Doi cetateni romani au fost raniti, joi, in apropiere de Roma, intr-un schimb de focuri cu un grup de albanezi, anunta autoritatile locale italiene, intr-un comunicat oficial, potrivit Mediafax. Incidentul armat a avut loc joi dimineata in parcarea Centrului comercial Fornaci, situat intre localitatile Frosinone si Ceccano, in regiunea Lazio, la periferia Romei. In cursul unei altercatii intre un grup de romani si unul de albanezi, doi cetateni romani au fost impuscati cu arme de foc, precizeaza Comandamentul carabinierilor din Frosinone.

Cei doi cetateni romani au fost transportati urgent la Spitalul Spaziani din Frosinone. Unul dintre ei, in varsta de 26 de ani, a suferit o rana in zona stomacului, iar al doilea, care are 43 de ani, a fost ranit in abdomen. Medicii au precizat ca starea romanilor este grava, fara insa a exista pericol vital.

Unul dintre agresori, un albanez de 27 de ani, a fost arestat dupa cateva ore, sub acuzatia de tentativa de omor. Celalalt albanez este cautat in continuare de autoritatile italiene.