Un imigrant roman care se mutase in Sicilia de putin timp si-a omorat sotia si pe o prietena a acesteia, miercuri seara, dupa care s-a sinucis aruncandu-se in fata metroului, in orasul Palermo, relateaza Mediafax.

Incidentele au avut loc miercuri seara in orasul sicilian Palermo, relateaza ziarul La Stampa. Romanul Gabriel D., in varsta de 35 de ani, s-a sinucis aruncandu-se in fata metroului, intr-o statie din Palermo.

In incercarea de a-i anunta familia, anchetatorii au descoperit ca sotia acestuia, tot romanca, zacea moarta intr-un apartament din centrul orasului Palermo. Femeia a fost identificata drept Mihaela G., in varsta de 34 de ani, si s-a stabilit ca fusese ucisa cu lovituri aplicate cu o toporisca in zona craniului. In acelasi apartament era si cadavrul unei poloneze care fusese sufocata cu o punga de plastic.

Conform informatiilor preliminare citate de agentia ANSA, anchetatorii au stabilit ca cele doua femei au fost ucise de romanul Gabriel D., care apoi s-a sinucis. Gabriel D. se mutase de curand in Italia si deocamdata nu locuia impreuna cu sotia.

Aceasta locuia de cativa ani cu prietena poloneza, amandoua lucrand ca menajere. Potrivit unor persoane care il cunosteau pe roman, acesta era foarte gelos si se certa frecvent cu sotia. Anchetatorii incearca sa stabileasca mobilul crimelor.