Un barbat a fost condamnat la inchisoare pe viata de Tribunalul Constanta, dupa ce la inceputul acestui an si-a ucis fost iubita, injunghiind-o cu un cutit, anunta News.ro. Decizia instantei nu este definitiva. Barbatul este recidivist, el mai fiind condamnat pentru o dubla crima in anii '90.

Tribunalul din Constanta a dispus condamnarea lui Nicolae Gociu la inchisoare pe viata pentru omor calificat.De asemenea, el a fost obligat de instanta sa achite celor patru parti civile daune materiale de cate 6.000 de lei si daune morale in valoare de 50.000 de euro.

Nicolae Gociu se afla in arest preventiv din 29 ianuarie 2016, cand a comis fapta pentru care a fost acum condamnat.

La sfarsitul lunii ianuarie, barbatul, in varsta de 45 de ani, a mers la locuinta fostei iubite si a injunghiat-o cu un cutit in abdomen. Ulterior, Nicolae Gociu s-a batut cu barbatul cu care locuiau femeia si copiii acesteia.

Femeia, in varsta de 40 de ani, a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta, unde a murit dupa cateva ore.

Gociu nu se afla la prima fapta de acest fel. La inceputul anilor ¬90, cand era militar in termen, a dezertat si i-a ucis cu arma din dotare pe parintii prietenei sale de atunci. El a primit atunci o condamnare de 20 de ani de inchisoare pe care a ispasit-o.