Un dosar penal ar putea fi deschis dupa ce masina in care se afla Neculai Ontanu, primarul suspendat al sectorului 2, a intrat in curtea arestului Politiei Capitalei, cand acesta a mers sa se predea, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Potrivit acestora, ar fi vorba despre incalcarea legii, prin violarea sediului profesional. Politia ar putea intocmi dosar penal si ar urma sa stabileasca participatia fiecarei persoane in acest caz, au precizat sursele citate.

Potrivit acestora, masina in care se afla Neculai Ontanu a intrat in curtea arestului in acelasi timp in care o duba a politiei iesea. 'Astazi urmeaza sa se stabileasca participatia fiecarei persoane. Cercetarile il vor viza inclusiv pe politistul de la poarta'', au aratat sursele judiciare.

Curtea de Apel Bucuresti a admis, vineri, cererea procurorilor DNA de arestare pentru 30 de zile a primarului sectorului 2, Neculai Ontanu, acuzat de luare de mita. La scurt timp dupa aceasta decizie, Ontanu s-a prezentat la arestul Politiei Capitalei, pentru a fi incarcerat.