Cea de-a 15-a ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate prezentată de DaKINO se va desfăşura sâmbătă, de la ora 22,00, la Sala Palatului din Bucureşti. Potrivit comunicatului organizatorilor, citat de Agerpres, editia aniversara a Noptii Devoratorilor de Publicitate îşi propune şi de această dată să ofere publicului românesc 'cea mai lungă pauză publicitară a anului', cu cinci ore de publicitate, în care vor fi prezentate 324 de reclame din 50 de ţări.

Programul va cuprinde 'Adidas and Volkswagen play Star Wars' - cele mai noi spoturi ale postului de ştiri francez France 24, 'Best of' - reclame britanice în asociere cu Advertising Producers Association, campania Las Vegas Tourism Office, cele mai bune campanii sociale şi umanitare, reclame Ariel din 1970, din Franţa şi ... Maroc, 'Compania olandeză de asigurări Central Beheer revine!' - cele mai scurte reclame din istorie, faimoasele animaţii Walter Lantz' pentru Coca Cola, spoturi elveţiene din 90 - prezervativele CREST sau cele mai bune spoturi din Argentina.

În deschiderea programului va fi prezentat un spectacol de stand up comedy cu Bobo.

Pentru evenimentul aflat la o ediţie aniversară, organizatorii au pregătit o surpriză care va fi pe placul publicului, respectiv o întâlnire neconvenţională cu unii dintre cei mai cunoscuţi art directori din publicitatea autohtonă, prin difuzarea unui grupaj aniversar în deschiderea evenimentului.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange,Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la Sala Palatului şi online pe eventim.ro. Preţul unui bilet este de 39 de lei.