Opt romani au fost raniti, iar un italian si-a pierdut viata intr-un accident rutier grav produs in nordul Italiei, in apropiere de Venetia, scrie News.ro, citand Il Corriere Veneto. Un automobil in care se aflau un italian si un chinez a intrat pe contrasens si a lovit un microbuz in care se aflau cei opt romani. Accidentul a avut loc pe autostrada, la ora locala 2. (3 ora Romaniei), in noaptea de marti spre miercuri, in dreptul localitatii Campagna Lupia.

In urma impactului, microbuzul a fost scos de pe sosea, iar cetateanul italian, care statea pe locul din dreapta, a murit pe loc. Tanarul chinez care se afla la volan a fost dus de urgenta la spital si se afla la Terapie Intensiva.

O parte dintre pasagerii romani ai microbuzului au ramas blocati in vehicul pana la sosirea echipajelor de descarcerare.

Trei dintre romani sunt in stare critica. Este vorba de o femeie de 45 de ani, care a suferit traume la abdomen si la bazin, o alta femeie de 30 de ani care a fost operata si de un barbat de 27 de ani care are traume la nivelul membrelor si la bazin.

Ceilalti romani raniti au varste cuprinse intre 18 si 47 de ani.

Circulatia in zona producerii accidentului a fost inchisa timp de cateva ore.