O campanie a editurii Litera schimba in aceasta vara denumirea aleilor din Cismigiu. Titlurile cărţilor Litera vor denumi aleile parcului şi vor fi prilej de a îndemna oamenii la lectură, se arata in comunicatul editurii. Aleile parcului vor primi indicatoare cu numele acestor cărţi, fotografia copertei şi o scurtă prezentare a volumului.

Plimbandu-se prin parc, bucurestenii vor avea prilejul de a citi si afla despre carti precum O zi, de David Nicholls, Tony & Susan, de Austin Wright,Prea multa fericire, de Alice Munro, Oamenii-delfin, de Torsten Krol, Imperiul pierdut, de Clive Cussler, Cu sufletul la gura,de Dean Koontz si Rosu de rubin, de Kerstin Gier. Carti din colectia de literatura Premiumsi Thrillervor insoti bucurestenii in aceasta vara si le vor fi ghiduri pentru lectura de vacanta.

„Cand ti s-au inecat corabiile, cand iti piere cheful vazand atatea orori si necazuri, te intorci la literatura. Literatura e o partenera ideala: vine cand vrei, ramane cu tine cat vrei si te simti bine cu ea, oricand. Prin cartile de literatura, evitam deprimarea, dezamagirea si alunecarile in rutina si plictis. Literatura – ce minunat antidot impotriva adormirii spiritului!”, spun editorii.

Campania Cismigiul cultural promovata de editura Litera dureaza pana la sfarsitul lunii august.