Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Introducerea timpurie a catorva alimente de baza in dieta copiilor scade riscul declansarii alergiilor-studiu

de G.T.     MedLive.ro
Joi, 22 septembrie 2016, 13:09 DoctorH - DoctorH Actualitate

Introducerea in alimentatia celor mici a oualor si alunelor poate ajuta la scaderea riscului declansarii alergiilor alimentare, conform unui studiu publicat recent in revista de specialitate “The Journal of the American Medical Association”. Pentru a realiza aceasta cercetare, oamenii de stiinta au analizat 146 de studii efectuate anterior pe tema alergiilor alimentare si a bolilor autoimune, concluzionand ca momentul introducerii in dieta sugarilor a diferitelor alimente afecteaza in mod direct riscul dezvoltarii alergiilor, insa nu si aparitia bolilor autoimune.

Citeste mai mult si comenteaza pe MedLive.ro























930 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi