Peste 4 milioane de romani au fost de-a lungul anilor pacientii uneia dintre clinicile MedLife, a anuntat Mihai Marcu, presedintele MedLife, la deschiderea primei clinici dentare a sistemului privat. DentaLife, situata in Piata Unirii din Bucuresti, poate trata mai toate afectiunile dentare existente, indiferent de gradul lor de complexitate. Printre tehnologiile performante existente in clinica, se evidentiaza Digital Smile Design prin care medicul poate realiza un model digital care simuleaza aspectul lucrarii finale chiar inainte de inceperea tratamentului stomatologic.

DentaLifeFoto: Hotnews

Lansare DentaLife

Digital Smile Design foloseste computerul pentru a integra amprenta dentara si fotografia pacientului, fiind posibila vizualizarea esteticii zambetului in functie de fizionomia pacientului. Un alt aparat foarte performant este un tomograf 3D pentru vizualizarea suportului osos la nivelul maxilarelor. Diagnodent Pen permite diagnosticarea precoce a cariilor incipiente, interdentare, care sunt greu de distins la o examinare clinica si radiologica obisnuita. Astfel se poate initia tratamentul precoce al acestor carii.

Clinica DentaLife are patru cabinete medicale, o sala de mici interventii si un departament de radiologie dentara, valoarea totala a investitiei fiind de jumatate de milion de Euro. DentaLife ofera si o solutie pentru inlocuirea dintilor lipsa in mai putin de 24 de ore, printr-un sistem german de implant dentar multiplu. DentaLife este situata pe bulevardul Dimitrie Cantemir si functioneaza de luni pana sambata de la ora 8 dimineata si in regim de urgenta.