V-ati intrebat vreodata cum ar fi daca ati putea trai vesnic? Ce s-ar intampla daca ne-ar ataca extraterestrii? Care e scopul orgasmului si cum functioneaza? Bine ati venit in universul Curiosity.

Mai mult decat un serial TV de referinta, Curiosity este o aventura a descoperirii, o expeditie pentru dezvaluirea adevarurilor care se ascund in spatele celor mai dificile intrebari ale vietii. Gandirea vizionara a celebrului fondator Discovery, John Hendricks, a creat acest nou serial fara precedent, care abordeaza o multitudine de subiecte provocatoare.

"Satisfacerea curiozitatii este unul dintre obiectivele noastre principale, inca de la lansarea Discovery Channel in 1985, iar acest serial de referinta reprezinta urmatoarea noastra investitie pentru indeplinirea acestei misiuni ambitioase. Curiozitatea este forta care a impulsionat fiecare descoperire ce a impins inainte civilizatia noastra." a declarat John Hendricks, Fondator & Presedinte al Discovery Communications.

Pentru ca lucrurile sa fie si mai interesante, fiecare episod din Curiosity va fi prezentat de o mare vedeta internationala. Urmariti-l pe Stephen Hawking, care se intreaba "Cum a fost creat Universul?" sau pe actorul premiat cu Oscar Morgan Freeman, care investigheaza posibilitatea existentei unui univers paralel. Maggie Gyllenhaal exploreaza de ce sexul este atat de placut si care e utilitatea orgasmului, iar Michelle Rodriguez, vedeta din "Lost" si "Avatar" incearca sa afle cum am putea supravietui unui atac extraterestru. Morgan Spurlock se intreaba daca sanatatea noastra ar avea de castigat in cazul in care am trai din nou ca oamenii cavernelor, iar Adam Savage din Vanatorii de mituri verifica daca am putea trai vesnic, in timp ce Mike Rowe din Meserii murdare ne dezvaluie microorganismele ascunse care vietuiesc pe si in corpul nostru.

Curiosity formuleaza si raspunde la intrebari fundamentale, cu care se confrunta lumea zilelor noastre. Fiecare episod se concentreaza asupra unei singure intrebari importante din stiinta, tehnologie sau societate. Exista un Creator? Sunt sanse sa existe un univers alternativ? Ai putea afla exact cum urmeaza sa mori? Si, daca da, ti-ai dori sa stii? Exista oameni de o rautate nativa? Este cu adevarat posibila calatoria in timp?