Material sustinut de Penny Market Romania

Reteta saptamanii: Salata de sfecla cu pulpa de curcan la cuptor

de     Smile Media
Vineri, 27 octombrie 2017, 14:54 deRomania

Salata de sfecla cu pulpa de curcan la cuptor
Foto: Penny Maket Romania
Pentru acest weekend, iti recomandam un preparat colorat si gustios, o mancare potrivita pentru weekendurile de miez de toamna.

Numar port: 4
Timp de preparare: 45 min
Complexitate: mediu

Ingrediente:
  • 400 g pulpa superioara de curcan (100 g / persoana)
  • 2 bucati sfecla rosie
  • 200 g branza telemea
  • 150 ml ulei de floarea soarelui
  • 70g miere
  • zeama de la o lamaie
  • unt
  • cativa catei de usturoi
  • cateva frunze de rucola
  • miez de nuca

Vezi pasii de preparare aici.


Citeste mai multe despre   













579 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri