Expozitie Aurelia Stoie Marginean, la Muzeul Satului

de D.S.     HotNews.ro
Vineri, 5 august 2011, 15:45 Actualitate | Cultură

Muzeul Naţional al Satului 'Dimitrie Gusti' găzduieşte în perioada 11 - 29 august expoziţia 'Călătoria. Clipe americane' a plasticienei Aurelia Stoie Mărginean. Expoziţia, al cărei vernisaj va avea loc joia viitoare, la sala de expoziţii 'Gheorghe Focşa' de la Muzeul Satului, reprezintă un adevărat jurnal vizual realizat de autoare prin intermediul a peste 70 de lucrări în care a transpus sentimente, culori, viaţă, momente şi locuri unice surprinse în 'acest atelier uriaş numit Statele Unite ale Americii', cu sentimentul că a 'cucerit lumea cu pensula', informeaza Agerpres.

Autoarea invită publicul iubitor de artă într-o călătorie ritmată de verticalele zgârie-norilor din marile metropole şi de imprevizibila linie a orizontului, totul fiind dominat de Statuia Libertăţii.

Membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România (UAP) şi a Asociaţiei Internaţionale de Artă Plastică - UNESCO, Aurelia Stoie Mărginean se află la a 44-a expoziţie personală.

Artista a expus în mari oraşe ale lumii: Veneţia, Madrid, Ierusalim, Nicosia, Berlin, Richon Le Zyon, bucurându-se de aprecierea publicului şi a specialiştilor.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

248 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri