Adrian Sarbu a fost adus, marti, la Parchetul General, pentru a da declaratii dupa ce luni seara a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul Mediafax Group. "Am venit la declaratii", le-a spus Sarbu jurnalistilor, care l-au intrebat cum a fost prima noapte petrecuta in arest. "Cool", a raspuns omul de afaceri, potrivit B1 Tv.

Adrian SarbuFoto: Agerpres

Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. El este acuzat de delapidare si evaziune fiscala de 26 milioane de euro.

La iesirea din sediul Parchetului General, Adrian Sarbu a fost intrebat de ce a fost adus la audieri. Singurul raspuns pe care l-a dat a fost ca nu are voie sa vorbeasca.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat marti punerea in miscare a actiunii penale fata de Adrian Sarbu, acuzat de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare, si Liana Petrovici, acuzata de complicitate la spalare de bani. Cei doi vor fi prezentati in cursul acestei zile Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.