gigi

   Si noi am auzit la fel. Vai de capul nostru !
 • 0 (0 voturi)    
  Tristilor comentatori (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 3:24)

  Ucu [anonim]

  Dumnezeule, nu-mi vine sa cred ce comentarii sunt postate!
  Mi-e mila de tara asta, dar nu pentru povestea coruptiei din jurul unei familii respectabile de juristi din Romania, ci pentru comentariile in genul "SRI salveaza Romania"... Oameni buni, sunteti patetici, pe ce lume traiti?
  Ce nenorocire...Mi-e groaza de voi, groaza la proprui, cu atat mai mult cu cat am sentimentul ca sunteti tineri "juristi". Pe la ce scoli sa va fi format ca juristi, voi cei care scorniti stupizenii in sensul ca "securitatea" este solutia?
  Sunteti mai rau decat populismul oribil basescian care de ani de zile sfideaza bunul simt al oricarui jurist decent din tara; sunteti fundamentalisti ai unei gherile nefericite cu "coruptia" (nu te poti lupta eficient cu coruptia, decat cu masuri ex ante) si victime ale disperatei indoctrinari din ultimii ani, in care nicio putere a statului si niciun principiu constitutional nu mai sunt la locul lor, si asta se vede din procesul legislativ (ordonanta de ordonanta, asumare de asumare) din imposibila coordonare in interpretarea legii (pentru ca sistemul judiciar e dezastru) si din punerea in aplicare a legii, al carei esec genereaza neincrederea justitiabililor.
  Copii, daca imi permiteti (pentru ca niciun om primitor de intelepciune din viata n-ar debita ce scrieti voi) reveniti-va si incercati sa exprimati ganduri si solutii care sa evite cu orice pret guvernanta asigurata prin jocul securitatii - este libertatea tuturor in joc, atat cat mai este...
  Sunt tare, tare trist...
 • +1 (1 vot)    
  nu este laureata!!! (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 7:59)

  didi [anonim]

  sigur diploma de absolvire a fost obtinuta precum un bon fiscal.si se cred si Dumnezei,ca nu degeaba sau facut judecatori!
 • +1 (1 vot)    
  comentarii (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 8:40)

  dan [anonim]

  Nici o tara nu e mai desteapta decat cei care o construiesc.
  Debutul noii justitii este procesul lui Ciuruitul si a Sinistrei ,unde a existat o colaborare perfecta intre politicieni,securitate si armata.Din samburele acesta de corectitudine si legalitate a crescut justitia de azi,reprezentantii sprijinindu-se si protejandu-se reciproc.
  Primul enunt priveste si substanta comentariilor care dovedeste inca odata ca proportia dominanta este cea care da denumirea substantei.Asta e democratie de cimpanzei.Pacat inca o sansa ratata suntem doar specializati deja in acesta proba.
 • +1 (1 vot)    
  Si totusi (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 8:53)

  banateanul. [utilizator]

  Ar fii o rezolvare ! SA aducem juristi din strainatate,pe actuali sai demitem ! Si timp de 10 ani sa crestem juristi tineri, (dar bine inteles sa nu aiba grad de rudenie cu cei vechi ). Astfel vom scapa de aceasta ciuma bolsevista numita justitie !
 • 0 (0 voturi)    
  ds. asesorii populari ati auzit ? (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 10:21)

  unica solutie eficienta [anonim]

  dupa 1948, and s-a schimbat definitiv puterea in Romania, una dintre oposantele acestei noi oranduiri comuniste a fost vechea magistratura. Pentru ca putea s-o lichideze fizic in totalitate, comunistii au introdus in completul de judecata 'asesorul popular' menit a turna la Secu si Partid pe acei judecatori care nu dadeau sentinte favorabile celor 'saraci proveniti din randurile clasei muncitoare etc'... Trucul a reusit si in scurt timp toti judecatorii dansau cum li se canta.
  Deoarece situatia actuala are un schelet asemanator [tot o justitie care lucreaza contra intereselor noastre actuale] este cazul ca in completul de judecata sa fie introdusi 'asesorii sociali', alesi dintre cele mai oneste si cinstite persoane ale societatii civile, care sa sesizeze imediat opinia publica si organele statului ds. orice abatere de la deotologia actului judiciar. Asta este singura solutie - o revolutie in magistratura !!!!
 • 0 (0 voturi)    
  Judecatori si Magistrati (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 17:29)

  ZANA [anonim]

  In vremea cand Sisi 9Vasile Teodorescu, indeplinea functia de Procurar al Romaniei, iar eu eram copil si veneam la ei in casa, tanti Alisa, sotia lui, ne spunea canenea Sisi nu are voie sa fie prieten cu judecatorii, procurorii si avocatii si nici sa se consulte sau viziteze cu acestia atata vreme cat este in aceasta functie. din pacate acum toti isi ofera serviciile, toti primesc daruri - adica spagi grase.Dece nu si-ar reprosa !?, VAI DE ASA JUSTITIE !!!.
 • 0 (0 voturi)    
  hot la hot (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 22:09)

  misu [anonim]

  parafrazand.hot la hot nu-si scoate ochii.ne intrebam de ce nu sunt condamnatii,vamesii,interlopii,marii afaceristii,gen vantu,patriciu,marii hoti gen nastase.pai cum sa-i condamne daca fac parte si ei din sistemul care au devalizat romania.basescu trebuie admirat pentru curajul de a ne arata cat de putred e sistemul.iliescu si constantinescu au bagat gunoiul sub pres.nenorocirea e ca cea care trebuie sa faca ordine,justitia e institutia cea mai corupta incepand cu csm-ul,iccj-ul si cate dracu mai sunt.apoi nenorocitii trateaza restul populatiei ca pe vite.chiar,ma intreb ,astia nu pot fi pusi la punct!
  • 0 (0 voturi)    
   legi facute de HOTI pentru HOTI ! (Duminică, 16 octombrie 2011, 10:36)

   hot la hot /b/ [anonim] i-a raspuns lui misu

   sunt total de acord cu dorintele tale, pacat ca ceva intarzie... , iar acest ceva este rezultatul zicalei 'cui pe cui de scoate'... intzelesu-tu-mai ?
 • -1 (1 vot)    
  habeas corpus (Duminică, 16 octombrie 2011, 13:55)

  Ene St. Mihai [anonim]

  Pana la proba contrara, exista prezumtia de nevinovatie (habeas corpus), iar cat priveste delictul de opinie incriminat de autor, este dreptul doamnei judecator sa bata obrazul colegilor sai, dumnealor stiu mai bine despre ce este vorba...In ceea ce ma priveste, as inclina sa cred ca avem de-a face cu o instigare, cu o asmutire, nu a cainilor de paza ai democratiei, ci cu un atac perfid la adresa institutiilor democratice si a persoanelor incomode. In ultima vreme, prea multe persoane au fost expuse si mult prea multe institutii au de suferit la capitolul imagine, si cred ca in mod nemeritat. La acest nivel, sunt de suspectat interese nelegitime, iar "misterul" poate fi lesne devoalat daca studiem contextul si partipriurile celor implicati...
  • 0 (0 voturi)    
   Serialul "carnatareasa si justitia bananiera" (Duminică, 16 octombrie 2011, 18:43)

   afm [anonim] i-a raspuns lui Ene St. Mihai

   Intr-o tara civilizata, ar mai fi avut ea si sotul cariera de cuplu judecatoresc? Eu nu cred, dupa stilul scrisorii individa asta nu are nici nivelul de intelect al unei carnatarese sau bucatarese de cantina. Dar de fapt, in ce spune, individa are dreptate, ceata de pitici a tradat-o cu nerusinare. Doar ar trebui sa fie ceva loialitate intre hoti, ce aia alta, nu-i fromos neica!
  • +1 (1 vot)    
   Stiti ce-i aia "habeas corpus"? (Duminică, 16 octombrie 2011, 18:49)

   afm [anonim] i-a raspuns lui Ene St. Mihai

   In nici un caz presumptia de nevinovatie. Mai mult ca sigur "detentie ilegala". Poate insa sunteti coleg cu individa din poza, deci nu ma mira ignoranta.
  • +1 (1 vot)    
   sa ai corpul (Duminică, 16 octombrie 2011, 23:44)

   Anonimus [anonim] i-a raspuns lui Ene St. Mihai

   asta inseamna, ad literam, habeas corpus. si mai inseamna dreptul de a fi eliberat din detentie nelegala.
 • 0 (0 voturi)    
  ... (Luni, 17 octombrie 2011, 9:29)

  oppie pink [anonim]

  Se vede ca habar nu aveti pe ce lume traiti. Spiritul de turma al romanilor se vede de la o posta. Este foarte usor sa puneti la zid un om de care habar nu aveati pana pe data de 6 octombrie. Nu v`ati informat priori de acest om, dar acum este cea mai controversata persoana din Romania. Nu`i nici o problema, va ramane patata imaginea doamnei judecator Gabriela Birsan, in fond asta s`a urmarit. O manarie politica marsava, care poate distruge un nume, un om care sta cu dreptatea in manca si nu o asculta nimeni. Ramaneti voi loiali lui Base ca e de al vostru, hraniti`va rautatea si invidia. Lasati sa va faca doamna Pivniceriu dreptate si sustineti`o pe ea si pe restul judectaorilor din bransa cu ei.
  • 0 (0 voturi)    
   oare de ce (Luni, 17 octombrie 2011, 14:38)

   Cătălin [anonim] i-a raspuns lui oppie pink

   Păcat că românii au uitat de alte valori sociale
   Nu te aştepta la recunoştinţă , ci la trădare,
   Iar comentatorii ăştia, frustraţi, uneori şi de instanţe
 • 0 (0 voturi)    
  cica judecator... (Luni, 17 octombrie 2011, 10:36)

  justitia romana [anonim]

  ...Gabriela Victoria BÎRSAN, judecător" -- un infractor care are anumite privilegii, toti trebuie sa raspundem de deciziile luate si fata de OAMENI si fata de LEGE... JEG DE OM.
 • 0 (0 voturi)    
  ds. 'asesorii populari' ati auzit...? (Luni, 17 octombrie 2011, 21:40)

  mo [anonim]

  ds. asesorii populari ati auzit ? (Sâmbătă, 15 octombrie 2011, 10:21)

  unica solutie eficienta [anonim]
  dupa 1948, and s-a schimbat definitiv puterea in Romania, una dintre oposantele acestei noi oranduiri comuniste a fost vechea magistratura. Pentru ca putea s-o lichideze fizic in totalitate, comunistii au introdus in completul de judecata 'asesorul popular' menit a turna la Secu si Partid pe acei judecatori care nu dadeau sentinte favorabile celor 'saraci proveniti din randurile clasei muncitoare etc'... Trucul a reusit si in scurt timp toti judecatorii dansau cum li se canta.
  Deoarece situatia actuala are un schelet asemanator [tot o justitie care lucreaza contra intereselor noastre actuale] este cazul ca in completul de judecata sa fie introdusi 'asesorii sociali', alesi dintre cele mai oneste si cinstite persoane ale societatii civile, care sa sesizeze imediat opinia publica si organele statului ds. orice abatere de la deotologia actului judiciar. Asta este singura solutie - o revolutie in magistratura !!!!


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by