20 de kilometri a urmarit-o duminica dupa-amiaza politia austriaca pe o romanca la volanul unui Porsche. In dreptul localitatii Allhaming, in zona Linz, ea a fost prinsa de radar cu 202 km/h. Imediat, politia a pornit in urmarire, insa Schumacher-ita din Romania nu s-a lasat si si-a continuat cursa, cu viteza infernala. Dupa 20 de km, femeia de 29 de ani a fost silita sa opreasca, in apropierea localitatii Vorchdorf. Ii era foame si se grabea, a motivat ea la control.

Impreuna cu sotul si doi cunoscuti, femeia se intorcea dintr-un concediu de schi. Fiindca era de ceva vreme la volan, i se facuse foame si de aceea a apasat asa tare acceleratia, a incercat ea sa-si justifice fapta. Pentru viteza excesiva si lipsa vinietei de autostrada, politia austriaca a taxat-o de cateva sute de euro.

In loc sa se multumeasca cu amenda si carnetul de sofer ramas in buzunar, romanca a mai incercat o fenta tare. Ea a incercat sa-i mituiasca pe politistii austrieci. Acestia au ramas insa fermi pe pozitie si i-au intocmit pe loc sesizarea, dupa lege. Cu sotul la volan, femeia si-a putut continua, in final, calatoria. De asta data, in tempo moderat. In Austria, viteza maxima admisa pe autostrada este de 130 km/h.