“Vara trecuta era grasut si frumos, alerga si se juca. Nu mi-am imaginat vreodata ca ar putea fi bolnav…” De fiecare data cand Albert o vede pe mama plangand ii spune: “Gata cu plansul ca o sa faci riduri. Vrei sa arati ca o batrana?” Si atunci Aida isi sterge lacrimile si se pregateste pentru o noua zi. Cu branule, perfuzii, citostatice si emotii. Fara lacrimi.

Albert are 6 ani. I-a implinit ieri in spital. Cand a venit la spital nu putea sa spuna ce il doare mai tare. Capul, spatele sau piciorul. Medicii au pus imediat diagnosticul: leucemie acuta mieloblastica.

A inceput tratamentul cu citostatice si a inteles ca o sa ii cada parul asa ca s-a impacat cu gandul. S-a obisnuit si cu senzatia de oboseala, acum nu mai poate sta in picioare mult timp, fara sa se clatine.

De curand, medicii i-au recomandat lui Albert transplantul de maduva, iar acum se cauta un donator compatibil din familie.

Albert se afla intr-o rezerva a spitalului Fundeni deoarece analizele lui nu arata foarte bine. Sistemul sau imunitar este foarte slabit, iar riscul de infectie foarte mare. De curand a inceput tratamentul cu antibiotice, pentru ca un virus ii da batai de cap.

Vrea sa se intoarca acasa. Il asteapta inca un frate si o sora. Parintii muncesc si bat la orice usa pentru a-l putea ajuta pe Albert sa traiasca.

Daca vreti si puteti sa il ajutati pe Albert:

RO41RZBR0000060012175192 cont deschis la Raifeissen Bank

Titular cont: Roman Aida Daniela (mama lui Albert)

Nr de telefon: 0760182530 (Aida, mama lui Albert)

Un fotoreportaj si alte detalii despre cazul lui Albert pe

http://steluteledemare.fotografiidefamilie.ro/2010/02/albert/

"Stelutele de mare" este un proiect initiat de Isabela si Fotografii de familie si sustinut de HotNews.ro si Q magazine.