O romanca din Las Vegas sustine, intr-o postare pe Facebook, ca fiul sau, in varsta de 24 de ani, a fost ranit in atacul armat de luni, soldat cu 50 de morti si peste 400 de raniti. Potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook, mama tanarului ar lucra in acelasi hotel in care a fost cazat si autorul atacului, Stephen Paddock, in varsta de 64 de ani, scrie News.ro. Autoritatile nu au anuntat deocamdata, oficial, daca vreun roman se afla pe lista victimelor.

"Nu postez lucruri personale pe Facebook, dar chiar am nevoie de ajutor. Va rog sa va rugati pentru fiul meu care a fost impuscat in timpul atacului din Las Vegas. Chiar in aceste momente se afla intr-o stare critica in sala de operatii si ar aprecia toate rugaciunile voastre", este mesajul postat de femeie pe Facebook.

Cel putin 50 de persoane au murit, iar peste 400 de persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde un barbat a deschis focul de la etajul 32 al cazinoului, relateaza Reuters. Atacatorul, un localnic de 64 de ani, a fost gasit mort in camera sa de hotel. Potrivit unei postari pe facebook, citata de News.ro, printre raniti s-ar afla si un tanar roman.