Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Beneficiile consumului de omega-3

de A.C.     MedLive.ro
Joi, 30 iunie 2016, 17:43 DoctorH - DoctorH Actualitate

Consumul de acizi grasi omega-3 continuti in cantitati mari de anumite specii de pesti cum ar fi somonul, sardinele sau ansoa, este legat de o reducere cu 10 la suta a riscului de a muri de atac de cord, sustine un studiu publicat in revista americana JAMA Internal Medicine, relateaza Agerpres.

Citeste mai mult si comenteaza pe MedLive.ro












VIDEO "Metoda accidentul", aplicata timp de trei zile intr-o localitate din Iasi

O grupare periculoasa vrea sa foloseasca “metoda accidentul” pe scara larga: nu individual, ci la nivelul unui sat intreg.
731 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version