Bucureşti - Cartier de Vară: spectacole noi in luna august

de D.S.     HotNews.ro
Marţi, 2 august 2011, 16:29 Actualitate | Cultură

Parcurile Sebastian, Moghioroş şi Cişmigiu îi aşteaptă pe cei mici şi mari cu spectacole şi la următorul sfârşit de săptămână, sâmbătă, 6 august şi duminică, 7 august, dimineaţa de la ora 10.00 şi seara de la ora 20.00. În Parcul Cişmigiu acestea încep de la ora 17.00, informeaza comunicatul ArCub.

Sâmbătă 6 august, dimineaţa de la ora 10.00, în Parcul Sebastian, Trupa de teatru pentru copii PIF PAF le propune celor mici o Călătorie pe o insulă necunoscută. Seara de la ora 20.00, CreArT aduce recitalul Ansamblului Ţara Vrancei din Focşani. Imediat după, urcă pe scena îndrăgitul artist Silviu Biriş, acompaniat de Taraful Bucureşti, se arata in comunicat.

În Parcul Cişmigiu, începând cu ora 17.00, Trupa de teatru MUŞCHETARII prezintă la Foişor, pentru cei mici, spectacolul Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici.

În Parcul Moghioroş, dimineaţa de la ora 10.00 Trupa de teatru pentru copii Mezzetino vine cu spectacolul Turtiţa cea isteaţă, iar seara, de la ora 20.00, tinerii actori de la Improvisneyland susţin un Spectacol de teatru de improvizaţie.

Duminică, 7 august, dimineaţa de la ora 10.00, în Parcul Sebastian publicul din acest cartier se întâlneşte cu Trupa de teatru pentru copii Mezzetino şi spectacolul Turtiţa cea isteaţă. Seara de la ora 20.00, trupa Improvisneyland prezintă un Spectacol de teatru de improvizaţie.

În Parcul Cişmigiu, începând cu ora 17.00 Trupa de teatru Hodoronktronk's World prezintă spectacolul Fetiţa cu părul de aur şi cei trei ursuleţi.

În Parcul Moghioroş, dimineaţa de la ora 10.00 copii sunt aşteptaţi să vadă spectacolul Trupei de teatru PIF PAF - Păcală cel năzdrăvan. Seara, de la ora 20.00, CreArT aduce un concert al Ansamblului Doina Oltului din Slatina. În continuare, cei prezenţi în parc îl pot vedea pe Silviu Biriş alături de Ramona Cutină în spectacolul Rendez-vous la Moghioroş.


Citeste mai multe despre   
Astra Film Festival 2017

​VIDEO: Batrana, capra Sofica si cenzura comunista

Filmul Baloane de curcubeu, in regia lui Iosif Demian, respins de cenzura comunista, a avut lansarea dupa 35 de ani la Sibiu, in cadrul Festivalului Astra. Cu aceasta ocazie, in cadrul conferintei ce a precedat proiectia oficiala, am putut afla de la regizorul Iosif Demian cum functiona cenzura comunista asupra filmelor, cum a fost distribuit in rol actorul Dorel Visan sau povestea batranei si a caprei Sofica.

537 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri