O romanca figureaza pe lista celor care si-au pierdut viata in tragicul accident feroviar produs luni noapte, in gara Viareggio, din nord-vestul Italiei, cand un vagon incarcat cu GPL a explodat, provocand moartea a cel putin 16 persoane, informeaza presa locala italiana.

Portalul Affaritaliani.it, care citeaza surse medicale, a publicat miercuri o lista provizorie cu persoanele decedate in urma exploziei vagonului-cisterna. Printre acestea, se numara si o femeie de cetatenie romana, care lucra ca menajera.

Potrivit sursei, femeia avea in jur de 40 de ani si era ingrijitoarea unui batran de 90 de ani, Mario Pucci, care a murit, de asemenea, in explozie. Casa in care era angajata romanca a fost puternic afectata de deflagratie.

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata, iar alte 34 au fost ranite - din care 12 in stare foarte grava - dupa ce un tren care transporta doua cisterne cu gaz a explodat, luni noaptea, intr-o gara din orasul Viareggio, in nordul Italiei. Potrivit presei italiene, trenul ar fi deraiat atunci cand se apropia de gara, iar suflul exploziei a lovit casele din imprejurimi, care s-au prabusit sub violenta deflagratiei.