O romanca de 21 de ani a scandalizat opinia publica din Italia dupa ce a oferit un spectacol sexy in fata a zeci de mii de spectatori veniti sa asiste la o cursa hipica traditionala, care are loc in fiecare an la Siena, scrie ziarul italian La Nazione.

Spectacolul oferit de romancaFoto: Captura YouTube

Spectacolul improvizat a avut loc pe 16 august, exact inainte de momentul inceperii celebrului "Palio di Siena" - o cursa de cai care se desfasoara pe strazile orasului medieval. Romanca se afla la etajul intai al unei cladiri situate chiar in piata centrala a orasului, Piazza del Campo, unde se aflau zeci de mii de persoane.

Tanara, blonda, cu parul prins, era imbracata intr-o rochie roz decoltata si se afla in compania unui barbat mai in varsta, cu ochelari. Initial, cei doi s-au privit cu subinteles. Apoi, fata a inceput sa pozeze in fata multimii in ipostaze sexy, dupa ce si-a dat seama ca este privita. La un moment dat, romanca a luat o sticla cu apa si a inceput sa bea, varsand si pe decolteu.

Intr-un video postat pe YouTube, se vede ca tanara, putin mai tarziu isi da jos partea de sus a rochiei si se lasa pipaita de partenerul ei, exact in fata ferestrei. Cei doi sunt perfect costienti ca sunt observati de multime, ba chiar rad de efectul pe care striptease-ul il are asupra multimii.

Oamenii au urmarit-o pe tanara, strigand si aplaudand-o. Printre cei prezenti s-au numarat insa si cativa politisti, care i-au cerut documentele si au inaintat procurorilor un dosar, pentru a stabili daca romanca va fi pusa sau nu sub cercetare penala pentru acte obscene in public.

Cotidianul "Libero" a luat ieri atitudine impotriva tinerei romancei, care ar fi prejudiciat "sacralitatea unei curse traditionale, cum este cea de la Siena".