Soferul unui Renault a tras joi dimineata cateva focuri de arma in directia unei persoane care conducea o masina BMW in centrul orasului Alba Iulia, linga Tribunal. Nici o persoana nu a fost ranita. Portalul de stiri Alba24.ro scrie ca ar fi vorba de o rafuiala intre reprezentantii unor clanuri interlope din oras.

Agresorul a fost prins de politisti in trafic, dupa ce fugise de la locul faptei, in timp ce soferul asupra caruia s-a tras a reusit sa fuga.

UPDATE: Cauza impuscaturilor: o neintelegere privind un loc de parcare

Tanarul despre care martorii au sustinut ca a tras, joi, mai multe focuri de arma, in apropierea Tribunalului Alba Iulia, a folosit un pistol airsoft pentru a transa un conflict legat de un loc de parcare, "pistolarul" recunoscandu-si fapta in fata politistilor, relateaza Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Alba, Luminita Prodan, tanarul le-a declarat politistilor ca ar fi fost deranjat de soferul celuilalt autoturism, in momentul in care intentiona sa ocupe un loc de parcare. Dupa incident, soferii ambelor masini au demarat in tromba si au disparut de la locul faptei.

Martorii, printre care si o angajata a Politiei Locale Alba Iulia, au sustinut ca au auzit doua-trei focuri de arma si ca l-au vazut pe tanar cu arma in mana indreptata asupra ocupantilor celeilalte masini, inmatriculate in Sibiu.

Politistii au identificat in trafic ambele masini pe raza municipiului Alba Iulia. Daca initial a negat fapta, tanarul care a tras cu pistolul airsoft a recunoscut ulterior acest lucru. Pistolul a fost adus de catre tatal tanarului la Politie.

Detinerea unui astfel de pistol nu necesita autorizatie.

Politia a demarat o ancheta pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs incidentul si de ce anume se fac vinovati cei implicati.