Un roman in varsta de 28 de ani a impresionat juriul concursului "Britain's Got Talent", dupa ce a executat un numar de dans inspirat din filmul "Matrix", informeaza DailyMail. "Faci lucruri pe care nu le-am mai vazut facute de alti oameni", i-au spus cei din juriu lui Razy Gogonea, care a dansat in stil breakdance.

Romanul locuieste la ManchesterFoto: Captura YouTube

Publicatia britanica a scris ca Gogonea a folst "vedeta" emisiunii "Britain's Got Talent" desfasurata sambata seara. El a fost urmarit din public de prietena sa.

Romanul, care locuieste in prezent in Manchester, a intrat pe scena fugind pe genunchi, imbracat ca personajul Neo interpretat de Keanu Reeves in filmul stiintifico-fantastic.

La sfarsitul numarului sau, Gogonea a primit aplauze la scena din partea publicului, care l-a ovationat in picioare.

Cei trei membri ai juriului s-au declarat "incantati" de performanta unica a romanului, de creativitatea sa si de "coregrafia extraordinara".

Michael McIntyre, unul dintre jurati, i-a spus romanului: "Te iubesc Razy, ai facut lucruri pe care nu le-am mai vazut facute de alti oameni. Cred ca a fost un moment excelent. M-am bucurat sincer privindu-l. Esti Neo din Matrix". La randul ei, Amanda Holden a declarat: "Ai folosit intreaga scena, ceea ce e foarte bine. O coregrafie minunata, o prezentare excelenta. Foarte bine facut!", in timp ce David Hasselhoff i-a transmis: "Esti ca un joc video real... Bine lucrat!".

Romanul a fost emotionat de laudele juriului, care a votat unanim sa-l trimita in etapa urmatoare a concursului, declarand ca "a fost minunat!".

Versiunea din Romania a concursului, "Romanii au talent", va avea marea finala luni, 25 aprilie, incepand cu ora 20.30 pe postul PROTV.

Vezi aici mai multe imagini cu romanul care a impresionat in Marea Britanie.