Un roman gasit vinovat de proxenetism, de maltratarea prostituatelor si de trafic de persoane a fost condamnat la 44 de ani de inchisoare de instanta suprema din Spania, relateaza site-ul ElEspanol.com, citat de Mediafax.

Iulian T., liderul unei retele de proxenetism care exploata romance, a fost gasit vinovat de sechestrare si trafic de persoane, precum si de maltratarea prostituatelor. Curtea suprema de justitie de la Madrid a decis condamnarea proxenetului roman la o pedeapsa-record de 44 de ani de inchisoare.

Alti 13 membri ai retelei de proxenetism care actiona in regiunea Madrid au fost condamnati la pedepse cuprinse intre un an si 31 de ani de inchisoare.

Potrivit martorilor, Iulian T., liderul grupului infractional, tortura prostituatele care nu respectau regulile stabilite de proxeneti. De asemenea, tinerele erau amenintate ca rudele lor din Romania vor avea de suferit. Una dintre femei a povestit ca a fost legata de un calorifer si batuta cu un cablu la ordinul liderului retelei.