V-ati intrebat vreodata cum a luat nastere Universul? Daca suntem singuri sau mai exista si alte fiinte inteligente in spatiu? Sau care este rolul orgasmului de fapt? Sunt intrebari foarte diferite, pe care ni le punem fiecare dintre noi la un moment dat. In curand ele vor avea un numitor comun: serialul Curiosity, difuzat de Discovery Channel incepand cu 26 septembrie. Fiecare episod se concentreaza asupra unei intrebari importante din stiinta, tehnologie sau societate si este prezentat de o vedeta internationala precum Stephen Hawking, Morgan Freeman, Robin Williams sau Michelle Rodriguez.

CuriosityFoto: Hotnews

Incepand de maine, 20 septembrie, accesand pagina dedicata Curiosity de pe Hotnews.ro, puteti afla si raspunsurile unor specialisti sau oameni cunoscuti din Romania, la aceste intrebari care ne macina pe toti. Printre ei se numara Andrei Gheorghe, Mihai Dobrovolschi, Alexandru Mironov, Maria Popistasu, Cheloo sau Florin Chilian.

In fiecare din urmatoarele saptamani vom dezbate unul dintre subiectele Curiosity, incercand sa vedem daca romanii isi mai pun aceste intrebari si, mai ales, daca au raspunsuri la ele.