MAE va comunica pe Twitter informatii despre desfasurarea alegerilor in strainatate, intr-un exercitiu de transparenta in conditiile in care o serie de politicieni si-au exprimat temerile privind fraudarea alegerilor in strainatate.

"Vom comunica pe Twitter pe tema modului in care organizam efectiv alegerile in strainatate. Nu vrem sa dublam comunicatele oficiale, acestea se regasesc pe site-ul MAE. Ceea ce vrem sa comunicam prin Twitter sunt acele informatii legate de organizarea scrutinului care nu apar in comunicatele de presa, care pot aduce putina culoare si care vor arata ce se intampla in interiorul unei institutii atunci cand se organizeaza un proces de anvergura", a spus Oana Marinescu, coordonator al campaniei de informare a MAE, citata de NewsIn.

Marinescu a subliniat ca este "un exercitiu de transparenta", prin care MAE vrea sa arate "ca in afara faptului ca o echipa de oameni din Centrala lucreaza cu echipe de oameni din tarile in care vom desfasura scrutine nu exista nimic care sa trezeasca suspiciune".

Pentru a urmari informatiile transmise de MAE, puteti accesa linkul:

http://twitter.com/MAERomania