Politia efectueaza, joi dimineata, 74 de perchezitii domiciliare pentru identificarea si cercetarea membrilor unor grupari infractionale specializate in furtul de produse petroliere din conducte magistrale, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Membrii gruparilor sunt suspectati de furt de produse petroliere din conducte magistrale pe raza judetelor Dambovita, Arges si Teleorman. Totodata, actiunile au drept scop si probarea unor infractiuni de coruptie.

Actiunile se desfasoara sub coordonarea IGPR, in baza mandatelor emise de Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita. La perchezitii participa politisti din cadrul Inspectoratelor Judetene de Politie Dambovita, Arges, Prahova si Teleorman si lucratori ai Directiei Generale Anticoruptie, cu sprijinul de specialitate al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, Inspectoratului General al Aviatiei, Directiei de Supravegheri Operative, Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale si Serviciului Roman de Informatii.