Procurorii au gasit in telefonul sotiei lui Dan Condrea un schimb de mesaje, inregistrat cu cateva minute inainte de accidentul in urma caruia patronul Hexi Pharma a murit, in care femeia il sfatuia "sa nu faca vreo prostie", au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Cu cateva minute inainte de accident, sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, i-a trimis un mesaj patronului Hexi Pharma in care il intreba unde este si ce face. Dan Condrea a raspuns scurt "Meditez". Mesajul urmator venea tot de la sotia sa, care il sfatuia sa aiba grija si sa nu faca vreo prostie.

Dan Condrea, la Parchetul General (10 mai 2016)Foto: Agerpres

Parchetul General a anuntat, marti, ca probele ADN confirma ca soferul care a decedat in accidentul care a avut loc la data de 22 mai, in Corbeanca, este Dan Condrea, procurorii precizand ca masina patronului Hexi Pharma a facut 13 deplasari pe acelasi traseu in seara respectiva.

"Urmele de culoare brun roscat si tesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetarilor la fata locului, prezinta un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv apartine unui barbat care este tatal biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000", anunta Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, intr-un comunicat de presa.

Procurorii au precizat ca "autoturismul implicat in accidentul mai sus mentionat a fost surprins de o camera de supraveghere stradala amplasata in Buftea, efectuand mai multe deplasari pe traseul Buftea -Corbeanca, tur si retur, insumand 13 deplasari in intervalul orar 17:31 - 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca".