Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Introducerea timpurie a catorva alimente de baza in dieta copiilor scade riscul declansarii alergiilor-studiu

de G.T.     MedLive.ro
Joi, 22 septembrie 2016, 13:09 DoctorH - DoctorH Actualitate

Introducerea in alimentatia celor mici a oualor si alunelor poate ajuta la scaderea riscului declansarii alergiilor alimentare, conform unui studiu publicat recent in revista de specialitate “The Journal of the American Medical Association”. Pentru a realiza aceasta cercetare, oamenii de stiinta au analizat 146 de studii efectuate anterior pe tema alergiilor alimentare si a bolilor autoimune, concluzionand ca momentul introducerii in dieta sugarilor a diferitelor alimente afecteaza in mod direct riscul dezvoltarii alergiilor, insa nu si aparitia bolilor autoimune.

Citeste mai mult si comenteaza pe MedLive.ro
























Citeste pe Stirile ProTV

VIDEO Un barbat din Bucuresti a ascuns 140.000 de euro in portbagajul masinii. Ce a facut iubita lui dupa o cearta

Un barbat de 46 de ani din Bucuresti a ramas fara 140.000 de euro pe care ii tinea ascunsi in portbagajul masinii.

913 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri