O minora in varsta de 14 ani, din municipiul Roman (jud. Neamt), a devenit mama pentru a doua oara, transmite Agerpres. Fata a nascut, la inceputul saptamanii, un baietel in greutate de un kilogram, dupa ce in urma cu zece luni adusese pe lume un alt baiat.

"Tanara mama se intereseaza periodic de starea bebelusului care a fost transferat la Iasi, din cauza ca a fost nascut prematur. Mai mult, tanara mama vine cu primul copilas pe care inca il alapteaza ceea ce demonstreaza ca isi iubeste copiii", a afirmat doctorul Marilena Tubucanu, seful sectiei de neonatologie a spitalului din Roman.

Potrivit anchetei efectuate de angajatii primariei din Roman, tanara mama provine dintr-o familie cu 10 frati, cu o situatie sociala precara.

Politistii s-au autosesizat si efectueaza cercetari pentru a afla cine este tatal celor doi copii, pentru a-l pune sub acuzare pentru relatii sexuale cu un minor.

Agerpres noteaza ca este greu de crezut ca minora va spune despre cine este vorba, in conditiile in care nici prima data cand a devenit mama nu a spus cine este tatal copilului.