Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca in cazul lui Dan Condrea este exclusa varianta unei crime si exista suspiciunea ca ar fi vorba despre o sinucidere, potrivit Agerpres. "Nu e vorba de niciun omor, exista o suspiciune ca, intr-adevar, ar fi o sinucidere, insa urmeaza a se clarifica dupa administrarea probatiunii - dupa circumstantele in care s-au intamplat lucrurile, modul in care a circulat persoana respectiva pe sosea, de mai multe ori, in zona aceea", a afirmat Augustin Lazar, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Masina lui Dan Condrea, distrusa in accidentFoto: Captura Digi 24

Augustin Lazar a precizat ca procurorii ii audiaza pe toti martorii identificati pentru a clarifica circumstantele in care s-a produs accidentul: "De asemenea, este in curs o expertiza tehnica, criminalistica, ce urmeaza sa clarifice modul in care s-a produs accidentul, circumstantele si asa mai departe", a aratat procurorul general.

Despre cazul Hexi Pharma, Augustin Lazar spune ca exista persoane vatamate care au mai primit astfel de solutii diluate si se continua investigatia: "Sunt multe. Sunt de ordinul sutelor. Procurorul ia mereu toate masurile pentru a se asigura de recuperarea prejudiciului. Din pacate, cei care comit astfel de fapte, mereu comit faptele inainte ca ei (procurorii - n.r.) sa ia masurile. As vrea sa se inteleaga ca procurorul nu ia masuri arbitrare, ci cand are toate probele pentru a nu leza drepturile fundamentale ale celor cercetati."