8 imigranti romani care s-au instalat abuziv in casa unui cuplu britanic din Tottenham (nordul Londrei) plecat intr-o scurta vacanta, au cerut 3.000 de lire sterline pentru a elibera casa, la intoarcerea proprietarilor, scrie Express.co.uk.

"Oaspetii" si-au instalat in casa propria lor antena tv prin satelit si au fost gasiti band sampanie de proprietarii casei, care au fost nevoiti sa intre in locuinta pe geam.

Mai mult chiar, proprietarul Abu-Taher Ahmed (68 de ani), sotia acestuia, Iffet (52 de ani) si cei patru copii ai lor au fost nevoiti sa se refugieze in dormitorul casei, dupa ce cei 8 romani au refuzat sa paraseasca locuinta, iar Politia a spus ca nu poate interveni, fiind vorba despre o cauza civila.

In momentul in care cei 8 romani au solicitat 3.000 de lire sterline pentru a elibera locuinta, cuplul britanic a apelat la presa. Dupa ce ziarele britanice au scris despre acest caz, Politia a intervenit, amenintandu-i pe romani cu arestul, pentru patrunderea abuziva intr-o locuinta.

In cele din urma, grupul de imigranti a parasit casa, lasand in urma pagube de mii de lire, dupa cum sustin proprietarii - usi rupte, pereti vandalizati si mai multe obiecte furate.