Bucuresti, 31 iulie 2013: Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Vodafone Romania in incheierea unui acord cu Orange Romania vizand partajarea infrastructurii fizice de retea.

Anca Jurcovan si Raluca VasilacheFoto: Tuca Zbarcea & Asociatii

O echipa de avocati a oferit servicii de asistenta juridica pentru definirea, structurarea si implementarea cadrului contractual necesar incheierii de catre Vodafone Romania a unui acord cu Orange Romania in vederea partajarii infrastructurii fizice asociate retelelor de comunicatii ale celor doua companii.

Proiectul a presupus o analiza extinsa a cadrului de reglementare in multiple arii de drept si definirea mecanismelor optime prin care sa se asigure implementarea cu succes a acordului intentionat de Vodafone Romania si Orange Romania. Problematica juridica a acoperit aspecte de drept comercial si societar, dreptul concurentei, comunicatii electronice, drept imobiliar si aspecte financiare.

Tuca Zbarcea & Asociatii a alocat o echipa extinsa de profesionisti, coordonata de catre Raluca Vasilache, Partener si Anca Jurcovan, Managing Associate. Alaturi de acestia, un rol insemnat in derularea tuturor etapelor proiectului l-au avut si Vlad Cercel, Horia Ispas, Andreea Oprisan, Dana Blaer, Raluca Sanucean (Tuca Zbarcea & Asociatii) si Alexandru Cristea (Tuca Zbarcea & Asociatii Tax).

Tuca Zbarcea & Asociatii va continua sa ofere servicii de asistenta juridica Vodafone Romania si pe parcursul perioadei de implementare a acordului cu Orange Romania.

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 100 de avocati dintre care 21 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul "best friend" cu Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social, drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru dinamismul, viziunea si determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piata serviciilor juridice din Romania. Astfel, in ultimii cinci ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost singura casa de avocatura din Europa de Est recunoscuta in raportul Financial Times- Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala. Totodata, firma a castigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). De asemenea, timp de patru ani consecutivi Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de avocatura a anului din Romania, urmare a nominalizarilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputati oameni de afaceri.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), NIS-Gazprom, Expur S.A. - parte a grupului francez Sofiproteol/Saipol, OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, Vodafone Romania SA, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Colgate Palmolive, Bursa de Valori Bucuresti si Depozitarul Central, BRD-Groupe Societe Generale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ArcelorMittal, AEGON etc.