Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare participa, in perioada 26-27 aprilie la Kidseducation, primul targ de oferte educationale pentru copii intre doi si 14 ani. Mindcare ofera parintilor si copiilor posibilitatea de a se familiariza cu programele de dezvoltare personala, programele de parenting, interventiile specifice pentru copii si adolescenti si evaluarile diagnostice oferite de psihopedagogii, psihologii si psihiatrii MindCare.

MindCare la targul KidsEducationFoto: MedLife

Parintii vor avea posibilitatea sa discute cu specialistii centrului despre problemele pe care le intampina in comunicarea cu copilul sau despre problemele acestuia.

La targul KidsEducation, vizitatorii standului Mindcare pot participa la tombola speciala in cadrul careia pot castiga, in functie de optiuni, unul dintre urmatoarele premii:

  • Cinci sedinte de consiliere psihologica

  • Cinci sedinte de evaluare psihologica
  • Doua sedinte de logopedie
  • KidsEducation se desfasoara la Palatul Copiilor din Bucuresti dupa urmatorul program:

    • Sambata, 26 aprilie: 10:00 – 20:00
    • Duminica, 27 aprilie: 10:00 – 18:00

    Intrarea la targ este libera.

    MindCare este un centru de sanatate mentala care ofera servicii de psihiatrie si psihoterapie tuturor categoriilor de varsta (copii, adolescenti si adulti,) atat individual, cat si in cadrul grupurilor (psihoterapie de grup, sistemica – de familie și de cuplu – sau sub forma atelierelor de informare si suport pe diferite teme). in cadrul centrului funcționeaza un departament dedicat copiilor si adolescentilor. O echipa pluridisciplinara formata din psihologi, psihiatri și psihopedagogi cu pregatire și experiența in domeniul lucrului cu copiii si adolescentii, ofera evaluari diagnostice, interventii specifice, programe de dezvoltare personala si parenting. Terapeutii Mindcare sunt specialisti care stiu sa asculte, nu critica, nu judeca, respecta si promoveaza libertatea si unicitatea fiecarui individ.