Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Care sunt beneficiile consumului de alimente fermentate si cum ar trebui sa le includem in alimentatie

de G.T.     MedLive.ro
Miercuri, 15 februarie 2017, 13:30 DoctorH - DoctorH Actualitate

Alimente fermentate
Foto: pixabay.com
De la iaurt, varza acra si chefir, la kombucha, kimchi si tempeh, consumatorii de alimente fermentate spera ca bacteriile benefice, care se gasesc in aceste alimente, pot stimula sanatatea organismului prin cresterea populatiilor de bacterii bune la nivelul intestinului, asa cum sugereaza unele cercetari de specialitate.

Citeste mai mult si comenteaza pe MedLive.ro























1022 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version