Bucureşti - Cartier de Vară: spectacole noi in luna august

de D.S.     HotNews.ro
Marţi, 2 august 2011, 16:29 Actualitate | Cultură


Parcurile Sebastian, Moghioroş şi Cişmigiu îi aşteaptă pe cei mici şi mari cu spectacole şi la următorul sfârşit de săptămână, sâmbătă, 6 august şi duminică, 7 august, dimineaţa de la ora 10.00 şi seara de la ora 20.00. În Parcul Cişmigiu acestea încep de la ora 17.00, informeaza comunicatul ArCub.

Sâmbătă 6 august, dimineaţa de la ora 10.00, în Parcul Sebastian, Trupa de teatru pentru copii PIF PAF le propune celor mici o Călătorie pe o insulă necunoscută. Seara de la ora 20.00, CreArT aduce recitalul Ansamblului Ţara Vrancei din Focşani. Imediat după, urcă pe scena îndrăgitul artist Silviu Biriş, acompaniat de Taraful Bucureşti, se arata in comunicat.

În Parcul Cişmigiu, începând cu ora 17.00, Trupa de teatru MUŞCHETARII prezintă la Foişor, pentru cei mici, spectacolul Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici.

În Parcul Moghioroş, dimineaţa de la ora 10.00 Trupa de teatru pentru copii Mezzetino vine cu spectacolul Turtiţa cea isteaţă, iar seara, de la ora 20.00, tinerii actori de la Improvisneyland susţin un Spectacol de teatru de improvizaţie.

Duminică, 7 august, dimineaţa de la ora 10.00, în Parcul Sebastian publicul din acest cartier se întâlneşte cu Trupa de teatru pentru copii Mezzetino şi spectacolul Turtiţa cea isteaţă. Seara de la ora 20.00, trupa Improvisneyland prezintă un Spectacol de teatru de improvizaţie.

În Parcul Cişmigiu, începând cu ora 17.00 Trupa de teatru Hodoronktronk's World prezintă spectacolul Fetiţa cu părul de aur şi cei trei ursuleţi.

În Parcul Moghioroş, dimineaţa de la ora 10.00 copii sunt aşteptaţi să vadă spectacolul Trupei de teatru PIF PAF - Păcală cel năzdrăvan. Seara, de la ora 20.00, CreArT aduce un concert al Ansamblului Doina Oltului din Slatina. În continuare, cei prezenţi în parc îl pot vedea pe Silviu Biriş alături de Ramona Cutină în spectacolul Rendez-vous la Moghioroş.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de KRUK Romania

Datoria - un cuvânt la fel de urât precum lunea din săptămâna lucrătoare

Definiția cuvântului datorie, conform DEX-ului, este una simplă: sumă de bani sau orice alt bun datorat cuiva. Dar dincolo de o definiție seacă, datoria este un cuvânt care transmite de cele mai multe ori o stare negativă. “Am o datorie” - știi că trebuie să dai ceva înapoi, o obligație care trebuie să fie îndeplinită. Fie că ai o datorie la un prieten, la o bancă sau la furnizorul de utilități, datoria apare ca urmare a unei nevoi într-un anumit moment, iar veniturile nu îți permit să acoperi acea nevoie. Soluția cea mai la îndemână pare a fi împrumutul. Dar este oare chiar cea mai bună soluție?

545 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi